2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla doktoruma 31+6 da mı geleyim dedim
Fark etmex bikaç gün dedi
31+4 üm bıgün canım
Doktorunla konuş mutlaka
Hmm anladım canım, benim ultrason kafamı çok kurcalıyor, çünkü çalışabilir raporu aldığımda sadece boyu 32 haftayla uyumluydu karın ve baş çevresi daha küçüktü... Takvime göre 35 haftalık ama daha yeni 32 haftalık oldu karın ve baş çevresi... Bugün ultrasona gittiğmde boyu da 33+0'dı.. Ben normalde 3 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyordum çünkü 5 hafta doluyor... O zaman boyu 36+0 olacak sanırım doğru hesaplıyorum :))) Biraz kafanı karıştırmış olabilirim canım kusura bakma...

daha dursunlar durdukları yerde erken daha : ) valla be kadar herşeyini hazırlasak da hiçbir zaman hazır olmıcaz gibime geliyo canım.hayırlı zamanlarda gelsinler sıpalar

daha dursunlar durdukları yerde erken daha : ) valla be kadar herşeyini hazırlasak da hiçbir zaman hazır olmıcaz gibime geliyo canım.hayırlı zamanlarda gelsinler sıpalar
Aynen canım, geçen eşim eksik neyi kaldı şimdi dedi, dondum durdum aklıma gelmedi bir türlü :))) Sonra bi sıraladım tamam anladım ben diyo :)))
Amin canım amin...

Canım bildiğm kadarıyla ultrason değil
Sat baz alınıyor
Çalışabilir rapıru aldığın tarihi baz alırsın izne ayrılırkrn

Canım bildiğm kadarıyla ultrason değil
Sat baz alınıyor
Çalışabilir rapıru aldığın tarihi baz alırsın izne ayrılırkrn
hmmm anladım canım tamam teşekkür ederim, birde program vardı ordan da baktım çalışabilir raporu alırken, şimdi çalışamazı da dediğin gibi yapayım ben en iyisi :)))

inşallah canım.ben midemin oralarda hissediom hep hareketlerini tahminimce daha dönmedi zilli.bakalım ne zaman dönecek.haftaya kontrolde belli olcak dönüp dönmediği artık

benim oğluşta mideme kafa atıyor. haftaya benimde kontrol var hayırlısı. haftaya nst ye bağlıycak doktor bi bakalım dedi. sizinki de bakıcak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…