2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oooo çok iyi almışsınbiz 800 cıvarında sormustuk magazada 60/120 İstanbuldayım bende pazarlık hiç etmemiştik ama senin bu fiyatı duyduktan sonra elimden kurtulamazlar İnan ki kafalarına göre fiyat belirliyorlar ay basında gidicem inşallah almaya ama senden cidden bu fiyatı öğrendiğim iyi oldu...Bnde odadan odaya gecırırım diye düşünüyordum ama büyük alırsam muhtemelen gecmez korıdorumda dar cunku bende napım pazarlıktan kalan param su kucuk 100 lıralık besıklerden alırım

Benim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....

ulan en büyük biziz herkes bizden önce nst ye giricek bu gidişle hiç girmeden doğuma giricem dr utanmasa bir ay sonra gel dicek

Canim benim dr da 36 da cagirdi. Canm yalovadaki ozel hastaneler malesef bes para etmez ama devlette o sana adini dedigim dr cok iimis bi ona sira alip gitsen ya
brnim doktor her hafta cağıracak geçen hafta cağırmıştı cumartesi günü dışında gitmek sıkıntı oluyor eşimin işi yüzünden.bende malum durumdan dolayı gidemiyorum.Doktorum korkuyor.bir sorun olursa hemen ara telefonum hep açık diyor.Yurt dışına çıkmıştı.bu cumartesi gidicez.bayada oldu gitmeyeli 20 günü geçmiş olcask.Doktorum benden daha pimpirik.para içinde değil zaten ayda bir alıyor .

gobusunden utanma kiz,bebiskon buyuyor o da buyuyor ne hos bir seyyyy ama anladm seni takiliyom ben de,elbette asiksindir yani
Canım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorum sizler zayıfsınız o yüzden güzel duruyor demek ki ben tombiş olduğum için bana öyle geliyor..

Dogru diosun ole dedimi benim koca benden once alalim der bebegi dr a hahahah evet canim hepimiz tekiz

canım bize de 900 diyen bile oldu Kemeraltı çok uygun burada 750 dediler ilk biz her şeyimizi aynı mağazadan aldık yaklaşık 3000 liralık alışveriş yaptık ondan çok indrmde bulundular arkadaş 700 e almis ama hepsini, yanı en azından 700e alabilirsiniz pazarlık şart birde nakit aldık biz

ulan en büyük biziz herkes bizden önce nst ye giricek bu gidişle hiç girmeden doğuma giricem dr utanmasa bir ay sonra gel dicek
canım kaç haftalık oldunuz siz

ben totosu oldugundan emin olsam bi saplak atcamkafasidir belidir diye bise yapmiom
Ben gecen ittirdim esim yapma ya kafaaiysa dedi korkuttu beni :)
Bana ole dedi 34 gun snra goruselim dedi kala kaldim :) nts mi nst mi goremedik daha

Canım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorum sizler zayıfsınız o yüzden güzel duruyor demek ki ben tombiş olduğum için bana öyle geliyor..

benim de azcik totom buyudu onun haricinde sadece gobus var banyoda 2kisiyiz aynen,ben de seviom hic de durmuo kofte ordyken senin gobus de guzeldir olur mu bal var icinde

kız 34 bitiyor perş 35e giricez. şaka gibi.. ben kontrol süresinde uğradım dr a daha yeni geldin dedi bana. kendisi arada uğra gezmeye geldkçe demişti.nst ne olcak dedim sonra dedi ne sonrası ya. 1 aralıkta gel dedi bide.ben dedim bu saatten sonra aklıma estikçe gelirim sen dedin uğra diye dedim.dilin kemiği yok işte diyo dilimi eşek arası soksun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…