- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.341
ay evet ya aynı zamanlarda doğurucaz inşallah. sen normal mı düşünüyosun?tamam canım öğrenince yazarsın. senle de tarihlerimiz aynı sayılır doğum için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artıkk
seni kendime yakın hissettimben 63 ile başladım
şuan 80 oldum :)
neiseki boy 1.78
bulantıyı ben 20-22 hafta cektım . 19 kilo aldım
geri kalan kısımlarda aynıyız
normal mi düşünüyorsun? ben sezeryan düşünüyorum hayırlısıysa
Ohh cok sukur canimmmm . Bebisin odasi nezaman gelicekmis. Dinlenseydin dicem az daha ama durumunu da biliyorum. Yormadin dimi kendini. Ben bu ara yogunum baya. Diger alinan cocuk isi gorunce kacti yeni kiz alindi ona ogretiyorum bir yandan da musteriler gelio zor bakiyorum buraya. Hizli hizli okuyup geciom onemli bisi varmi die. Oglusumda bende iyiyiz teyzesi ama gun sayiyoruz. :) biyandan ii oluo zaman nasil gecio anlamiyorum. Son 2 hafta kaldi evimde ayaklarmi uzatip otrmama gerci ozamanda oturamam yagünaydın bitanem. çok şükür bitti herşey. bebeğin oda malzemeleri gelmedi hala onlar kaldı bi tek. işe başladım dün. sen nasılsın yoğunmusun hala bi yaramazlık yok dimi?
Gunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirincagünaydınnn kızlarrr?
napıosunuz bakalım? dün çok yoğundum hiç bakamadım sayfaya..
bugün bir şey duydum ., anne sütü olsun artsın diye humana tea diye bir şey varmış sanırım.. bilgisi olan var mı? doğumdan 1 ay önce başlanıomuş.. bugünkü görevim onu araştırmak :)
Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun muBenim bi arkadaşım miyom+ bel fıtığıyla epidural normal doğum yaptı
Tabi herkesin durumu farklu :)
Geçen cumartesi 1800gr demişti normal dedi kilosu için tabi ben bi yandan kilo alsın istiyorum bir yandan da normal doğum olacağı için korkuyorumBenim de göbus küçük duruyor. Senin bebiş kac kilo? 10 kilo almama ragmen bebisim minnak benim :)
Canimben kullandım humana yi doğum öncesi başlamaya gerek yok hastaneye goturmustum ya sutum gelmezse diye ilk gece tadını da sevdiğim için bol bol içtim sutumun gelip gelmediğinide anlayamamistim ertesi gün sutum bi geldi bi geldi ateş yaptı bende taştı göğüslerim bebek emmeye çalışıyor süt çok olduğu için tikaniyor sonra kararında abartmadan içeyim dedim faydası var yani ama ilk günlerde zaten süt geliyorsa ceviz kadar mideyi doyurmaya yetiyor emdikce de artacakGunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirinca
Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun mu
hadi yaa .. bi araştırıcam bakalım bugün kim nasıl yapıomuş diyebenim ablam doğumdan sonra içti günde 4-5 bardak içiyodu süt yapıyo gerçekten ama doğumdan önce başlandığını bilmiyodum ben
hehehh eet canım yakın sayılırız 90ı görmem umarımseni kendime yakın hissettim
evet normal istiyorum inşallah bi terslik çıkmazsa canım. sen?ay evet ya aynı zamanlarda doğurucaz inşallah. sen normal mı düşünüyosun?
hadi yaa .. bi araştırıcam bakalım bugün kim nasıl yapıomuş diye
hehehh eet canım yakın sayılırız 90ı görmem umarım
bende normal doğurmak istiyorum inşallah bi problem olmaz da doğururuzevet normal istiyorum inşallah bi terslik çıkmazsa canım. sen?
günaydınnnn:)Günaydın hamislerimmmmcarsambalari çok seviyorum çünkü okula geç gidiyorum bütün gece uyumadim tuvalete tasinmaktan sonra da anca kalkabildim ya
tabiki de tatlımmmGunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirinca
Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun mu
banada doktorum 20 li kiloları görceksin die :) şuan 17 oldum 5-6 hafta var haftada 1 kilo alsam diorum 22-23 ile tamamlarım artık napiim amaann bebikler sağlıklı olsunlarda o yeterayy görmeyelim ya ben inşallah kilom boyumu geçmez diyodum geçti şimdi doktor 4 kilo daha alırsın diyo bana afakanlar basıyo
Canım senin hastanede çınarlı mıydı öyle hatırlıyorum ama doktorun mu dedi nst te 32 de birden DİE bende haftaya gidicem 32 oluyorum güngör bey doktorum bende girer miyim kiBen 32 den itibareb gşricem
36 çok geç drğil mi?
Doğurubca soksaymış bari!
canım biz nerdeyse ayniyiz bende 160 boy 60 la başladım 72 yım şuan yuvarlanicam yakında 80 olmaktan korkuorm daha 8 hafta varBen de 61 dim
72,5 oldum
Sen kaç kilosun
Boy da 156 cm
Böööö :'(
evet doğumdan sonra emzirirken vericez artık. bana bi arkadaşım emzirirken inek gibi olucaksın demişti en güzel süt yapan şeyler su ve yeşillikmiş inekler ondan otluyomuşbanada doktorum 20 li kiloları görceksin die :) şuan 17 oldum 5-6 hafta var haftada 1 kilo alsam diorum 22-23 ile tamamlarım artık napiim amaann bebikler sağlıklı olsunlarda o yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?