2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende normal doğurmak istiyorum inşallah bi problem olmaz da doğururuz
İnsallah ya Bende istiyorum normal ama korkuyorum da yaklaştıkça doktor istersen epidural yaparız normali de dedi ama ondan da emin değilim
Günaydın kızlaarr.. Benim geri sayım başladı. 16 gün sonra iznim başlıyor hayırlısıyla..
ay ne güzel az kalmış bende norm fazlası oldum önümüzdeki hafta atama var çok uzak bi okul olursa bende bekleyemem herhalde 37 yı ayrılırim birde bu norm fazlası çıktı basıma ya okulun evime çok yakındı bebek olunca da çok rahat olacaktı

evet doğumdan sonra emzirirken vericez artık. bana bi arkadaşım emzirirken inek gibi olucaksın demişti en güzel süt yapan şeyler su ve yeşillikmiş inekler ondan otluyomuş
ahahahhaha zaten direk inek modu yaa süt verioruz :) aynen su ve yeşillik en fazla süt yapan şeylermiş.
arkadaşım daha 1 ay olmadı doğum yapalı .. doğuma girdiğiyle çıktığı kilo arasında 10 kilo fark var.
yani doğurur doğurmaz 10 kiloyu vermiş :) gerçi normal değumdu onun..umarım bizde veririz :)

bende epidurale olumlu bakıyorum yani hastaneye gittiğimde 4-5 cm açılmamış olursam isterim heralde. ayy öyle olsa sonrada pıt diye doğursak dikişsiz yırtıksız ne güzel olur

aminnnnn benim göbekte zaten bütün kilo bide sezeryan olursa aynen kalır hiç doğurmamış gibi çıkarım artık

ben
orta boy alacam doğumda çocuktu pis kandı derken azalır göbek biraz

Günaydın canım, benimde 16 gün var izne ayrılmama, çok şükür ki baya azalttık hafta sonlarını da çıktık mı 12 gün daha işe gelicem
Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..

ben doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo vermiştim :) 18 kilom bana kaldı...
ama 4 kilosu ödemmiş, 15 günde geçti....

Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indim
benim bebeğim 3.5 kilo doğmuştu, suyu plesentası desen nereden baksan 3 kilo kaybetmem imkansız.
artık ben de espri yapıyordum, doğum için hastanedeyken bile 4-5 kilo almayı başarmış bir insanım diye :)

Kizlar bu arada dun kontrolum vardi calisabilir raporumu aldim tekrar sordum erken olursa kullanmadigumiz izinleri ekliyebiliyomuyuz diye hepsini ekliyoruz dediler bebis 2200gr olmus bana cok geldi 10 gun ondeydi dr.her seferinde sende seker varmiydi diye soruyo acikcasi gidip tekrar yaptirsammi diyorum vajinal enfeksiyon olmusun gynomax ve travazol ilac verdi bunlari kullan yoksa gebelik kesesi erken acilir suyun gelir dedi ilaclara baktim c kategorisinde kullanmayi dusunmuyorum simdilik sac kurutma utu karbonatli ve sirkeli suyla idare ediyorum oglumdada oyleydi oglumdaki drum yapcak bisey yok ilac vermek istemiyrm demisti oyle bekluceksin dedi nitekim 36da dogum yaptim cok sukur hic bi sikinti yasamamistim siz ne dusunuyosunuz bana bi fikir verin yanlismi yapiyrm sizce kullanmamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…