- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.201
Canim benim de 3bucuk aylikken yanliş hatirlamiyosam 4 ay da olabilir herneyse. Kabizlıgim vardı lekelenmem olmuştu acile gittik gece kadin dogumcu bakti bebek hareket ediyi bişey yok dedi eve gonderdi. Hafta ici kendi doktoruma gittigimde rahimde açılma olmus hemen pruloton iğne yaptırdı progestan miydi ne onu yazdi dinlen dedi düşük tehlikesi var dedi.Kizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen aman ha doktorunu dinle. Bakanın da var minnetsiz.Ay cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flndahepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)
Çatlasın ya napıcam bikini mi giycem manken mi olcam bu saatten sonrabiz seni beklioz dogurmak icinne diyim oglumun imzasi dion,daha fazla atmaz umarim :)bende su an catlak yok da selulit olustu gicik igrenc
Canim benim doktor gecen hafta dedi artik bir leke bir akıntı sızintı sancı en ufak da olsa bak lütfen hemen gelNe kadar rahatsin hemen gitmen lazim.dr unu ara sor istersen.bana dr um kanama ve kusma olursa muhakkak ara der hep
Kiyamam yollariz biz sanabebisin kiyafetleri icin persil sensitive aldim,malesef oyle dalan vs bulma gbi sansim yok. .umarm guzel sonuc verir bebism icn :)
Canim gecmis olsn. Bak birseye elleme annen gelio madem herseyibyaotr kv yide cagir. Cok onemli. Yerlesene kdr cok cok dikkat et. Rahim acilma muayenesi ne ki ablamadm orayiSelam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Oy ooyyyy oyyyyy masallah cimcimelereeeeKizlar benim bebiktolarimda biri 2170 digeri 2120 olmusbundan sonra yavaslayacak ama insallah 2500 u aşariz.
Kizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
Allah sabır versin ya çok zor geçmişe bakamadım lekelenme derken kanama mıKizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
Sagol canim tabi cok sukurhemehemenbasa bas gdio findiklar masallahcnm buna da bin sukur
Insallah canimm.vallaha sorma bu siralar bayagi tepiyolar birbirleriniya onların popişini yerım ben
2 minnoş orada ne kavga edıyorlardır. kiloları gayet ıyı maşallah
2500 ü aşarsınız merak etme
Sagol canim benimmmOy ooyyyy oyyyyy masallah cimcimelereeee
Ayy oda biseymi benim alti harita oldu yahuu.Napıyonuz okuyamadim yazdıklarınızı doğuran var mı
Bu arada karnimdaki sancı sabah gazmış dedim o da değilmiş
çatladım a dostlar
Iki üç serçe parmağı tırnağı kadar kırmızı çatlaklarım var oğluşum annesine imza attı
Ayy ne kotu yaaa.Allah sabir versin.niye kaybetmis peki.sorunlari varmiydiKizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
Rabbim şifa versin canım büyümez ödemi inşallah.Kızlar bugün kontrole gittim karın bölgesinde hafif ödem varmış oğluşum dua edin teyzoşları büyümesin ödem büyürse olduğu bölgedeki organları gelişemeyecek Allah korusun onun dışında bi sorun yok çok şükür kilosu boyu iyi
Canim sen şimdi 40 haftalık gibisin ya hatta 50 haftalık 4 kilo bebişler iki kese su Plasenta Allah yardimcin olsun bebislerine söyle uslu dursunlar icerdeSagol canim tabi cok sukur
Ya gecen ntsde bi kadın 37 haftalık bembeyaz maşallah tek bi cizik yoktu maşallah diyim bi daaAyy oda biseymi benim alti harita oldu yahuu.
ayyyy Rabbim sabır versin yaaa çok üzüldümneden ölmüş nedeni tam olarak
Amin kizlar... bilmiyorum sebebini esini esim aradi ulasilamio baskasini aradik smdi bebegi defnettik donuyoruz o esinin yannda fakultede dedi. Esim gidelim dedi ama benm gitmem ona ii gelmez dedim. Esimde ptsi bidaha aricak sebep ne bilmiyorum smdilik. 2. Cocuguydu ama evladin ilki sonuncusu olmaz. Bunca zaman tasidi herseyini hazirladi. Karnima sarilip agladim cok uzuldum rabbim tez zamanda evlat nasip etsin ona yeniden insallah.bizlerde saglikla kucaklarimiza alalim hamilelik zormus.Ayy ne kotu yaaa.Allah sabir versin.niye kaybetmis peki.sorunlari varmiydi
Canim sizede gecmis olsn insallah buyumez de yavrumun gelisir organlari. Canm baska arkdslar peceteye silerken kan gelmis onlara dedim. Bu arkdasimn sebebi ne bilmiyorumAllah sabır versin ya çok zor geçmişe bakamadım lekelenme derken kanama mı
Vallaha aynenn son haftalar gibi.gobek altima kusak baglayacam yakinda dusmesinler diye.kadinA masallah de bencedeRabbim şifa versin canım büyümez ödemi inşallah.
Canim sen şimdi 40 haftalık gibisin ya hatta 50 haftalık 4 kilo bebişler iki kese su Plasenta Allah yardimcin olsun bebislerine söyle uslu dursunlar icerde
Ya gecen ntsde bi kadın 37 haftalık bembeyaz maşallah tek bi cizik yoktu maşallah diyim bi daa
Canim Allahtan gelen bisey kendinide harab etme.gitmen ne ona iyi olur nede sana iyi olur canimmAmin kizlar... bilmiyorum sebebini esini esim aradi ulasilamio baskasini aradik smdi bebegi defnettik donuyoruz o esinin yannda fakultede dedi. Esim gidelim dedi ama benm gitmem ona ii gelmez dedim. Esimde ptsi bidaha aricak sebep ne bilmiyorum smdilik. 2. Cocuguydu ama evladin ilki sonuncusu olmaz. Bunca zaman tasidi herseyini hazirladi. Karnima sarilip agladim cok uzuldum rabbim tez zamanda evlat nasip etsin ona yeniden insallah.bizlerde saglikla kucaklarimiza alalim hamilelik zormus.
Dedim dedim maşallah on defa dedim herhalde 41 kere maşallahVallaha aynenn son haftalar gibi.gobek altima kusak baglayacam yakinda dusmesinler diye.kadinA masallah de bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?