2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6 kg he maşallah ya ben kendime iyiyim diyordum birde :)))
Bende 10 kg aldım,normal sanırım ama artık bu haftalardan sonra bebekler atak yapacak,sadece bebek haftada 200-250 gr alıcakmış.Bunun suyu,eşiği,artan kan hacmi vs. var diye sayarsak,vay anam kilolar kilolar

canım ben o catı muayene nası bısı bılmıodum bı arkadasm var ptsıye kdr sancı gelmezse ptsı sezeryan olucak bugun catı muayenesı olms msj attı cok korktum keske bılmeseydım daha ııdı valla
canm bılıyorum dırek yuzune ortulmedıgını de.. yegenım sureklı cekıp cekıp duruodu bız ortememıstık bogulur dıe.. yanında evet sureklı bırılerı olucak ama bana saglıklı gelmıyor herkesın fıkrı tabıkı.. hastanede ortturmuyormus zaten burda

sodayı bılıodum da ya bızım bıle acınca ıcınce nası ıcımızı yakıo soda cocuga zararı olur bence.. onu zaten ebelerden fılan gızlı yapıcakmıssın cok kızıolarmıs. ben korkarım acıkcası canım yaa veremem

geçer inş canım,sıkıntı etme hepimiz aynıyız,bnde masamaşıyım,arada bir sırtımı esnetiyorum kollarımı falan bişeyler yapıyorum mecbur ıdare edıcez.Ben dün sordum,bi gün öncesinden gelirsin dedi dr.30 kasımda bozdurursun dr a gidip,1 aralıkda işe gitmezsin.

dogumdan cıkılınca mı verılıyor canım. bende zemzem verım barı cocuga

aynen canım. benımkıde manayla ek gıdaya gecer 8 aylık fılan olur o zaman kafama gore bulurum bı ıs ınsallah.

bana doktorum ayrıntılı anlatı parmaklarıyla göstererek penis kadar bir kalınlık oluyor diyor. benim zaten problemli birde hamilelik başından beri yasak düğüm olmuştur orası diyemedim tabi

kızlar bişey soracağım,dr unuz sızıde ıkı haftada bir çağırıyor mu artık?
Anneme söyledım de 2 haftada bır cağırıyor şimdiden diye,boşver sen onu ıkı haftada bir çağırıp napacakmış dedi
Acaba gerektiği için mi gerçekden , yoksa tamamen duygusal olarakdan mı 32.haftadan itibaren sık görüşelim dedi

bana doktorum ayrıntılı anlatı parmaklarıyla göstererek penis kadar bir kalınlık oluyor diyor. benim zaten problemli birde hamilelik başından beri yasak düğüm olmuştur orası diyemedim tabi
ayy benımkı de kesın dugum olmustur kız penıs kadarsa ıı arkadas ıkı parmagıyla gırdı bılegıne kadar soktu cok acıdı dedı bulalım yavrucum bulalım

s
sarılık için altında co iyi yakasına takarsun

canm benıde ole cagrır dıodum ama 32 de gttıgımde 36 da goruselm dedı

ayy benımkı de kesın dugum olmustur kız penıs kadarsa ıı arkadas ıkı parmagıyla gırdı bılegıne kadar soktu cok acıdı dedı bulalım yavrucum bulalım
iki parmak bir penis ediyormuş öyle anlattı bana bileğe kadar olurmu ya öyle bişey bence arkadaşın fazla kasmış o yüzden öyle hissetmiş olabilir.iki parmakla bakılan bişey internette de izledim bileğe kadar girmesi için iki parmak değil komple elini sokması lazım

aynenn canım herkese lazım aslında

ben son iki ay hariç baştan beri 10 günde bir gittim.en son 2 hafta sonra çağırdı.bu haftalardan itibaren genelde 2 haftada bir çağırıyorlar.doğum yaklaştığı için haftada birede düşecek bu.Ama benim doktorum aylık ödeme alıyor.istersen her hafta git aydan aya ödüyüoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…