2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haftasonu yine uçmuş buralarrrrrr. Kalıcı misafirler mi deseeeemmmmm iş güç mü desemm. benim haftasonu haftaiçinden daha yoğun ve yorucuydu. herşeyim hazır Allahtan. rüyamda yine oğluşumu gördümmm emziriyodum yineee Allahımmm rüyamda bile analık duygularım kabardııııııı :))) Çok güzel bi duygu gerçekten. hemen doğsun sarıp sarmalamak istiyorum :)

bebeği ters duran arkadaşlarım. dönmesi için hareketler var ama yanlış bişey söylemek istemem. doktorunuza bu hareketleri sorun bence. köpek pozisyonu gibi mesela. araştırın bi sorun bakalım. inşallah dönerlerr ama hayırlısı neyse o olsun :)

aa tam benim doğduğum ölçüler benzetmek gibi olmasın çünkü ben erken doğmuşum bir ay.ama hiç küvezde falan kalmamışım.bi tuhaf oldum şimdi baya baya büyüdü bebikler maşallah onlara

Evet sanki 15 dakikalık program hiç temizlemeyecekmiş gibi geliyor banada... Ama çok uzun süre yıkayıp eski gibi durmasından da çekiniyorum :))) kurutma mak. yok canım zaten en çok ondan korkuyorum evin içinde nasıl kurutcaksam :))) Bende kırmızılardan korkuyorum açıkcası... Koyu pembe ve kırmızıları birlikte yıkatayım diğerlerini toptan atayım diyorum :)))

Canım bi arkadaşla benimkide ters sorma ck uzuluyrm ck acı cekiyorum bide suyumda az benim dönmesi zor birbirimize dua edelim

Kizlar ben de bu konuyu soracaktim. 29+5 te doktora gittik kafa yukardaydi.Bugun 31 haftalik olduk. Gecen haftalarda poposu gobegimun sagindaydi hâlâ orda sanirim. Haftaya kontrol var. Kac haftaya kadar donmesi lazim. Ay nasil dönecek bu bebislerimiz :)

anladım canm bende kalkan almayı düşünüyorum. şimdi sürmenin sonraki yaraya etkisi olcak mı yani

benimki 31-32 den beri dönük

ben uykumdan uyanıorum canım onun kıpırdanışlarına o uyumuo ben uyurken :)

36ya kadar dönmesi lazım canım ondan sonra zorlaşıyomuş

aa tam benim doğduğum ölçüler benzetmek gibi olmasın çünkü ben erken doğmuşum bir ay.ama hiç küvezde falan kalmamışım.bi tuhaf oldum şimdi baya baya büyüdü bebikler maşallah onlara
kızzzzz korkutma beni henüz hiçbirşeyi hazır değil.. :) daha pek bi küçük üstelik küvez bile yok bulunduğum ilçede.... MaşAllah pek büyüdüler sağlıcakla alsaydık kucağımıza hayırlısıyla...

Benim de dün öyle oldu
Doktoruma sormadım ama bebişim dönmüş
Normaldir diye düşündüm :)

dun ben hafif yatar pozisyondaydim kanepede,birden bise oldu bi bagirdim! resmen kasigimin en alt kisminda elektrik carpar gbi keskin bi agri oldu sok oldum ve acitti da. ilk kez oldu bi de. ustunde de durmadim gerci yani. degisik agrilar oluyor galiba normal :/ izne ayrilmana sevindik cnm dinlen ohh

Kızlar bu arada doğum iznine ayrıldım
Artık işe gitmiycem :)
Çok mutluyum
Ohh bol bol tadını çıkar canım.Şimdi sen 31+0'da mı ayrıldın doğum iznine... Ben aktarmak istediğim için çalışıyorum halen ama 36+0'da mı ayrılmam gerekiyor yoksa 37+1 de olur mu:)))

Valla süper oldu izin
37 ye kadar çalışanlara saygı ve hayranlık duyuyorum
Ben 32 ye kadar zor dayandım :)

Ohh bol bol tadını çıkar canım.Şimdi sen 31+0'da mı ayrıldın doğum iznine... Ben aktarmak istediğim için çalışıyorum halen ama 36+0'da mı ayrılmam gerekiyor yoksa 37+1 de olur mu:)))
Valla doktoruma 31+6 da mı geleyim dedim
Fark etmex bikaç gün dedi
31+4 üm bıgün canım
Doktorunla konuş mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…