- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.921
Öyle bi kazık atmaz herhalde anasınabelli olmaz kız benim arkadaşımın son hafta dönmüştü sezeryan oldu güven olmaz bu sıpalara
6 kg he maşallah ya ben kendime iyiyim diyordum birde :)))Maşallah canım bizim bebisler beraber ya ben de yarın çalışabilir raporu almaya gideceğim ama kilosunu çok merak ediyorum çünkü ben toplamda 6 kilo aldım ama geçen ay gittiğimde kilosu gayet iyiydi ay bi de ben geçenlerde bogazim çok kötüydü dayanamadım bi bardak adaçayı içtim netten baktığımda 2 bardaktan fazlası zarar diye anlamistim daha icmem
tamam teslim oluyorum bir daha rakamlarla bişey yazmıyacağımkız Allah seni napmasın yine yanlış yazmışsın :)) 36+6 diycektin sanırım
canım ben o catı muayene nası bısı bılmıodum bı arkadasm var ptsıye kdr sancı gelmezse ptsı sezeryan olucak bugun catı muayenesı olms msj attı cok korktum keske bılmeseydım daha ııdı vallayok canım kullanmadım sadece ciğer geliştirici iğne oldum. Bende çatı muyenesinden korkuyorum.36 -37 haftada bakılıyormuş.ben zaten problemliyim .belki normal doğumda olabilir. dedi.bakalım hayırlısı muayeneden sonra belli olacak offf.
canm bılıyorum dırek yuzune ortulmedıgını de.. yegenım sureklı cekıp cekıp duruodu bız ortememıstık bogulur dıe.. yanında evet sureklı bırılerı olucak ama bana saglıklı gelmıyor herkesın fıkrı tabıkı.. hastanede ortturmuyormus zaten burdaDirekt yüzüne örtülmüyor zaten. Port bebe veya pusetin üstüne örtüyorlar. Sarıyı sarılık için örtüyorlar, kırmızıyı niye örtüyorlar bilmiyorum. Taze bebek ya, herkes bilsin yeni bebek oldu diyedir belki.. Antalya'dayız biz, burada örtülüyor.
sodayı bılıodum da ya bızım bıle acınca ıcınce nası ıcımızı yakıo soda cocuga zararı olur bence.. onu zaten ebelerden fılan gızlı yapıcakmıssın cok kızıolarmıs. ben korkarım acıkcası canım yaa verememşimdiiii kızlaarrrr ;
diolar ki ;
sezeryan olanlar kayısı suyu götürsün yanında şişliği alır diolar..
onun yanında bir gece önceden açılmış maden suyundan 1-2 kaşık bebeğe doğar doğmaz verin gazı olmaz diolar..
bunun gibi başka neler var bildiğiniz paylaşalım
tamam canımlansinoh du galiba eve gidince bakayım bi..ablamdan geldi o ben almadım cunku :))
geçer inş canım,sıkıntı etme hepimiz aynıyız,bnde masamaşıyım,arada bir sırtımı esnetiyorum kollarımı falan bişeyler yapıyorum mecbur ıdare edıcez.Ben dün sordum,bi gün öncesinden gelirsin dedi dr.30 kasımda bozdurursun dr a gidip,1 aralıkda işe gitmezsin.kızlar siz nasılsınız yaa.?
ben artık zorlanıorum gerçekten, iş yerinde düz oturamıyorum geriye yaslanıp oturmam gerekiyor öle oturuncada masaya göbeğim çarpıyor.. sırt ağrım geçmio boyum uzun die sanırım.. böle devam ederse ben bu ayın sonunda 30 kasım itibariyle bırakmayı düşünüorum..
35. haftamda çalışamaza çevircem raporu.. ama hastane 1 hafta öncede çevirmeniz lazım falan demiş eşime.. siz bu konu hakkında biliomusunuz kızlar nasıl yapıoruz?
dogumdan cıkılınca mı verılıyor canım. bende zemzem verım barı cocugaMaden suyunu ben de duymuştum, hatta Afyonlular hep onunla açarlarmış bebeğin ağzını, sarılık olmasını engellermiş..
Biz galiba zemzem suyuyla açmıştık, ayy süt kafasına geçtim ben de her şeyi unutuyorum. Halam elinde zemzem suyu şişesiyle dolaşıyodu, bana mı verdi bebeğe mi verdi hatırlayamadım şimdi.
aynen canım. benımkıde manayla ek gıdaya gecer 8 aylık fılan olur o zaman kafama gore bulurum bı ıs ınsallah.senin zaten patron sıkıntılı canım boşver oraya geri dönme başka yerden bak, hatta 6 ay ücretsiz iste ondan vermezse tazminat alırsın bide :)
benim işim çok ii ve rahat bırakmak istemiorum yoksa 1 yaşına kadar bakarım çocuğuma aslında en az 2 isterimde işte şartlar ..
bana doktorum ayrıntılı anlatı parmaklarıyla göstererek penis kadar bir kalınlık oluyor diyor.canım ben o catı muayene nası bısı bılmıodum bı arkadasm var ptsıye kdr sancı gelmezse ptsı sezeryan olucak bugun catı muayenesı olms msj attı cok korktum keske bılmeseydım daha ııdı valla
canm bılıyorum dırek yuzune ortulmedıgını de.. yegenım sureklı cekıp cekıp duruodu bız ortememıstık bogulur dıe.. yanında evet sureklı bırılerı olucak ama bana saglıklı gelmıyor herkesın fıkrı tabıkı.. hastanede ortturmuyormus zaten burda
beraber bulalım bir işaynen canım. benımkıde manayla ek gıdaya gecer 8 aylık fılan olur o zaman kafama gore bulurum bı ıs ınsallah.
ayy benımkı de kesın dugum olmusturbana doktorum ayrıntılı anlatı parmaklarıyla göstererek penis kadar bir kalınlık oluyor diyor.benim zaten problemli birde hamilelik başından beri yasak düğüm olmuştur orası diyemedim tabi
sarılık için altında co iyi yakasına takarsunbende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için
iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)
bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?
bebek için aldıklarım
bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha
başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))
canm benıde ole cagrır dıodum ama 32 de gttıgımde 36 da goruselm dedıkızlar bişey soracağım,dr unuz sızıde ıkı haftada bir çağırıyor mu artık?
Anneme söyledım de 2 haftada bır cağırıyor şimdiden diye,boşver sen onu ıkı haftada bir çağırıp napacakmış dedi
Acaba gerektiği için mi gerçekden , yoksa tamamen duygusal olarakdanmı 32.haftadan itibaren sık görüşelim dedi
çatı muayenesi elle mi yapılıyoOoOayy benımkı de kesın dugum olmusturkız penıs kadarsa ıı arkadas ıkı parmagıyla gırdı bılegıne kadar soktu cok acıdı dedı bulalım yavrucum bulalım
yok be ne bileğine kadar sokması, yok öyle birşey, arkadaşın abartmış benceayy benımkı de kesın dugum olmusturkız penıs kadarsa ıı arkadas ıkı parmagıyla gırdı bılegıne kadar soktu cok acıdı dedı bulalım yavrucum bulalım
iki parmak bir penis ediyormuşayy benımkı de kesın dugum olmusturkız penıs kadarsa ıı arkadas ıkı parmagıyla gırdı bılegıne kadar soktu cok acıdı dedı bulalım yavrucum bulalım
aynenn canım herkese lazım aslındaEvet canim benimki de bas aşaği ama dr kafası kanalda dedi kııııız bunun kafası 3 aydır kanalda durdu durdu son anda ters dönmesin
Kayısı suyu normal doğum yapana da lazım olmaz mi kabız olmamak gerekiyor her türlü gazsız olmalıyız
ben son iki ay hariç baştan beri 10 günde bir gittim.en son 2 hafta sonra çağırdı.bu haftalardan itibaren genelde 2 haftada bir çağırıyorlar.doğum yaklaştığı için haftada birede düşecek bu.Ama benim doktorum aylık ödeme alıyor.istersen her hafta git aydan aya ödüyüoruzkızlar bişey soracağım,dr unuz sızıde ıkı haftada bir çağırıyor mu artık?
Anneme söyledım de 2 haftada bır cağırıyor şimdiden diye,boşver sen onu ıkı haftada bir çağırıp napacakmış dedi
Acaba gerektiği için mi gerçekden , yoksa tamamen duygusal olarakdanmı 32.haftadan itibaren sık görüşelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?