2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mı doktorları da anlamak gerçekten zor ya.. çok sinirlendim o doktora

aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
o zaman belkı bişi der. demezse ben derım
Cnm benimde doktor kendi söylemedi ki tarihi ben sordum da söyledi hiç bekleme boşuna kendin sor onlar ağzından kerpetenle laf alınan kesim unutma

Evet canim duydum bende.zemzemle dudaklarini islatin bebeklerin ilk defa diyolar

Hastanede sut gelmezse mamayi biberonla vermiyolarmis canim haberin olsn

aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
o zaman belkı bişi der. demezse ben derım

bence soyle canim,keske en son gittiginde soraydin seninki de sanki burdaki ebeler gibi,hi evt oyle iyi vs biz de dogumla ilgili ya bu cuma ya da 3 hafta sonrasinda konuscaz oyle bise demisti ama unuttum. hos zaten sezeryan secenek degil onlar icin ama bakalim ne konuscaz

cuma randevum var,en son gittigmle 1 ay olmus olacak.. ama hic gecmedi ya bu ay :/ bu 10 hafta nasil gececk ya anlatin bana yaa

Bayan mı canım senin Dr? Bir de sen sezeryan düşünüyordun di mi, güveniyor musun Dr a?

Sinirlenmekte haklısın iyi ki başka bir dr gitmişsin

canım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mı doktorları da anlamak gerçekten zor ya.. çok sinirlendim o doktora
Ben hareketli diye düşünüyordum ama bugünkü gittiğim Dr kıpır kıpır olması gerekir, sen bilememişsin dedi. Bi de yeri rahat değil, dedi. Aynen canım ya, biz güveniyoruz onlara yani ağzından ne çıksa pür dikkat dinliyoruz ama adamlar da o dikkat yok, benim taşıdığım can Dr için de önemli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…