2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane çıkışını kaçtane aldınız ? Bide kıyafetleri 0-3 aylıkmı alayım yedek büyükte alayımmı?
Ben bi tane 20 li aldık içinde üç takım var ama onun dışında da 7 takım ve içine giydirmek için de beyaz 3 alt5 üst aldım bunları hep yenidoğan aldım bbebek 4 kiloya yakın bile doğsa 0-3 lerin içinde kayboluyor diye tok dursun istedim ve yenidoğan aldım ne kadar az giyerse giysin :) gözüme güzel gözüksün 0-3 ay da 10 takım falan aldım ama 3-6 tek bir çöpü bile yok:):):)

kızlar annem bana böyle bi set almış ama ben bi sudan geçirmek istiyorum sizce makinenin elde yıkama programına atsam süngerleri bozulur mu sizce

Çıkamayız gibi gekiyor ocak ayında doğum yapıyoruz soğuk :) alışverişe çıkmadan sorayum dedim.peki külotlu çorap aldınız mı :)

:) valla ben de alışverişe çıkıcam kendimi durdururum inşllah . Bir iki tanede büyük alayım baride dursun kenarda :) hastanede ne lazım olur ne isterler bilmiyorum ama ozaman bi 10 lu 2 5 li alayımda kafam rahat olsun :)

Canım göğüs kalkanı dışarıda kullanılacak birşey değil. Kaba durduğu için kullanamazsın, dışarda ped kullanmak şart. Yara olunca bebek emsin diye kullanılan şey de başka birşey. Bir de göğüs ucu çıkarıcı var o da bu ikisinden farklı bir aparat. Yani anlayacağın üç ayrı apart var. Kalkan göğsün hava alması ve yara olmaması için evde kullanılabilecek kullanışlı bir aparat. Diğer ikisi ise ihtiyaca göre alınıp kullanılır önceden almaya gerek yok

Ozaman ben bide 5 li alayım karar verememiştim az giyerler çabuk büyüyorlar sıpalar :) kilotlu çorap aldın mı ilk zamanlar giydirilirmi bilemedim
Cnm senin yerinde olsam tek tek alırım 5 li alacağıma daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ben baya once almıştım ama şimdi olsa ayrı alırım iç zıbın alt üst takım al daha kullanışlı olur önlük ve şapka elinde değişik alabilirsin....kilotlu çorap almadım giydirmicem onun yerine tayt düşünüyorum altına çorap ve ustede ayaklı alt

Dr tecrübeli idi...geniş ailemizdeki bebeleri kendi dünyaya getirdi aynen ayakları aşağıya o kadar yakındı ki ölcemedi sadece sola yattım çürüdü resmen ama asla kalkmadim.önce yemek yedim balik yagii ictm yattim.sonra oğlus vur vur kendi takla attı endişe etmee ....bebelerimizin huyu bu galiba

Merhaba annişler nasılsınız bakalım... Hafta sonu girmedim sayfalar almış başını gitmiş umarım herkescikler iyidir... Doğuran falan yok değil mi :)))
Hafta sonu buzdolabı süsü için biraz alışveriş yaptım, yavaş yavaş onlara başlıcam... Daha bebişin kıyafetlerini yıkatmamıştım onları yıkatıcam... Hala renkleri birbirine gircek diye korkuyorum... 30 derecede pamuklu programnda mı yıkatsam (2 saat sürüyo) yoksa hızlı programda mı yıkatsam (15 dk )kararsız kaldım...
Bu arada bugün doktor teyzemize de gittik, 2100 gram, 45 cm olmuşuz.. Şekerle ilgili problemim vardı diyet yapıyorum yine kan aldılar daha normal çıktı çok şükür ki... Bizden şimdilik böyle...

MaşAllah canım kızına, Benim kız biraz zayıf sanırım anası diyet yaptırıyor çünkü :))) Özele mi gidiyorsun? Doktorun normal doğumda geliyor muymuş peki?

Balık yağı belki bulamayabilirim doğuda yaşıyorum bulsamda bayat olabiliyor ama yemek yedikten sonra yapayim ben kuzum çok sağol..

kızlar ya benim bebeğim kıpırdanırken alta çok baskı yapmaya başladı sanki altta açılmalar oluo gbi hissediorumm puff doktorumu aradım ameliyatta falan sanırım meşgule attı napsamki

Maşallah canım benim bizi geçmişiniz:)çok sevindim inşallah herşey yolunda devam eder

Masallah bebise ❤ canim ben camasirlari 1 saatlik prog yikadim guzel temizlendi 15dk az gelir ardindan kurutma mak attim bebek prog kuruttum bir toz cikti inanamadim kurutman yoksa iyi silkelemeni tavsiye ederim ardindan utuledim 2 gun surdu renkleri karisicak diye bende korktum 3 makinede yikadim beyazli-krem, acik pembeler -acik renkler vee pes pembeler

Eki Görüntüle 1697840
kızlar annem bana böyle bi set almış ama ben bi sudan geçirmek istiyorum sizce makinenin elde yıkama programına atsam süngerleri bozulur mu sizce
Canım bende de var aynisndan ben yikamadim sadece sildim çünkü ablam yıkayinca kotu olms ondada vardi ama ck kullanisliyms güle güle kullan

canım eğer düzenli ve sık oluyorsa ağrı sancı olmasını bekleme. en kötü acile gidip görün ihmal etmemek lazım artık. nst'ye alırlar belki
evet canım gidicem bu akşam 33. haftamdayım daha doğuma çok var aslında bir problem gözükmüyordu ancak bugün bebiş durmuyo resmen.bir de yaşadığım şeyler acılı bir süreç değil ancak kontrollü olmak gerekiyor.hamilelik gerçekten çok zor bir süreçmiş ya da biz çok hassas davranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…