- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.981
sağol canım ya bende öyle yapayım bariCanım bende de var aynisndan ben yikamadim sadece sildim çünkü ablam yıkayinca kotu olms ondada vardi ama ck kullanisliyms güle güle kullan
Canım bende de var aynisndan ben yikamadim sadece sildim çünkü ablam yıkayinca kotu olms ondada vardi ama ck kullanisliyms güle güle kullan
Merhaba annişler nasılsınız bakalım... Hafta sonu girmedim sayfalar almış başını gitmiş umarım herkescikler iyidir... Doğuran falan yok değil mi :)))
Hafta sonu buzdolabı süsü için biraz alışveriş yaptım, yavaş yavaş onlara başlıcam... Daha bebişin kıyafetlerini yıkatmamıştım onları yıkatıcam... Hala renkleri birbirine gircek diye korkuyorum... 30 derecede pamuklu programnda mı yıkatsam (2 saat sürüyo) yoksa hızlı programda mı yıkatsam (15 dk )kararsız kaldım...
Bu arada bugün doktor teyzemize de gittik, 2100 gram, 45 cm olmuşuz..Şekerle ilgili problemim vardı diyet yapıyorum yine kan aldılar daha normal çıktı çok şükür ki... Bizden şimdilik böyle...
Evet sanki 15 dakikalık program hiç temizlemeyecekmiş gibi geliyor banada... Ama çok uzun süre yıkayıp eski gibi durmasından da çekiniyorum :))) kurutma mak. yok canım zaten en çok ondan korkuyorum evin içinde nasıl kurutcaksam :))) Bende kırmızılardan korkuyorum açıkcası... Koyu pembe ve kırmızıları birlikte yıkatayım diğerlerini toptan atayım diyorum :)))Masallah bebise ❤ canim ben camasirlari 1 saatlik prog yikadim guzel temizlendi 15dk az gelir ardindan kurutma mak attim bebek prog kuruttum bir toz cikti inanamadim kurutman yoksa iyi silkelemeni tavsiye ederim ardindan utuledim 2 gun surdu renkleri karisicak diye bende korktum 3 makinede yikadim beyazli-krem, acik pembeler -acik renkler vee pes pembeler
Canım bi arkadaşla benimkide ters sorma ck uzuluyrm ck acı cekiyorum bide suyumda az benim dönmesi zor birbirimize dua edelim
ben ona bile üşendim tek makinede kısa programda yıkayıverdim hepsini
göğüs ucunu uyarır diye mi erken dediler ki? herkes doğumdan önce başla diyor da zamanına karar veremedim ben degöğüs kalkanı da şöyle ki ped.den daha kullanışlıymış. göğüs ucunun nemi kalmaması kuruması gerekiyormuş muhakkak. yoksa yara oluyormuş. bi de pamuk yapışınca kaldırırken falan daha çok acıyomuş. ben de ped aldım baya. evde falan emzirirken önce göğüs ucumu nemle kurutur öyle ped koyarım. ama dışarda öyle bi imkanım olamayacağı için göğüs kalkanı kullanırım diye alıcam ben. bi de benim meme ucum yok nerdeyse. bebek kavramakta emmekte zorlanırsa onu protez gibi kullanmayı düşünüyorum. bi dee göğüs yarayken onunla emzirenler de oluyomuş. her halükarda çok kullanışlı alınması gerek gibi anlam çıkardım ben :)
ben de başlayım en iyisi artık zamanı geldi :) bi de canım bugün hastaneye gittim rapor için. acelem vardı uzun kalamadım. özlem hemşireyi de göremedim. sadece doğumhane tarafına geçip ordaki bi hemşireyle görüştüm. 4 tane (5li) hastane çıkışı getir dedi bana :)
bence doluluk hissi vardır da sen farkında değilsindir. yani yavaş yavaş olmuştur gözün alışmıştır :) bi de o krem zaten göğüs ucunu şimdiden korumak için. ihmal etmeyelim aman. insan yaşananları duyunca korkuyor. ağlayarak emzirenler falan
ben ped de aldım ama yukarda da yazdığım gibi belli durumlarda işe yarayacağı için kalkan da alıcam. bi de kremin temizlenmesi gerekmiyor. belki çok içime sinmez ben de doğumdan sonra sürür sürmez emzirmem ama doğumdan önce önlemimi alır sürerim valla
İnşallah dönecek canım ...bol bol dinlen ,dualarimiz sizinle annişlerrrBalık yağı belki bulamayabilirim doğuda yaşıyorum bulsamda bayat olabiliyor ama yemek yedikten sonra yapayim ben kuzum çok sağol..
Kizlar ben de bu konuyu soracaktim. 29+5 te doktora gittik kafa yukardaydi.Bugun 31 haftalik olduk. Gecen haftalarda poposu gobegimun sagindaydi hâlâ orda sanirim. Haftaya kontrol var. Kac haftaya kadar donmesi lazim. Ay nasil dönecek bu bebislerimiz :)
ben uykumdan uyanıorum canım onun kıpırdanışlarına o uyumuo ben uyurken :)
Kizlar ben de bu konuyu soracaktim. 29+5 te doktora gittik kafa yukardaydi.Bugun 31 haftalik olduk. Gecen haftalarda poposu gobegimun sagindaydi hâlâ orda sanirim. Haftaya kontrol var. Kac haftaya kadar donmesi lazim. Ay nasil dönecek bu bebislerimiz :)
kızzzzz korkutma beni henüz hiçbirşeyi hazır değil.. :) daha pek bi küçük üstelik küvez bile yok bulunduğum ilçede.... MaşAllah pek büyüdüler sağlıcakla alsaydık kucağımıza hayırlısıyla...aa tam benim doğduğum ölçüler benzetmek gibi olmasın çünkü ben erken doğmuşum bir ay.ama hiç küvezde falan kalmamışım.bi tuhaf oldum şimdi baya baya büyüdü bebikler maşallah onlara
Benim de dün öyle oldukızlar ya benim bebeğim kıpırdanırken alta çok baskı yapmaya başladı sanki altta açılmalar oluo gbi hissediorumm puff doktorumu aradım ameliyatta falan sanırım meşgule attınapsamki
İnşallah canımMaşallah canım benim bizi geçmişiniz:)çok sevindim inşallah herşey yolunda devam eder
Benim de dün öyle oldu
Doktoruma sormadım ama bebişim dönmüş
Normaldir diye düşündüm :)
İnşallah canım
Kilosunu 1600-1700 arası beklerken 2 deyince doktorbşoka girdim.beklemiyotdm bu kafar
Ohh bol bol tadını çıkar canım.Şimdi sen 31+0'da mı ayrıldın doğum iznine... Ben aktarmak istediğim için çalışıyorum halen ama 36+0'da mı ayrılmam gerekiyor yoksa 37+1 de olur mu:)))Kızlar bu arada doğum iznine ayrıldım
Artık işe gitmiycem :)
Çok mutluyum
Valla süper oldu izindun ben hafif yatar pozisyondaydim kanepede,birden bise oldu bi bagirdim! resmen kasigimin en alt kisminda elektrik carpar gbi keskin bi agri oldu sok oldum ve acitti da. ilk kez oldu bi de. ustunde de durmadim gerci yani. degisik agrilar oluyor galiba normal :/ izne ayrilmana sevindik cnm dinlen ohh
Valla doktoruma 31+6 da mı geleyim dedimOhh bol bol tadını çıkar canım.Şimdi sen 31+0'da mı ayrıldın doğum iznine... Ben aktarmak istediğim için çalışıyorum halen ama 36+0'da mı ayrılmam gerekiyor yoksa 37+1 de olur mu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?