- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.541
tekmelesinlerde bizi merakta bırakmasınlar ben razıyımal benden de o kadar canimbunun gibi olursa yandik -->
merhaba, avent pes biberon olarak gecıyor. nette satııs var suan.Surrender canım merhaba senin aldığın avent biberonun tam adı neydi ve birde soothie emzik ve biberonu hangi sitelerden almıştın
Ben de hazirlamadim...biz de pazar günü tasinicaz....bu arada ben hala çanta hazırlamadım :)
bende hazırlamadım üşeniyorumbu arada ben hala çanta hazırlamadım :)
E et çpk memnun kalmıştı canımGunaydin canm nasi bisimiski o. Bizide aydinlatrmisin arastirinca
Bende epidural normal dogm istiyorum ama yan etkilerinden de korkuyorum. Arkadsn memnun mu
ben de hazırlamadım. hatta hiçbişi yıkamadım dahabu arada ben hala çanta hazırlamadım :)
ben 2 çanta yapıcam. valız hem agır olur, hem fazla olabilirbi valiz mi 2 valiz mi yapcaz ben orasını anlayamadım :)
3 ümüz deyınce garıp geldiBen buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.
Vallaha sorma tek gidip hastaneye 3 kisi olup cikicam3 ümüz deyınce garıp geldi
çok guzelVallaha sorma tek gidip hastaneye 3 kisi olup cikicam
hadi yaa nerdesin sen canım hangi şehirdeesinn.?Bizde odasına giriyoruz resmen geriliyoruz... eşim ne dedi, ne konuştu diye bana soruyo, ben de ona soruyorum ne dedi diyeÖyle olsa ben sürekli giderdim heralde MaşAllah MaşAllah canım nazar değmesin
Biberon bal renginde olan olacak degil mi canim aldigin yerler guvenilir sitelermiydi isimlerini verebilirmisinmerhaba, avent pes biberon olarak gecıyor. nette satııs var suan.
emzikte ınstagram ve gıttı gıdıyorda satılıyor
avent soothie emzik olarak gecıyor
Evet canımCanım senin hastanede çınarlı mıydı öyle hatırlıyorum ama doktorun mu dedi nst te 32 de birden DİE bende haftaya gidicem 32 oluyorum güngör bey doktorum bende girer miyim ki
canım biz nerdeyse ayniyiz bende 160 boy 60 la başladım 72 yım şuan yuvarlanicam yakında 80 olmaktan korkuorm daha 8 hafta var
Ay kilomuzda aynıymış şimdi farkettim 80 i görmektwn ben de çok korkuyorumCanım senin hastanede çınarlı mıydı öyle hatırlıyorum ama doktorun mu dedi nst te 32 de birden DİE bende haftaya gidicem 32 oluyorum güngör bey doktorum bende girer miyim ki
canım biz nerdeyse ayniyiz bende 160 boy 60 la başladım 72 yım şuan yuvarlanicam yakında 80 olmaktan korkuorm daha 8 hafta var
evet, özellıkle bal rengi olan. http://www.farmasanal.com/philips-avent-pes-biberon-125-ml-tekli-0-bpa_397.htmlBiberon bal renginde olan olacak degil mi canim aldigin yerler guvenilir sitelermiydi isimlerini verebilirmisin
Sayısımı hatırlamıyorum ama biri 10 cm dikaç tane myomu vardı büyüklükleri de önemlitabi
kıyamam onlarada alışkın değiller.bebiş bir gelsin biraz büyüyünce beraber oynarlarduygusallaştık iyice canım hormonlar alt üst oldu kolay mı? utanmasam çizgi filmlere bile ağlıcam. benim köpişleri artık içeri almıyorum ben hijneyi sağlayayım diye. bana bir surat bir kapris yapıyolar anlatamam. oturup ağlıyorum onları öle görünce
benımkı de her seye iyi diyor. enfeksıyon dısında .Kızlar Dr dan geliyorum canım çok sıkkın devamlı gittiğim Dr dan son bi kaç muayenedir memnun değildim,herşeye ii ii deyip geçiştiriyor gibiydi,bir kaç kişiden de çok paracıl olduğunu duydum, bugünde bir kaç tavsiye üzerine başka bir Dr a gittim,çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi... Ve bebeğin suyunun çok az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi  uzun uzun ne yapmam gerektiğini tembihledi.. çok canım sıkıldı yani ben bu Dr a gitmesem bilemeyecektim böyle bir durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?