2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktor bana idrar tahlilinde lökosit çıktı diye antibiyotik verdi adı AZOSİLİN. bunu kullanan var mı aranızda?

bulantıyı ben 20-22 hafta cektım . 19 kilo aldım
geri kalan kısımlarda aynıyız
normal mi düşünüyorsun? ben sezeryan düşünüyorum hayırlısıysa

Aslında normal düşünüyorum ama korkuyorumda... Zaman ne gösterecek bakalım, gerçi dr normal doğum zor dedi kızım iriymiş... Dr da beklemede

günaydın bitanem. çok şükür bitti herşey. bebeğin oda malzemeleri gelmedi hala onlar kaldı bi tek. işe başladım dün. sen nasılsın yoğunmusun hala bi yaramazlık yok dimi?
Ohh cok sukur canimmmm . Bebisin odasi nezaman gelicekmis. Dinlenseydin dicem az daha ama durumunu da biliyorum. Yormadin dimi kendini. Ben bu ara yogunum baya. Diger alinan cocuk isi gorunce kacti yeni kiz alindi ona ogretiyorum bir yandan da musteriler gelio zor bakiyorum buraya. Hizli hizli okuyup geciom onemli bisi varmi die. Oglusumda bende iyiyiz teyzesi ama gun sayiyoruz. :) biyandan ii oluo zaman nasil gecio anlamiyorum. Son 2 hafta kaldi evimde ayaklarmi uzatip otrmama gerci ozamanda oturamam ya

Gunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirinca
Benim bi arkadaşım miyom+ bel fıtığıyla epidural normal doğum yaptı
Tabi herkesin durumu farklu :)
Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun mu

Gunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirinca

Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun mu
Canimben kullandım humana yi doğum öncesi başlamaya gerek yok hastaneye goturmustum ya sutum gelmezse diye ilk gece tadını da sevdiğim için bol bol içtim sutumun gelip gelmediğinide anlayamamistim ertesi gün sutum bi geldi bi geldi ateş yaptı bende taştı göğüslerim bebek emmeye çalışıyor süt çok olduğu için tikaniyor sonra kararında abartmadan içeyim dedim faydası var yani ama ilk günlerde zaten süt geliyorsa ceviz kadar mideyi doyurmaya yetiyor emdikce de artacak

ayy görmeyelim ya ben inşallah kilom boyumu geçmez diyodum geçti şimdi doktor 4 kilo daha alırsın diyo bana afakanlar basıyo
banada doktorum 20 li kiloları görceksin die :) şuan 17 oldum 5-6 hafta var haftada 1 kilo alsam diorum 22-23 ile tamamlarım artık napiim amaann bebikler sağlıklı olsunlarda o yeter

Ben 32 den itibareb gşricem
36 çok geç drğil mi?
Doğurubca soksaymış bari!
Canım senin hastanede çınarlı mıydı öyle hatırlıyorum ama doktorun mu dedi nst te 32 de birden DİE bende haftaya gidicem 32 oluyorum güngör bey doktorum bende girer miyim ki
Ben de 61 dim
72,5 oldum
Sen kaç kilosun
Boy da 156 cm
Böööö :'(
canım biz nerdeyse ayniyiz bende 160 boy 60 la başladım 72 yım şuan yuvarlanicam yakında 80 olmaktan korkuorm daha 8 hafta var

banada doktorum 20 li kiloları görceksin die :) şuan 17 oldum 5-6 hafta var haftada 1 kilo alsam diorum 22-23 ile tamamlarım artık napiim amaann bebikler sağlıklı olsunlarda o yeter
evet doğumdan sonra emzirirken vericez artık. bana bi arkadaşım emzirirken inek gibi olucaksın demişti en güzel süt yapan şeyler su ve yeşillikmiş inekler ondan otluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…