2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla niye büyümemiş ki. iki hafta mı geride? kilosu kaçtı? 6 kasımdan beri aynı mı? benimde 27 mart canım.

aklında kalacağına için rahat etsin zaten. böyle böyle öğreniyoruz anneliği bile :) habersiz bırakma

bu uyku setinin içindeki yorganı da yıkadın mı beşiğin kenarlıklarıyla beraber
yorganı yıkama canım
ben olsam yıkar mıydım, ruh halıme baglı :=) elde yıkama programında belkı yıkardım.
sen yıkama yıne, kılıfları yıka.
benım görümcem yeni yün yorgan verdı bana
o yuzden ben yorgan almadım. ama onu da sonra kullanırım bebek bogulmalarına karsı olarak.

göğüs ucu çıkarıcı ayrı aldım zaten. ama dediğin gibi benim kasdettiğim aslında 2 farklı aparat olabilir. o yüzden sordum zaten burda. internetten görmeden almak ve bi de acemiysen neyin neye yaradığını bilmek bile zor :s ama internette sanki hem koruyucu hem emzirme için kullanıyor gibi yazılmış. yani ürünün altında aynı amaçla birlikte yorum yapanlar olmuş. kastettiğim şu
http://www.e-bebek.com/philips-aven...-2li_PAV-756?gclid=CPWCw_rlpskCFSrlwgodu0MNjw

ay onlara bişe olacak diye çok korkuyorum sadece silsem mi ki

Çıkamayız gibi gekiyor ocak ayında doğum yapıyoruz soğuk :) alışverişe çıkmadan sorayum dedim.peki külotlu çorap aldınız mı :)
ben almadım canım erkek olduğu için emin olamadım. internetten alışveriş yapıyorum genelde. ancak mağazadan alışveriş yaparsam boyuna falan bakıp büyük alırım ya da almam. ama kızsa kesin al sıcak tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…