- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.041
Slm annişler nasılsınızaz önce dersteyim, sinirle hızlı hızlı ders anlatıyorum, oğluşta basıyor tekmeyi ben sanıyorum ki belli olmuyor dışardan, meğersem öğrenciler beni dinlemiyor karnımı izliyormuş soru sordum hepsi bön bön bakıyor, soru sordum cevap yok mu dedim birisi kalktı hocam biz sizi dinleyemedik, bebişiniz çok güzel tekmeliyor onu izledik demez miii sonra koptu bi kahkaha hala toparlayamıyorum
Genetik de olabilirBiraz da yapıyla alakalı sanırım, ben gittim Mustela'nın kremine dünyanın parasını verdim ona rağmen çatladı
zateb bişey olsun da dikkatimiz dağılsın diye bekliyolar sıpalarSlm annişler nasılsınızaz önce dersteyim, sinirle hızlı hızlı ders anlatıyorum, oğluşta basıyor tekmeyi ben sanıyorum ki belli olmuyor dışardan, meğersem öğrenciler beni dinlemiyor karnımı izliyormuş soru sordum hepsi bön bön bakıyor, soru sordum cevap yok mu dedim birisi kalktı hocam biz sizi dinleyemedik, bebişiniz çok güzel tekmeliyor onu izledik demez miii sonra koptu bi kahkaha hala toparlayamıyorum
MaşAllah kız nazar değmesin... Benim kocaman bir göbeğim var aynada ben bile korkuyorumKizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..
aynen zaten yasak bize adam her yerde seks yazısı görüyorgebelık testınden sonra olmadı hiçbişi
Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak
Canim sen arada başka dr.a görün istersen. 3 hafta çok. Burda da evler 1000tl urfa yani düşün koskoca şehir ama hastaneleri iki tane iyi var gerisi boş.
yaa çok tuhafima gidiyor bi metre öndeeltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi.
valla canım maşallah haftada 1-2 daralmaz bizimki kesin düğüm oldu o zamanEski randimaninda olmasada haftada 1-2 devamson 1 aydir pek yanasmiyo korkuyorum diyo ama ben aklina giriyorum, hayir hepten daraldi zaten normal dogum falan olacaksa bile hepten dar olmasin bari
Masallah tatli bir göbüs :)Kizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..
Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdikohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur herkes kendine guzel gelir :)
siz göbiş görmemişsinizMasallah tatli bir göbüs :)
Benim ki de böyle
Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diyeBana da çok kullanıslı gelıyor park yatak ıstıodum göruntusu içime sinmiyordu bu güzel oldu kaldırılabılmesı de ayrıca cok mantıklı geliyor bn en iyisi görüp duruma göre karar vereyim çünkü bende 3 4 yaş gibi oda yapacağım.Bide kaç paraya almıştın mağazalarda fiyatlar daha yüksek sanırım olmadı netten alırım diyorum
ben bıraktım onlarıdün magnezyumumu içmeyi unutmuşum bıktım artık bu ilaçlardan
ağrı ve kanama varsa yapmayın canım
ya benim tansiyonum da düşük çıkıo hatta sağlık ocağındaki doktoe her gün tuzlu ayran içeceksin dedi 7 ye 5 çıkmıştı.başka neden olur ki mide bulantısı?
bizim dr totosu o dedi canım10 degil 20den fazla oluyo benim ya. Poposu saniyodum ben onu.
aa ultrasona almicak mi artık
Aynen çok fenalarogrenciler cok fena yaaa ama cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?