- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.001
Valla süper oldu izin
37 ye kadar çalışanlara saygı ve hayranlık duyuyorum
Ben 32 ye kadar zor dayandım :)
Hmm anladım canım, benim ultrason kafamı çok kurcalıyor, çünkü çalışabilir raporu aldığımda sadece boyu 32 haftayla uyumluydu karın ve baş çevresi daha küçüktü... Takvime göre 35 haftalık ama daha yeni 32 haftalık oldu karın ve baş çevresi... Bugün ultrasona gittiğmde boyu da 33+0'dı.. Ben normalde 3 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyordum çünkü 5 hafta doluyor... O zaman boyu 36+0 olacak sanırım doğru hesaplıyorum :))) Biraz kafanı karıştırmış olabilirim canım kusura bakma...Valla doktoruma 31+6 da mı geleyim dedim
Fark etmex bikaç gün dedi
31+4 üm bıgün canım
Doktorunla konuş mutlaka
Ahh canım seninle aynı sayılırız dur sana da sorayım... Ne zaman ayrılcaksın izne... ? 37. haftada ayrılcaksın değil mi? O hangi tarihe denk geliyor senin? Birde çalışabilir raporunu ne zaman aldın?ben hala devam ediyorum
oh ne guzelbenimki 31-32 den beri dönük
insaAllah o zamana kadar döner bebişlerimiz.36ya kadar dönmesi lazım canım ondan sonra zorlaşıyomuş
kızzzzz korkutma beni henüz hiçbirşeyi hazır değil.. :) daha pek bi küçük üstelik küvez bile yok bulunduğum ilçede.... MaşAllah pek büyüdüler sağlıcakla alsaydık kucağımıza hayırlısıyla...
benim bebeğimde 32. hafta gittiğimde dönmüştü canım ama şimdi çok baskı yapıo anlayamadım bakalım umarım geçer :)Benim de dün öyle oldu
Doktoruma sormadım ama bebişim dönmüş
Normaldir diye düşündüm :)
oh ne guzel
insaAllah o zamana kadar döner bebişlerimiz.
Gözün aydııın. Darısı bana ve diğer çalışanlara...Kızlar bu arada doğum iznine ayrıldım
Artık işe gitmiycem :)
Çok mutluyum
Aynen canım, geçen eşim eksik neyi kaldı şimdi dedi, dondum durdum aklıma gelmedi bir türlü :))) Sonra bi sıraladım tamam anladım ben diyo :)))daha dursunlar durdukları yerde erken daha : ) valla be kadar herşeyini hazırlasak da hiçbir zaman hazır olmıcaz gibime geliyo canım.hayırlı zamanlarda gelsinler sıpalar
Canım bildiğm kadarıyla ultrason değilHmm anladım canım, benim ultrason kafamı çok kurcalıyor, çünkü çalışabilir raporu aldığımda sadece boyu 32 haftayla uyumluydu karın ve baş çevresi daha küçüktü... Takvime göre 35 haftalık ama daha yeni 32 haftalık oldu karın ve baş çevresi... Bugün ultrasona gittiğmde boyu da 33+0'dı.. Ben normalde 3 hafta sonra izne ayrılmayı planlıyordum çünkü 5 hafta doluyor... O zaman boyu 36+0 olacak sanırım doğru hesaplıyorum :))) Biraz kafanı karıştırmış olabilirim canım kusura bakma...
İnşallah canım
Kilosunu 1600-1700 arası beklerken 2 deyince doktorbşoka girdim.beklemiyotdm bu kafar
Sağol canım :)Gözün aydııın. Darısı bana ve diğer çalışanlara...
Valla süper oldu izin
37 ye kadar çalışanlara saygı ve hayranlık duyuyorum
Ben 32 ye kadar zor dayandım :)
31 ekimdi canım 1280 di o zamanen son ne zaman gittin kaçtı canım kilosu o zaman?
hmmm anladım canım tamam teşekkür ederim, birde program vardı ordan da baktım çalışabilir raporu alırken, şimdi çalışamazı da dediğin gibi yapayım ben en iyisi :)))Canım bildiğm kadarıyla ultrason değil
Sat baz alınıyor
Çalışabilir rapıru aldığın tarihi baz alırsın izne ayrılırkrn
Canım öğretnenim benhaha ben evde zor dayaniyom onu gecgerci mecburiyetten insan zorlaya zorlaya calsiir da iste neyse
inşallah canım.ben midemin oralarda hissediom hep hareketlerini tahminimce daha dönmedi zilli.bakalım ne zaman dönecek.haftaya kontrolde belli olcak dönüp dönmediği artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?