- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.361
İnsallah ya Bende istiyorum normal ama korkuyorum da yaklaştıkça doktor istersen epidural yaparız normali de dedi ama ondan da emin değilimbende normal doğurmak istiyorum inşallah bi problem olmaz da doğururuz
ay ne güzel az kalmışGünaydın kızlaarr.. Benim geri sayım başladı. 16 gün sonra iznim başlıyor hayırlısıyla..
ahahahhaha zaten direk inek modu yaa süt verioruz :) aynen su ve yeşillik en fazla süt yapan şeylermiş.evet doğumdan sonra emzirirken vericez artık. bana bi arkadaşım emzirirken inek gibi olucaksın demişti en güzel süt yapan şeyler su ve yeşillikmiş inekler ondan otluyomuş
bende epidurale olumlu bakıyorum yani hastaneye gittiğimde 4-5 cm açılmamış olursam isterim heralde. ayy öyle olsa sonrada pıt diye doğursak dikişsiz yırtıksız ne güzel olurİnsallah ya Bende istiyorum normal ama korkuyorum da yaklaştıkça doktor istersen epidural yaparız normali de dedi ama ondan da emin değilim
ay ne güzel az kalmışbende norm fazlası oldum önümüzdeki hafta atama var çok uzak bi okul olursa bende bekleyemem herhalde 37 yı ayrılırim birde bu norm fazlası çıktı basıma ya okulun evime çok yakındı bebek olunca da çok rahat olacaktı
aminnnnnahahahhaha zaten direk inek modu yaa süt verioruz :) aynen su ve yeşillik en fazla süt yapan şeylermiş.
arkadaşım daha 1 ay olmadı doğum yapalı .. doğuma girdiğiyle çıktığı kilo arasında 10 kilo fark var.
yani doğurur doğurmaz 10 kiloyu vermiş :) gerçi normal değumdu onun..umarım bizde veririz :)
orta boy alacam doğumda çocuktu pis kandı derken azalır göbek birazKızlar ya depend hasta bezı alacak olanlar kaç beden alacaksınız, orta boy iyi gelir mi. Bel ölçüsü 70- 105, göbeğimiz son aylarda 105 i geçer ama doğumdan sonra kaç cm olur, büyük boyu da bel olcusu 97-130 cm , sizce hangisini almali
mustela konak önleyicisebamed
sorma benimde aynı sırf göbek basen bacak var üstte bişi yok valla daha doğurmadın mı sen derleraminnnnnbenim göbekte zaten bütün kilo bide sezeryan olursa aynen kalır hiç doğurmamış gibi çıkarım artık
Dalan roxy sabun tozuKızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkamak için hangi deteryjanları aldınız ?
Günaydın canım, benimde 16 gün var izne ayrılmama, çok şükür ki baya azalttık hafta sonlarını da çıktık mı 12 gün daha işe gelicemGünaydın kızlaarr.. Benim geri sayım başladı. 16 gün sonra iznim başlıyor hayırlısıyla..
ben soothie emziği instagramdan almıştım canım ama gg'da da varmış.@Surrender canım merhaba senin aldığın avent biberonun tam adı neydi ve birde soothie emzik ve biberonu hangi sitelerden almıştın
Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..Günaydın canım, benimde 16 gün var izne ayrılmama, çok şükür ki baya azalttık hafta sonlarını da çıktık mı 12 gün daha işe gelicem
ben doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo vermiştim :) 18 kilom bana kaldı...ahahahhaha zaten direk inek modu yaa süt verioruz :) aynen su ve yeşillik en fazla süt yapan şeylermiş.
arkadaşım daha 1 ay olmadı doğum yapalı .. doğuma girdiğiyle çıktığı kilo arasında 10 kilo fark var.
yani doğurur doğurmaz 10 kiloyu vermiş :) gerçi normal değumdu onun..umarım bizde veririz :)
Bende onu aldim gayet guzel yumusatici kullanmadimDalan roxy sabun tozu
Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indimben doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo vermiştim :) 18 kilom bana kaldı...
ama 4 kilosu ödemmiş, 15 günde geçti....
sezeryan mı olmuştun canım?Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indim
benim bebeğim 3.5 kilo doğmuştu, suyu plesentası desen nereden baksan 3 kilo kaybetmem imkansız.Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?