2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben
ben birde nevresim koyucam hastanede bebisi yatirdoklari yatagin icine diye

süt sagma var benim ama onu koymayı düşünmedim nedense cantaya, inşlalalh lazım olmaz diye umuyorum..bazıları biberonla vermeyin mamayı sonra anneyi emmek istemiyor demişti o yüzden cay bardagı ve cay kasıgı alcam..

Kizlar dogum cantalariniz hazirmi neler koydunuz ben daha hic bisey hazirlamadim
Bebek için 3-4 takım kıyafet, çorap, şapka, bez, kundak, battaniye, al yazma, sarı yazma
Kendimiz için, gecelik, pijama, çorap, terlik, hırka, kırmızı saç bandı, ped, ıslak mendil, telefonun şarj cihazı, fotoğraf makinesi, tarak, varsa zemzem suyu, çay kaşığı, kolonya, peçete..

Ay 4 sene geçti her şeyi unutmuşum. Aklıma bunlar geldi.

bende buraya dönmeyı dusunmuyorum yoksa 37 ye kadr calısıcaktm. ama kendımı kasmıcam 36 da dr dan snra gelmıcem bı daha. bende agustos eylul gıbı ıs bakıp bulunca baslarım calısmaya dıyorum.

al yazma ne ıcınki canm ben yuz ortusu ve sarı ortu koymıcam ortturmuyorlarmıs bırde cocuk bogulur gereksız gelıyor bana

Canim Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah dayan
al yazma ne ıcınki canm ben yuz ortusu ve sarı ortu koymıcam ortturmuyorlarmıs bırde cocuk bogulur gereksız gelıyor bana
Canım çok ince tülbent örtmek lazım boğulmaz çok ince bi de tam yüzüne değmeyecek şekilde örtülür. Sarıyı bilmem de ben mavi örtcem hem yanakları burnu üşmesin

yok canım kullanmadım sadece ciğer geliştirici iğne oldum. Bende çatı muyenesinden korkuyorum.36 -37 haftada bakılıyormuş.ben zaten problemliyim .belki normal doğumda olabilir. dedi.bakalım hayırlısı muayeneden sonra belli olacak offf.

Direkt yüzüne örtülmüyor zaten. Port bebe veya pusetin üstüne örtüyorlar. Sarıyı sarılık için örtüyorlar, kırmızıyı niye örtüyorlar bilmiyorum. Taze bebek ya, herkes bilsin yeni bebek oldu diyedir belki.. Antalya'dayız biz, burada örtülüyor.

süt sağma makinen varsa koy canım, bazen lazım olabiliyor, o telaşla eşin eve gidip gelmek durumunda kalmasın. bu arada markası ne ben de alacam da henüz karar veremedim

Kızlar ya bazen sanki sol bacagımın gobekle birlesen kismindaki kemigi ittiriyor bebegim. Bana mı öyle geliyor. Geeci gobek buyudu bacagim üstüne yapisiyo bazen bekki alttan vurunca bacakta hissediyorum ay bilemedim her yerime vuruyo sabah kalktim sag göğsümun alt tarafta karnım şişmiş ayağıydı sanırım taş gibi masaj yaptım indirdi

şimdiiii kızlaarrrr ;
diolar ki ;

sezeryan olanlar kayısı suyu götürsün yanında şişliği alır diolar..
onun yanında bir gece önceden açılmış maden suyundan 1-2 kaşık bebeğe doğar doğmaz verin gazı olmaz diolar..
bunun gibi başka neler var bildiğiniz paylaşalım

canım silikon mama kaşıkları var onlardan alda onunla ver mamasınıı bebeğin

canım o kafası galiba benim bacağımın ordada o his var benim bebeğim başaşağı duruyor.. ayaklarıylada göğüs altıma ve mideme geçiriyor gibi

bende buraya dönmeyı dusunmuyorum yoksa 37 ye kadr calısıcaktm. ama kendımı kasmıcam 36 da dr dan snra gelmıcem bı daha. bende agustos eylul gıbı ıs bakıp bulunca baslarım calısmaya dıyorum.
senin zaten patron sıkıntılı canım boşver oraya geri dönme başka yerden bak, hatta 6 ay ücretsiz iste ondan vermezse tazminat alırsın bide :)
benim işim çok ii ve rahat bırakmak istemiorum yoksa 1 yaşına kadar bakarım çocuğuma aslında en az 2 isterimde işte şartlar ..

Maden suyunu ben de duymuştum, hatta Afyonlular hep onunla açarlarmış bebeğin ağzını, sarılık olmasını engellermiş..

Biz galiba zemzem suyuyla açmıştık, ayy süt kafasına geçtim ben de her şeyi unutuyorum. Halam elinde zemzem suyu şişesiyle dolaşıyodu, bana mı verdi bebeğe mi verdi hatırlayamadım şimdi.

canım o kafası galiba benim bacağımın ordada o his var benim bebeğim başaşağı duruyor.. ayaklarıylada göğüs altıma ve mideme geçiriyor gibi
Evet canim benimki de bas aşaği ama dr kafası kanalda dedi kııııız bunun kafası 3 aydır kanalda durdu durdu son anda ters dönmesin
Kayısı suyu normal doğum yapana da lazım olmaz mi kabız olmamak gerekiyor her türlü gazsız olmalıyız

belli olmaz kız benim arkadaşımın son hafta dönmüştü sezeryan oldu güven olmaz bu sıpalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…