2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende 32'nin ilk günü aldım 6 kasımda... Ama bu kız 6 kasımdam bu yana pek büyümemiş gibi görünüyor ultrasonda, şimdi izne ayrılıp doğuramamak da var beni strese sokuyor vallahi... Bende 14 aralıkta ayrılayım diyorum... Bugün 33+0 olmuşuz çünkü ultrasonda... senin sat kaçtı ona göre hesaplanıyor olabilirmiş çünkü.. Benim 27 Marttı...

agırlıgı neymıs minnoşun?

2100 gram olmuş canım... doktor zayıf falan demedi ama bir dahaki gittiğimde şu kafamdaki soruları sorcam her gittiğimde unutuyorum hep şekerin üstünde durulduğu için :))
bişilerin üzerinde duruyorlar
ınsan dıyecegını de unutuyor :=)
normal mı düşünüyorsun? düşünmüyorsan ne zaman sezeryan tarıhı?

( bu arada kızlar belkı daha önce de sormus olabilirim kimin ne şekilde düşündüğünü dogumu, ama insanın aklında kalmıyor )

Aynen öyle canım unutuyor insan...
Evet canım normal düşünüyorum henüz onu da konuşmadık, ama bir dahakine onuda sorcam yaaaaaa Sanırım sen gönüllü sezeryan istiyordun?

Aynen öyle canım unutuyor insan...
Evet canım normal düşünüyorum henüz onu da konuşmadık, ama bir dahakine onuda sorcam yaaaaaa Sanırım sen gönüllü sezeryan istiyordun?
o zaman agırlıgına falan takılma minnoşun, doguma kadar o topaç olur
evet, sezeryan düşünüyorum
doktorumla daha konusmadık 1,5 hafta sonra gıdıcem
unutmazsam konusucam

ben buna üşenirim ki.

ne guzel tarıf ettın 2-3 gündür ben de olan durum bu
neyse kı öyle saat bası degıl
günde 2 kere falan

Kızlar hastane çıkışını kaçtane aldınız ? Bide kıyafetleri 0-3 aylıkmı alayım yedek büyükte alayımmı?
ben set almadım, kendım renklendırdım.
ekru renk tulum aldım ve lila fiyonk
eldıven, patik, beresı de lila :=)
yanına da 2 tane daha tulum koyarım
0-3 aylık
1 tane de 3-6 aylık koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…