- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.041
Canım bende 32'nin ilk günü aldım 6 kasımda... Ama bu kız 6 kasımdam bu yana pek büyümemiş gibi görünüyor ultrasonda, şimdi izne ayrılıp doğuramamak da var beni strese sokuyor vallahi... Bende 14 aralıkta ayrılayım diyorum... Bugün 33+0 olmuşuz çünkü ultrasonda... senin sat kaçtı ona göre hesaplanıyor olabilirmiş çünkü.. Benim 27 Marttı...
evet canım şimdiden nemlenmiş ve emzirmeye hazırlanmış olacakanladım canm bende kalkan almayı düşünüyorum. şimdi sürmenin sonraki yaraya etkisi olcak mı yani
tamam tatlım teşekkürlerevet canım şimdiden nemlenmiş ve emzirmeye hazırlanmış olacak
aklında kalacağına için rahat etsin zaten. böyle böyle öğreniyoruz anneliği bile :) habersiz bırakmaevet canım gidicem bu akşam 33. haftamdayım daha doğuma çok var aslında bir problem gözükmüyordu ancak bugün bebiş durmuyo resmen.bir de yaşadığım şeyler acılı bir süreç değil ancak kontrollü olmak gerekiyor.hamilelik gerçekten çok zor bir süreçmiş ya da biz çok hassas davranıyoruz
bu uyku setinin içindeki yorganı da yıkadın mı beşiğin kenarlıklarıyla beraberçamasırlarım kurumus.
kalanları atayım bari
yorganı yıkama canımbu uyku setinin içindeki yorganı da yıkadın mı beşiğin kenarlıklarıyla beraber
kız bu ifadeyi çok kullanıyonütü yaptıgım zaman kundaklarımın fotosunu cekerım size. özel dikim
bu uyku setinin içindeki yorganı da yıkadın mı beşiğin kenarlıklarıyla beraber
göğüs ucu çıkarıcı ayrı aldım zaten. ama dediğin gibi benim kasdettiğim aslında 2 farklı aparat olabilir. o yüzden sordum zaten burda. internetten görmeden almak ve bi de acemiysen neyin neye yaradığını bilmek bile zor :s ama internette sanki hem koruyucu hem emzirme için kullanıyor gibi yazılmış. yani ürünün altında aynı amaçla birlikte yorum yapanlar olmuş. kastettiğim şuCanım göğüs kalkanı dışarıda kullanılacak birşey değil. Kaba durduğu için kullanamazsın, dışarda ped kullanmak şart. Yara olunca bebek emsin diye kullanılan şey de başka birşey. Bir de göğüs ucu çıkarıcı var o da bu ikisinden farklı bir aparat. Yani anlayacağın üç ayrı apart var. Kalkan göğsün hava alması ve yara olmaması için evde kullanılabilecek kullanışlı bir aparat. Diğer ikisi ise ihtiyaca göre alınıp kullanılır önceden almaya gerek yok
sevıyorumkız bu ifadeyi çok kullanıyonsenin kız buna benzemesin
ay onlara bişe olacak diye çok korkuyorum sadece silsem mi kiyorganı yıkama canım
ben olsam yıkar mıydım, ruh halıme baglı :=) elde yıkama programında belkı yıkardım.
sen yıkama yıne, kılıfları yıka.
benım görümcem yeni yün yorgan verdı bana
o yuzden ben yorgan almadım. ama onu da sonra kullanırım bebek bogulmalarına karsı olarak.
ben almadım canım erkek olduğu için emin olamadım. internetten alışveriş yapıyorum genelde. ancak mağazadan alışveriş yaparsam boyuna falan bakıp büyük alırım ya da almam. ama kızsa kesin al sıcak tutar :)Çıkamayız gibi gekiyor ocak ayında doğum yapıyoruz soğuk :) alışverişe çıkmadan sorayum dedim.peki külotlu çorap aldınız mı :)
onu ben de tahmin ettim ama kiloda da bazen fahiş farklar oluyor.biri baştan ayağa biri baştan popoya göre ölçüyo da ondan
çok fena olur zaten kız çocuklarısevıyorum
bunun bakısındakı tilkiliğe benzeyebılır
bişi olacagını snamıyorum.ay onlara bişe olacak diye çok korkuyorum sadece silsem mi ki
olsun yaaçok fena olur zaten kız çocukları
evet elde yıkama programım var ona atayım bari inşallah bişi olmazbişi olacagını snamıyorum.
elde yıkama programın var mı? ben elde yıkama programıyla yıkadım. ardından sadece durulama sıkma yaptım
400 de
arkadasın biir elyafsa bişi olmaz demiş. at yıkaevet elde yıkama programım var ona atayım bari inşallah bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?