2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aşık olmaz mıyım,.. Banyoda bile seve seve yıkıyorum sizler zayıfsınız o yüzden güzel duruyor demek ki ben tombiş olduğum için bana öyle geliyor..
Ayyy gecen banyoda yikadikcs tekmeledi beninilk defa ole bisi oldu cok hosuma gtti cikmadm uzun kalinca benm pimpirikli askito korktu ciktik oglumla sende gel dedim dusakabine sigmayiz dio sigsak gelecek

Ben gecen ittirdim esim yapma ya kafaaiysa dedi korkuttu beni :)

Bana ole dedi 34 gun snra goruselim dedi kala kaldim :) nts mi nst mi goremedik daha
34 mü Canım bana devlette bile 2 hafta sonra gel dediler yaaa, nst ye de 32. haftadan sonra başlıyormuş ona da girdim... Neden o kadar uzun ki? Gerçi evham yapmayalım hani herşey yolundaysa sürekli gitmeyede gerek yok ama bana çok uzun gibi geldi ...

Banada cok uzun geldi canm ama bisi olursa tabiki giderim. Smdi 5inde gidicem dr a ozaman herseyine bakcaz dedii bakalm ne yapicak zaten 36 bitmis 37 ye girmis olcam ozaman

pişikte sudo crem tek gecerim eltim kullandı kızı bir kere pişk olmadı.

Tesekkur ederimm :))
Neden utaniyosunn, her hamile gobegi cok tatli bence
Kız ben yemiş yemiş de şişmiş gibiyim hani sizinkiler sivri yaa benim popo aldı başını gidiyor, hem arka hem ön :))) tabi canım bütün hamişlerin göbüşü güzeldir şaka yapıyorum... Ama zayıflarda daha bi güzel duruyor :))Aman nazar değmesin

Hımm toplu alışverişinde yararı olmustur mutlaka ama bakalım kaca alabıleceğım bende peşin alacağım dedğim gibi fiyat gayet iyi zorlicam

Ayyy gecen banyoda yikadikcs tekmeledi beninilk defa ole bisi oldu cok hosuma gtti cikmadm uzun kalinca benm pimpirikli askito korktu ciktik oglumla sende gel dedim dusakabine sigmayiz dio sigsak gelecek
Aynen banyodayken çok tatlılar, suyu sevecekler belkide.. :)))
Üçünüz yapardınız işte...

Benimki sivri miii
Ben 13 kilo aldim ama popom, göğüslerim büyüdü en çok, hatta kaynanam bebek oğlan dediğimiz halde göbegimden dolayi kız bebek bekliyor erkek göbeği sivri olur diyor

dün öyle bi buhranla geldi şimdi yine istemiyo. Ya istese de farketmez içmem zaten amaaa mesela 3 4 günde bi 1 saat vuruyo yani
şükür benım hiç istemedı.
bulantılarda geri geldı zaten
bu saatten sonra da ıstemez. hoş isteseydı bıle olmazdı
bebiş artık kocaman oldu. en ufak bişi bile anında gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…