2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde sağ taraftaki kemiğim

canım açıp direk vermiosun zaten 1 gece öncesinden açıyorsunuz ve ertesi güne gazı gitmiş olur zaten onun

1 aralıkta kontrolüm var zaten o gün bozdurayım 2 aralıkta tam 35 oluorum gelir raporumu verir vedalaşırım artık :)

çatı muayenesi elle mi yapılıyoOoO
valla ole dedı
yok be ne bileğine kadar sokması, yok öyle birşey, arkadaşın abartmış bence
valla korkudan anlamadı heralde ne gırdıgını
o tedavıde goruodu daha onceden karga burnu gıbı seyle bakıp actırıolardı ama bu bılegıne kdr soktu cok canm acıdı suan da acayıp sancım var dogurcam heralde dedı. belkıde canım ole hıssettı bılemıyorum.
Canım ben de 3 parmak diye duydum
Ne bileği ya yok deve oldu olacak ayağını soksun
hahaha duyunca bende aynısını dedım
canım açıp direk vermiosun zaten 1 gece öncesinden açıyorsunuz ve ertesi güne gazı gitmiş olur zaten onun
hmm tmm ozaman
zaten tırsıyodum şu çatı olayından. şimdi film koptu bende
bende de koptu sankı benmde oram agrıo

KOPTUM
Yani smear test hepiniz yaptırmışsınızdır herhalde,onda da bı alet sokuyor ondan daha kalın degıldir dıye kendımı avutuyorum şuan
Bi ara alttan muayne oldumdu gebelikten önce. Üc parmak kalınlığında alet sokuyolar rahme, acı olmuyodu. Ama bagiran olmustu ayni aletle muayne olan. Kişiye gore değişir

Bi ara alttan muayne oldumdu gebelikten önce. Üc parmak kalınlığında alet sokuyolar rahme, acı olmuyodu. Ama bagiran olmustu ayni aletle muayne olan. Kişiye gore değişir
bende 5 ay hamıle kalamayınca erken tedbırde yarar vardır dedım dr a muayeneye gtmıstım oda bole bısı sokupp actırıp ole bakmıstı bende ondan ck acımaz dıodm ama hayallarım yıkıldı. o gırerken acımıstı sonra acımamıstı kendımı bırakınca dr a

28. haftadan sonra 2 haftada bir gitmek gerekıyor 35. haftadan sonra haftada bir gitmek gerekıyor canım.
normal yani

Aynen gebelik öncesi muayenelere bende gittim defalarca alttan muayene oldum,yumurtlama haftasında,bende acı olmamıştı.Evet ilk etapda bı çekingenlikden gelen bı sıkılma oluyor ama,ne kadar rahat olursan,ne kadar kendını sıkıp kasmassan o kadar rahat hallediyordu dr.Zaten öyle uzun uzadıya bı kontrol olmasa gerek,bi çatıya bakıp çıkacak

çatı muayenesi elle mi yapılıyoOoO
evet elle yapılıyor.
ben normal vajinal ultrasonda bile zorlanan biriyim, çatı muayenesinden ne kadar korktuğumu anlatamam. doktoruma korkumdan bahsettikten sonra yapmıştı. bir dk falan sürmüştü.
çok dayanılmaz birşey değildi.
korkmayın diye yazdım bunları.
kendinizi kasmamaya çalışın.
endişenizi de doktorunuzla paylaşın ki, size karşı anlayışlı olsun.

Haklısın canım,
Aiyy gülesim geldi,şimdi kendimden çok dr a acıdım ha

Kızlar şaka maka bebeğim dönmeye mi çalışıyo anlamadim yarım saattir iki yanıma da vuruyor dönmüş müdür bi de göbeğimin sağinda sancı var yarım saattir uzanıyodum kalkamadım az önce kalktım gözümden yaş geldi çok acıyo taş gibi olmuş ortadan sağa doğru. Nerden anlicam fıtık agrısı mı sancı mı of sanki bi şey kopuyo içerde

saol canım ama acı verıyor demekkı ınsallah bızde dayanırız o acıya

KOPTUM
Yani smear test hepiniz yaptırmışsınızdır herhalde,onda da bı alet sokuyor ondan daha kalın degıldir dıye kendımı avutuyorum şuan
karga burun işte o açtırıyor orayı ohhh bana doktor rahim yolun çok iyi dediydi ne gördüyse artık hamile olunca daha bir korkutuyor bide riskli olunca

bı arasana dr unu ne dıım bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…