- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.581
Bende iki hafta sonra gidicem 1 aralikta bende siylemey dusunuyorumhakkimizda hayirlisi olsun insallah sureclerimizi guzel bir sekilde atlatalimaynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
o zaman belkı bişi der. demezse ben derım
aynen. netten arastırmasak bişi bilecegımız yok. ya da bilgili görüyor ondan bişi demıyorlar heraldeben dahil biçok kişi aynı sorunu yaşıyo galiba.
ya da çok şey mi bekliyoruz acaba :)
ölçüp biçip iki foto çekip gönderiyo sanki
benı nedense geç çagırdı. ya da bana öyle gelıyor :=)Bende iki hafta sonra gidicem 1 aralikta bende siylemey dusunuyorumhakkimizda hayirlisi olsun insallah sureclerimizi guzel bir sekilde atlatalim
Benimde oyle iki hafta once gittim bende seninki gec degil yanibenı nedense geç çagırdı. ya da bana öyle gelıyor :=)
1 hafta önce gıtmıstım en son. 3 hafta sonra gel dedı
canım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mıKızlar Dr dan geliyorum canım çok sıkkın devamlı gittiğim Dr dan son bi kaç muayenedir memnun değildim,herşeye ii ii deyip geçiştiriyor gibiydi,bir kaç kişiden de çok paracıl olduğunu duydum, bugünde bir kaç tavsiye üzerine başka bir Dr a gittim,çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi... Ve bebeğin suyunun çok az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi  uzun uzun ne yapmam gerektiğini tembihledi.. çok canım sıkıldı yani ben bu Dr a gitmesem bilemeyecektim böyle bir durumu
Cnm benimde doktor kendi söylemedi ki tarihi ben sordum da söyledi hiç bekleme boşuna kendin sor onlar ağzından kerpetenle laf alınan kesim unutmaaynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
Amin canim insallahh.keske sonrasinda desek hic korkulacak gibi degilmis zorda degilmis.seneye kalmaz yine cocuk yapalimAy evet 2 bebiş olunca. Bide sezeryan olucaz ya bebekleri kaldırmak zor oluyomuş Allah yardımcımız olsun
şikayetvar.com a şikayet et cnm 3 gün sonra gelirHadi ya. İnternetten sipariş verdim ya verirken 1 hafta dedi uyuzlar :)
Evet canim duydum bende.zemzemle dudaklarini islatin bebeklerin ilk defa diyolarsayfalar ne kadar hızlı ilerliyor, takip edemiyorum
hastane çantasına muhakkak koyulacak 2 şeyi hatırlatıyım: zemzem ve hurma
anne sütünden önce bebeğe hurma verilmesi (ağızda ezip sulu kısmını yalatmak ya da suyunu sıkmak suretiyle) enfeksiyon riskini azaltmaktan tutun diyabeti önlemeye kadar onlarca faydası varmış. tabi hurma olması şart değil bal gibi tatlı bi şey de olabilir ama hurmanın sünnet olması da unutulmamalı :)
zemzemin hikmetini görmedim henüz. sünnet de olabilir (ki sünnetse muhakkak bilimsel bir açıklaması da vardır) ya da sadece gelenek de olabilir. ama ben bu tip gelenekleri de severim
Hastanede sut gelmezse mamayi biberonla vermiyolarmis canim haberin olsnplastik biberonları da kaynattınız mı?
ben alırken çok üstünde durmadım tipine bakıp aldım :) şimdi nasıl sterilize edeceğimi bilmiyorum. temizleyim de dursun bi kenarda dedim ama... önceliğim emzirmek olduğu için her ihtimale karşı diye aldım. sterilazatör de şimdilik gereksiz gibi o yüzden
Bnde aldımmm pembiş kurdelalı :))
hahah şoka girdim..maşallah diyelim o zamanhiç gözlerini pörtletme bana doğru duydun
aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
Bayan mı canım senin Dr? Bir de sen sezeryan düşünüyordun di mi, güveniyor musun Dr a?aynen. sormadan bişi söylemıyor
sankı her seyı bılmek zorundayız. uzman olan sensin.
hem üşendiğimden hem artık zaman gectıgınden dolayı degıstırmıyorum
artık yolun sonuna kadar geldım çünkü.
Aynen yaaaatekmelesinlerde bizi merakta bırakmasınlar ben razıyım
Sinirlenmekte haklısın iyi ki başka bir dr gitmişsinKızlar Dr dan geliyorum canım çok sıkkın devamlı gittiğim Dr dan son bi kaç muayenedir memnun değildim,herşeye ii ii deyip geçiştiriyor gibiydi,bir kaç kişiden de çok paracıl olduğunu duydum, bugünde bir kaç tavsiye üzerine başka bir Dr a gittim,çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi... Ve bebeğin suyunun çok az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi  uzun uzun ne yapmam gerektiğini tembihledi.. çok canım sıkıldı yani ben bu Dr a gitmesem bilemeyecektim böyle bir durumu
Ben hareketli diye düşünüyordum ama bugünkü gittiğim Dr kıpır kıpır olması gerekir, sen bilememişsin dedi. Bi de yeri rahat değil, dedi. Aynen canım ya, biz güveniyoruz onlara yani ağzından ne çıksa pür dikkat dinliyoruz ama adamlar da o dikkat yok, benim taşıdığım can Dr için de önemli olmalıcanım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mıdoktorları da anlamak gerçekten zor ya.. çok sinirlendim o doktora
Offffff ben de 75 oldum 80'i geçmesem iyidirAy kilomuzda aynıymış şimdi farkettim 80 i görmektwn ben de çok korkuyorum
75-76 ile bitirebilsrm iyiydi
Aynen canım, bir daha gitmem eski Drma,. Bi de iki katı fiyat alıyordu eski Dr m.Sinirlenmekte haklısın iyi ki başka bir dr gitmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?