- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.561
Benim de öyleydi Dr, sanki bedava hizmet veriyor, paranı veriyoruz işte ilgilen adam akıllıbenımkı de her seye iyi diyor. enfeksıyon dısında .
gerci ben takmıyorum artık. bir şey olacagı varsa olur cünkü. allaha bıraktım kendımı :=)
kadın, dogum seklımı bıle sormadı daha
Hadi ya. İnternetten sipariş verdim ya verirken 1 hafta dedi uyuzlar :)Canim mobilyaciyla gorus daha erkene alnaya calis bir ay suruyormus kokusu havalanmasi lazim bizimki geleli 13 gun oldo odanin pencereleri acik ama hala kokuyor o nasil mibilyaciymis oyle ya
İşinin adı ne taşıcak tabiKiz cokda buyuk degill.kocam.tasisin ben 9 aydir bebeleri tasiyom
Merhaba ben de aslı hanıma gidiyorumEvet canım
Çınarlıya gidiyorum
Reşat bey dojtorım
21.haftamda bahsetmişti gireceksin diye
aynen. sormadan bişi söylemıyorBenim de öyleydi Dr, sanki bedava hizmet veriyor, paranı veriyoruz işte ilgilen adam akıllı
Aynenn ustune beni bile tasmasi lazimİşinin adı ne taşıcak tabi
evet, özellıkle bal rengi olan. http://www.farmasanal.com/philips-avent-pes-biberon-125-ml-tekli-0-bpa_397.html
o kadar cok yerden alısverıs yaptım kı
burası olması lazım
yanlıs bılmıyorsam :=) 125 lik al
250 lik büyük gelıryormus minnoşa
Tamam canim tesekkur ederim 125 lik alirim minik minnoslarimiz onlar bizim :)evet, özellıkle bal rengi olan. http://www.farmasanal.com/philips-avent-pes-biberon-125-ml-tekli-0-bpa_397.html
o kadar cok yerden alısverıs yaptım kı
burası olması lazım
yanlıs bılmıyorsam :=) 125 lik al
250 lik büyük gelıryormus minnoşa
Ay evet 2 bebiş olunca. Bide sezeryan olucaz ya bebekleri kaldırmak zor oluyomuş Allah yardımcımız olsunEbet oda kalacak canim.annemde kalacak.mecburr 2 bebe olunca.kocis en azindan benle ilgilenir annemde bebelerle
:=) minik popolarTamam canim tesekkur ederim 125 lik alirim minik minnoslarimiz onlar bizim :)
ben dahil biçok kişi aynı sorunu yaşıyo galiba.aynen. sormadan bişi söylemıyor
sankı her seyı bılmek zorundayız. uzman olan sensin.
hem üşendiğimden hem artık zaman gectıgınden dolayı degıstırmıyorum
artık yolun sonuna kadar geldım çünkü.
Çok güzelmiş canım nerden aldın?
Benim doktorum da sormadi dogum seklimi belki bu sefer ki gorusmemizde sorar bende sezaryen istiyorum bakalim nasipbenımkı de her seye iyi diyor. enfeksıyon dısında .
gerci ben takmıyorum artık. bir şey olacagı varsa olur cünkü. allaha bıraktım kendımı :=)
kadın, dogum seklımı bıle sormadı daha
aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcemBenim doktorum da sormadi dogum seklimi belki bu sefer ki gorusmemizde sorar bende sezaryen istiyorum bakalim nasip
civil magazasıÇok güzelmiş canım nerden aldın?
5 dk kaynatılması gerekıyormus kullanım klavuzunda öyle yazıyor.plastik biberonları da kaynattınız mı?
ben alırken çok üstünde durmadım tipine bakıp aldım :) şimdi nasıl sterilize edeceğimi bilmiyorum. temizleyim de dursun bi kenarda dedim ama... önceliğim emzirmek olduğu için her ihtimale karşı diye aldım. sterilazatör de şimdilik gereksiz gibi o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?