- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.521
hahahah valla üretimden özel tabure bile yaptılar bana ama açık ofis ve masanın altı görünüo karşımda müdürler uzatamıorumm kiIyi canim biseyin kalmamiss ozaman kasimi cikarirsan.cokda zorlama kendini ayaginin altina bisey koy tabure falan.o yoksa cop kutusunu ters cevir ustune uzat
ben de kasım sonu ayrılcam sanırım, tabureme uzatabilirm Allah'a şükür karşımda da bir masa var çünkü çok ii oluyorhahahah valla üretimden özel tabure bile yaptılar bana ama açık ofis ve masanın altı görünüo karşımda müdürler uzatamıorumm kiuzattığımda yakalnınca ohhh keyfe bak diolarr :)
AynennnAy ben hiç anlamıyom bebiş nerde , hangi pozisyonda .kıpır kıpr ama nersi neresi anlamıyom
Yaa canim ben dogum paketi aldim hastaneden.epidural icin ekstra para verecektim.doktorumda gerek yok spinal yeterli dedi.epidurelde bazen sonuc alamiyoruz anestezi verebiliyoruz dedi.yada katater kayiyomus falan o tarzda konustu ama epidurel dusunenleride yanlis yonlendirmek istememanladm canm saol senin spinal tercih etmendeki sebep nedir daha mı iyi spinal
Bosver canim ne dusunurlerse dusunsunler hamilesin hersey mubahhhhahahah valla üretimden özel tabure bile yaptılar bana ama açık ofis ve masanın altı görünüo karşımda müdürler uzatamıorumm kiuzattığımda yakalnınca ohhh keyfe bak diolarr :)
ya benimde var ama yandanda geçenler görebilio rahat edemiorum.. neise son haftalarım artık idare edicizz :)ben de kasım sonu ayrılcam sanırım, tabureme uzatabilirm Allah'a şükür karşımda da bir masa var çünkü çok ii oluyor
ya 1 saattir durmadan hareket edio ama neler yapıo acaba dönüo olabilir mi 32. haftada doğum pozisyonundaydı
Canım doğum pozisyonunda olduğunu doktor mu söyledi.. Yoksa sadece hani başı ultrasonda sadece o anlık mı rahime doğruydu?ya 1 saattir durmadan hareket edio ama neler yapıo acaba dönüo olabilir mi 32. haftada doğum pozisyonundaydı
ya ne bileim rahat edemiorum .. zaten pek iş vermiolar bide öle bacak uzatıp oturunca kendimi dahada kötü hissettirio bana :)Bosver canim ne dusunurlerse dusunsunler hamilesin hersey mubahhh
Püf noktaları bizimle de Paylaş ama ☺aşağıdaki 3 kitabı aldım bakalım nasıl çıkacaklar Eki Görüntüle 1693114
valla canım başaşağı duruo hıkk desen çıkcak dedi :) o sırada öksürdüm falan çok öksürme bak heran çıkabilir diye dalga geçti.. ondan dedim..Canım doğum pozisyonunda olduğunu doktor mu söyledi.. Yoksa sadece hani başı ultrasonda sadece o anlık mı rahime doğruydu?
benimkide öle hiç durmuo ama bu 1 saattir çok farklı canım.. gece gündüz uyanık ya korkuorum doğuncada ya böle olursa die :)kiz benimki genelde oylehic mi uyumuyo diyorum bazen,uyurken de hareket ediyorlarmis guya ama hep ayni sertlikte gelio sasiriyorum yeri genis belki de donup duruyodur oyle
Hadi yaaa, ama kanala falan yerleşmemiştir heralde... doktorun da pek espiriliymiş bayılırım böylelerinevalla canım başaşağı duruo hıkk desen çıkcak dedi :) o sırada öksürdüm falan çok öksürme bak heran çıkabilir diye dalga geçti.. ondan dedim..
benimkide öle hiç durmuo ama bu 1 saattir çok farklı canım.. gece gündüz uyanık ya korkuorum doğuncada ya böle olursa die :)
çok sağol canım ben de cumartesi bakıcam beşik bi kaç yere baktım ateş pahası senin fiyatı okuyunca vaaayy dedim hemen kemer altına gitmeliyim:)umarım o da aradan çıkar gönlümüze göre buluruz inşallah:)Canım barış bebe mina baby var onun karsısıonur bebede de var baby tech hepsi aynı yerde zaten bu dükkanların
çok teşekkür ederim canım ben normal istıorm ama son zamanlar sezeryana döner belki iyi oldu öğrendiğimYaa canim ben dogum paketi aldim hastaneden.epidural icin ekstra para verecektim.doktorumda gerek yok spinal yeterli dedi.epidurelde bazen sonuc alamiyoruz anestezi verebiliyoruz dedi.yada katater kayiyomus falan o tarzda konustu ama epidurel dusunenleride yanlis yonlendirmek istemem
Aynen canm babytech için cok farklı fiyatlar verıolar barış bebe bana arkadaslarını gönder demişti hatta cok indrm yaptırdm die,sen git bi arkadas burdan almış 650 ye beni de gönderdi dersn 750 dediler ilk bize de pazarlk yaptıkçok sağol canım ben de cumartesi bakıcam beşik bi kaç yere baktım ateş pahası senin fiyatı okuyunca vaaayy dedim hemen kemer altına gitmeliyim:)umarım o da aradan çıkar gönlümüze göre buluruz inşallah:)
ya sorma yanına bi gidioruz eşimle çıkana kadar kahkaha kahkaha çenem ağrıo artık gülmekten çok şeker bi doktorum var çok seviorum kendisini :)Hadi yaaa, ama kanala falan yerleşmemiştir heralde... doktorun da pek espiriliymiş bayılırım böylelerine
Bizde odasına giriyoruz resmen geriliyoruz... eşim ne dedi, ne konuştu diye bana soruyo, ben de ona soruyorum ne dedi diyeya sorma yanına bi gidioruz eşimle çıkana kadar kahkaha kahkaha çenem ağrıo artık gülmekten çok şeker bi doktorum var çok seviorum kendisini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?