- 7 Ağustos 2015
- 207
- 122
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.061
Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diyeben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm
ben totosu oldugundan emin olsam bi saplak atcambizim dr totosu o dedi canım
Valla MaşAllah ne kadar güzel göbüşleriniz var öyleee... Ayyy kendimden utandım :)))Masallah tatli bir göbüs :)
Benim ki de böyle
Benim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....
ben totosu oldugundan emin olsam bi saplak atcamkafasidir belidir diye bise yapmiom
Öyle canım boş gevezelik olsun dünden razılarzateb bişey olsun da dikkatimiz dağılsın diye bekliyolar sıpalar
Valla MaşAllah ne kadar güzel göbüşleriniz var öyleee... Ayyy kendimden utandım :)))
bende hiçbişi içmiyorum.oohh çk güzelBen de uc gun kalsiyum icmedim sabaha icerim dedim hep sabahlari unutuyorum. Dun de magnezyumu unuttum.
İgne yapanlar nası her gun yapıyolar ya biz içmeye üşeniyoz
brnim doktor her hafta cağıracak geçen hafta cağırmıştı cumartesi günü dışında gitmek sıkıntı oluyor eşimin işi yüzünden.bende malum durumdan dolayı gidemiyorum.Doktorum korkuyor.bir sorun olursa hemen ara telefonum hep açık diyor.Yurt dışına çıkmıştı.bu cumartesi gidicez.bayada oldu gitmeyeli 20 günü geçmiş olcask.Doktorum benden daha pimpirik.para içinde değil zaten ayda bir alıyor .Canim benim dr da 36 da cagirdi. Canm yalovadaki ozel hastaneler malesef bes para etmez ama devlette o sana adini dedigim dr cok iimis bi ona sira alip gitsen ya
dr bana şap şap vur gider ordan dedi. kafası aşağıda zaten şu an
Canım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorumgobusunden utanma kiz,bebiskon buyuyor o da buyuyor ne hos bir seyyyyama anladm seni takiliyom ben de,elbette asiksindir yani
ayaklarını yerim onların ya kuzu kulağı gibikafalarona gore takiliyolar zaten..sabah babasi diyo bnmkine oglum istedgn gbi takil icerde,benimki alttan ustten yandan vurmaya basladiben o ayagini gidiklicam bi dogsun da
Dogru diosun ole dedimi benim koca benden once alalim der bebegi dr ahee kordon dolancak yok bi gün daha durursa özürlü olcak desinler de bakiim bekleyebilcez mihep aynı bahaneler
bakımlı hamileyiz kızım bizeşimde sen hep hamile ol diyor daha da güzel oldun böyle hee dedim çok kolaydı aynen en güzel hamile ve anne benim lütfeenn ama
canım bize de 900 diyen bile oldu Kemeraltı çok uygun burada 750 dediler ilk biz her şeyimizi aynı mağazadan aldık yaklaşık 3000 liralık alışveriş yaptık ondan çok indrmde bulundular arkadaş 700 e almis ama hepsini, yanı en azından 700e alabilirsinizoooo çok iyi almışsınbiz 800 cıvarında sormustuk magazada 60/120 İstanbuldayım bende pazarlık hiç etmemiştik ama senin bu fiyatı duyduktan sonra elimden kurtulamazlar İnan ki kafalarına göre fiyat belirliyorlar ay basında gidicem inşallah almaya ama senden cidden bu fiyatı öğrendiğim iyi oldu...Bnde odadan odaya gecırırım diye düşünüyordum ama büyük alırsam muhtemelen gecmez korıdorumda dar cunku bende napım pazarlıktan kalan param su kucuk 100 lıralık besıklerden alırım
canım kaç haftalık oldunuz sizulan en büyük biziz herkes bizden önce nst ye giricek bu gidişle hiç girmeden doğuma giricemdr utanmasa bir ay sonra gel dicek
Ben gecen ittirdim esim yapma ya kafaaiysa dedi korkuttu beni :)ben totosu oldugundan emin olsam bi saplak atcamkafasidir belidir diye bise yapmiom
Bana ole dedi 34 gun snra goruselim dedi kala kaldim :) nts mi nst mi goremedik dahaulan en büyük biziz herkes bizden önce nst ye giricek bu gidişle hiç girmeden doğuma giricemdr utanmasa bir ay sonra gel dicek
ben graconun aldım canım çok kullanışlı.bende bir türlü beğenemiyorum. çok bebeksi bişi olmasın diyorum.normal günlük çanta gibi bişi alayım bol gozlü ve büyük deri olsun. beğendiklerin olursa paylaşır mısın?
Canım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorumsizler zayıfsınız o yüzden güzel duruyor demek ki ben tombiş olduğum için bana öyle geliyor..
canım bize de 900 diyen bile oldu Kemeraltı çok uygun burada 750 dediler ilk biz her şeyimizi aynı mağazadan aldık yaklaşık 3000 liralık alışveriş yaptık ondan çok indrmde bulundular arkadaş 700 e almis ama hepsini, yanı en azından 700e alabilirsinizpazarlık şart birde nakit aldık biz
canım kaç haftalık oldunuz siz
Tesekkur ederimm :))Valla MaşAllah ne kadar güzel göbüşleriniz var öyleee... Ayyy kendimden utandım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?