2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyleydi Dr, sanki bedava hizmet veriyor, paranı veriyoruz işte ilgilen adam akıllı
aynen. sormadan bişi söylemıyor
sankı her seyı bılmek zorundayız. uzman olan sensin.
hem üşendiğimden hem artık zaman gectıgınden dolayı degıstırmıyorum
artık yolun sonuna kadar geldım çünkü.

Mrb Kızlar bgn tırnak makası, tarak seti, ped,göğüs pedimi de aldıö, netten havlu, battaniye,bebek yuvası,örme battaniye ve kapı süsü kecemiz gelcek.

Kelebekli kokulu sabunlar da hazırlanıyo..battım biraz ama bu son bebeğim diye düşünüyorum,rabbimin işine karısılmaz tabii son olacak ya ondan özeniyorum, şimdi bnm 3.bebeğim ya, kordonlarımı bağlatsam mı bağlatmasam mı bilmiyorum, bir daha cocuk düsünmüyorum, sağlığım için çünkü 3.sezaryan olacak...

Tamam canim tesekkur ederim 125 lik alirim minik minnoslarimiz onlar bizim :)

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor, takip edemiyorum
hastane çantasına muhakkak koyulacak 2 şeyi hatırlatıyım: zemzem ve hurma
anne sütünden önce bebeğe hurma verilmesi (ağızda ezip sulu kısmını yalatmak ya da suyunu sıkmak suretiyle) enfeksiyon riskini azaltmaktan tutun diyabeti önlemeye kadar onlarca faydası varmış. tabi hurma olması şart değil bal gibi tatlı bi şey de olabilir ama hurmanın sünnet olması da unutulmamalı :)
zemzemin hikmetini görmedim henüz. sünnet de olabilir (ki sünnetse muhakkak bilimsel bir açıklaması da vardır) ya da sadece gelenek de olabilir. ama ben bu tip gelenekleri de severim

ben dahil biçok kişi aynı sorunu yaşıyo galiba.
ya da çok şey mi bekliyoruz acaba :)
ölçüp biçip iki foto çekip gönderiyo sanki

Kızlar bilgisi olan varmı acep NN emeklilik e üye olanlar sağlıktan hastanede yararlanabiliyormu

benımkı de her seye iyi diyor. enfeksıyon dısında .
gerci ben takmıyorum artık. bir şey olacagı varsa olur cünkü. allaha bıraktım kendımı :=)
kadın, dogum seklımı bıle sormadı daha
Benim doktorum da sormadi dogum seklimi belki bu sefer ki gorusmemizde sorar bende sezaryen istiyorum bakalim nasip

plastik biberonları da kaynattınız mı?
ben alırken çok üstünde durmadım tipine bakıp aldım :) şimdi nasıl sterilize edeceğimi bilmiyorum. temizleyim de dursun bi kenarda dedim ama... önceliğim emzirmek olduğu için her ihtimale karşı diye aldım. sterilazatör de şimdilik gereksiz gibi o yüzden

5 dk kaynatılması gerekıyormus kullanım klavuzunda öyle yazıyor.
sterilazatör bana göre de gereksız :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…