- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.981
su profildeki bebegin de agzini isirasim geliyor vallahi,massallah. buarada bnm de esim uyarici,az ictigmde bazen diyrm yok yok ictm die heeheValla süpermiş bizim evde uyarıcı eşim durmadan suyunu içtin mi diye soruyor :)
ben de sormadım, başladım kullanmaya . aman zaten sormasak bişi diyeceklerı yok.selam kızlar lanolin göğüs kremim geldi sipariş vermiştim. doktoruma sormadan kullanıcam ama bişey olmaz dimi?
Aynen bende bayiliyorum pek tatli bebis masallah.... Aaynen gece kalkiyo getiriyo o derece:)))su profildeki bebegin de agzini isirasim geliyor vallahi,massallah. buarada bnm de esim uyarici,az ictigmde bazen diyrm yok yok ictm die heehe
getirsin Allah razi olsun hepsindenAynen bende bayiliyorum pek tatli bebis masallah.... Aaynen gece kalkiyo getiriyo o derece:)))
Canım zatenndr lar onu öneriyor. 2 hafta kala kullanacam ben inşallahselam kızlar lanolin göğüs kremim geldi sipariş vermiştim. doktoruma sormadan kullanıcam ama bişey olmaz dimi?
Evet yaaaa hadi inşallah Allahım bizlere de nasip etsin o günleri ve hayırlı sağlıklı doğumlarıaralik annelerne baktm biraz,36.haftalarda olanlar mi dersin doguma gun sayan mi.. ne heycanli boyle amaninn
erken değil mi kız. Son 2 haftada kullanmayı düşünüodum benben de sormadım, başladım kullanmaya . aman zaten sormasak bişi diyeceklerı yok.
o yuzden bişi demedım ben.
1 ay falan dıyor kullananlar.Canım zatenndr lar onu öneriyor. 2 hafta kala kullanacam ben inşallah
Evet yaaaa hadi inşallah Allahım bizlere de nasip etsin o günleri ve hayırlı sağlıklı doğumları
erken değil mi kız. Son 2 haftada kullanmayı düşünüodum ben
Daha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.
ayyyy doğum yapan mı varr :)Kızlar ya ni arkadaş hani doğum yapmıştı kızı olmuştu kimdş o
1/2 ay önce öğlen çok az kısır yemistim aynı dediğin gibi yattigim yerden kalkamadim terliyorum kimildayamiyorum çok kötü oldum akşam 7de başladı 12ye doğru geçti gaz sancisiymis benim 8/9gibi yatağa girip yattım kendimi terlememe rağmen isittim azaldığını görünce anladım o gün bugündür ayagimda patikle geziyorumYa doktor da genel cerraha yönlendirdi geçen. Anlayamazsın fıtık ağrısı mı sancı mı dedi hafta için gitcem.
Şimdi devam ederse de zaten direkt hastaneye giderim sancıların olunca mutlaka gel dedi.
sanki bi şey kopuyo sizde oluyo mu hiç öyle
şeyler gaz mı acaba
Doğum sancısı olsa arada duraksıyor tekrar başlıyor bu durmuyo ki hiç.
34. Haftayı bekle istersen canım Allah korusun uyarır sq falan hiç değilse ciğer gelişimi tamamlanmış olur. Ben 35. Haftada başlicam inşallah1 ay falan dıyor kullananlar.
Evet cnm 28 haftalık doğurdu arkadaşımız ilk bebeğimizayyyy doğum yapan mı varr :)
Ayyy evet yaaa sağolasın canım benim yazipircik ti yanlis degilsem canim
ben 39+3 de sezeryan olmuştum, o zamana kadar hiç sancı çekmedim canım.Daha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.
Doğum sancısı gelince anlayacaksınız merak etmeyin gayet düzenli bi şekilde geliyor gidiyor geliyor gidiyor zaten doğum sancısı mi acaba diye düşündüğünüz için gelip gitmeler olunca saat tutarsiniz o zaman anlaşılıyor düzenli aralıklarla geliyorsa doğum başlamış demektirevet kızlar bende çok merak ediyorum. bacak aram ve belim çok ağrıyor.
Az önce arkadaşım anlattı o da yeni dogum yaptı sayilır. yanları ve beli çok ağrımış özellikle yanlar diyor bi de durup biraz sonra yine başlıyo belirli aralıklarla durup durup başlıyomuş. sonra suyu gelmiş. Su da istem dışı su akıyo alttan diyo. Idrar olsa bi sekilde tutarsın bunu tutamıyor durduramiyosun su gidiyo diyo alttan.Daha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?