2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ogrenciler cok fena yaaa ama cok tatli

oglumu Turk kahvesi manyagi yaptimmm buyusun kola niyetine iceriz beraber ins,su anki gbi yani ins zararlı degildir yahuu

Kızlar acilen taşınmamız gerekti. Ev alıyoruz ve bebek olmadan taşınmak daha mantıklı geldi ancak aldığımız evin ikinci odası hap kadar ve aldığım bebek odası sığmıyor. 4600 tlye yaptırdım. Özel tasarım ve şimdi satmak zorundayım. İlgilenen olursa bilginiz olsun. 3.000tl ye vericem. Yatak büyüyebiliyor, kendinden iki çekmeceli. Yatağı ve tekstilleri hepsi hazır. Dolap köşe olduğu için iki kapaklı yer işgal ediyo ama içi çok geniş. Masko hilal tasarım mobilyada yaptırdım aklımızda olsun :)

zateb bişey olsun da dikkatimiz dağılsın diye bekliyolar sıpalar

Az önce kontrolden geldik.doktora kasılmalarımı sordum, normal artık bu aylarda (33hft) yalancı sancılar dedi..ishal oluyorum arada bir dedim magnezyum yapar, ishal olunca içme dedi. . bundan sonra böyle galiba

bizim kızlar sivri demekki demin ark ın odasına gittim.önce gobek girio sonra sen dedi

hee kordon dolancak yok bi gün daha durursa özürlü olcak desinler de bakiim bekleyebilcez mi hep aynı bahaneler

bakımlı hamileyiz kızım biz eşimde sen hep hamile ol diyor daha da güzel oldun böyle hee dedim çok kolaydı aynen en güzel hamile ve anne benim lütfeenn ama

Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diye ben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm

yok canım ağrı ve kanama çok şükür. bir kere yaptğmzda sabah kalkarken sancı girdi.onla ilgisi vardır diye bıraktı.dr da alakası yok diyor.arada olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…