- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.021
Ahh canım seninle aynı sayılırız dur sana da sorayım... Ne zaman ayrılcaksın izne... ? 37. haftada ayrılcaksın değil mi? O hangi tarihe denk geliyor senin? Birde çalışabilir raporunu ne zaman aldın?[/QUOTE
aaahh ahh sen anlarsın halimden32 nin ilk günü aldım canım 11 aralık son tarih yazmış dr. o da 36 nın bittiği tarihe denk geliyor.sen ne zaman aldın ki
çıkanları yıkayacagımayy ben onu yıkamadım yaa :)
kılıf derken? ne varsa attım işte:=)kılıf çıkmıyor zatenCanim kolay gelsin yatak korumasinin sadece kiliflarini yikiyorsun degil mi
tv ya da muzıksız olmaz zaten.Ben oturma odasina kurdurdum duzenegi oturur pozisyonda.biryanda tv izledim.sende oyle yap canim.zevkli oluyo tabi ben biranda bitsin diye hepsi birden yapmaya kalktim yorucu oldu sadece sonrasinda
nar evet. hani şu minnoş kavanozlar var yaNar ımı canim.evet bende biraz okudum sonra arastiririm diye tam detayli bakamadim.ama yapanalar hep olumlu yorum yazmis
bunun sahtesının olacagını sanmıyorum canımAldiginiz yerden memnun kaldiniz mi yani orjinal urun gonderdiler mi guvenemedim pek sitelere
ucu kapalı oldugu için sence de vakum gibi çekmesı normal degıl mı?
uyku stoklanmıyor kıCocuklu anneler diyor bol bol uyuyun sonraaaaaa uyuyamayacaksiniz ama olmuyor işte
agırlıgı neymıs minnoşun?Canım bende 32'nin ilk günü aldım 6 kasımda... Ama bu kız 6 kasımdam bu yana pek büyümemiş gibi görünüyor ultrasonda, şimdi izne ayrılıp doğuramamak da var beni strese sokuyor vallahi... Bende 14 aralıkta ayrılayım diyorum... Bugün 33+0 olmuşuz çünkü ultrasonda... senin sat kaçtı ona göre hesaplanıyor olabilirmiş çünkü.. Benim 27 Marttı...
2100 gram olmuş canım... doktor zayıf falan demedi ama bir dahaki gittiğimde şu kafamdaki soruları sorcam her gittiğimde unutuyorum hep şekerin üstünde durulduğu için :))agırlıgı neymıs minnoşun?
bişilerin üzerinde duruyorlar2100 gram olmuş canım... doktor zayıf falan demedi ama bir dahaki gittiğimde şu kafamdaki soruları sorcam her gittiğimde unutuyorum hep şekerin üstünde durulduğu için :))
Canim ben gitti gidiyordan aldim gecen haftaAnnisler avent soothie emzik alıp memnun olan var mi internetten aldiysanz nerden aldiniz
kayıt cıhazı alKızlaaaar :) internette araştırma yaparken böyle bişi buldum. İşe yarar mı sizce? Biraz da pahalı.. acaba gereksiz olur mu?
http://pufybaby.com/urun/baby-shusher-bebek-uyku-mucizesi/Eki Görüntüle 1697990
Aynen öyle canım unutuyor insan...bişilerin üzerinde duruyorlar
ınsan dıyecegını de unutuyor :=)
normal mı düşünüyorsun? düşünmüyorsan ne zaman sezeryan tarıhı?
( bu arada kızlar belkı daha önce de sormus olabilirim kimin ne şekilde düşündüğünü dogumu, ama insanın aklında kalmıyor )
o zaman agırlıgına falan takılma minnoşun, doguma kadar o topaç olurAynen öyle canım unutuyor insan...
Evet canım normal düşünüyorum henüz onu da konuşmadık, ama bir dahakine onuda sorcam yaaaaaaSanırım sen gönüllü sezeryan istiyordun?
ben buna üşenirim ki.kızlar bakın ne buldum doğuma kadar yapmayı düşünüyorum bunu.zararı olan da bişey değil sebze nasılsa.idrar yolu enfeksiyonu olanların limon suyu tüketmesi de iyiymiş.onu da yapıcam ama tansiyon düşük diye çok fazla içemem de fayda faydadır.bi de c vitamini almak gerekiyomuş bol bol haberiniz olsun
ne guzel tarıf ettınKasilma ya butun karnin top gibi olup semsert olmasi seklinde oluyor yada rahim bi tarafta top gibi toplaniyor, oyle olunca karnin inanilmaz yamuk duruyor. Agri her zaman eslik etmeyebilir ama rahatsizlik hissi mutlaka oluyor. Karnina lastik baglamissinda birileri cekistiriyor gibi oluyor kasilma baslarken. Kasilma normal gebelikde olabilen bisey , suresi ve sıklıği onemli. 1 saatte 4 den fazla olmasi ve 30 sn den uzun surmesi tehlikeli. 22. Haftadan beri kasilan biri olarak tecrubelerim bunlar canim :) seninki gaz sancisina baglida olabilir.
ben set almadım, kendım renklendırdım.Kızlar hastane çıkışını kaçtane aldınız ? Bide kıyafetleri 0-3 aylıkmı alayım yedek büyükte alayımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?