2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.
bebişe de ilave yelek koyabilirsin, battaniyenin de birini iptal edebilirsin çünkü hastane çıkışında da var ya, fazla gelebilir.

gunaydin hanimlaarr bana sabah gec oldu bugun ama olsun :) bugunu temizlik gunu ilan ediyorum,asagi-yukari o kadar isim var ki :/ hem takilmiyorum hem de kendimden utaniyorum artik pek is yapamıyorum die

kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.
bebişe de ilave yelek koyabilirsin, battaniyenin de birini iptal edebilirsin çünkü hastane çıkışında da var ya, fazla gelebilir.

ay haklısın bir de yelek koyayım bebişimeeeee :)))

emzirme atleti varmıs bir de nette gördüm lazım bişeyse onu da düşünüyorum. daha kolay diyolar.zıbına benziyor

masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalar
canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftada

Canlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et((

canım Allah kolaylık versin, sağlıcakla yavruna kavuştursun

canım benım yaa allah yardımcın olsun cok cektın ısnallah sonu hayırlı olucak
Yok cnm cekirge doruk ama yine de gidiyrm
ya baharda da ole bısı olmusta bende rentıp a gıdıyorum aklım karıstı ııce

masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalar

canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftada
aynen canım ya sorma valla bi yandan diorumki 37 ye kadar çalışaım daha sonrasında 6 ay ücretsiz değilde daha az alırım diorum bi yandan da amann 35te çıkaım sonrada 6 ay alaım taaa 1 ekimde döneim işe bilmiorum kafam karışık çok valla :)

canım beim Allahım yardımcın olsun işallahh aklına hep ii şeyler getir ii olsun herşey olur mu sıkma canını sakın yavrucakta etkilenmesin ..

Valla alincak herseyi almissin canim yaaa bak cay kasigi aklima gelmemisti alayim bari bende senin listeye gore bende hazirlarim bebek bezini yazdinmi gormedim mama icinde emmesse hastane civarinda bulursun bence gerek yok sut sagmayi alicam ben yanima ins.emerde gerek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…