- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.181
kaç kere oldu? toplanmadan toplanmaya fark var bence.Ya eşim çok fazla evham yapıcak şimdi bunu sölesem ona , doktora yarın gidicem ztn öğleden snra..ağrım yok ama bebek toplanması oluo maalesef bugün çok oldu..off yaa erken doğurmak istemiorummm henüz zamanı deilll
Aynen canım yaaa ben de zor dayandım 32 ye kadarValla süper oldu izin
37 ye kadar çalışanlara saygı ve hayranlık duyuyorum
Ben 32 ye kadar zor dayandım :)
Sürekli öle toplanıo canım sabahtan berikaç kere oldu? toplanmadan toplanmaya fark var bence.
Senin de çoğu gitmiş azı kalmış canım ha gayret... Allah vaktinde sıhhatle dünyaya getirsin bebişini...Canım kaç kilo kacnci haftasndasn muz tuket ve erken doğum ihtimali bende de felaket vardı kızlar sagolsn bilirler ben 5cm açıkla haftalardr bekliom progestani aliydm iğne fln bebek ck küçük DİE almak istemiyordu doktor suyu az ters ona rağmen dayandm güçlü ol moralini bozma muzu eksik etme demir ilacı iciyosan o ishal yapıyı muz kabix dengeliyorlar kendilerini...valla anne kardlninda iyi dediklerinde ağızlarının payını veriom ben diom hasta mi biyerne bise oldu mu hareket etmiyo huzursz su bu diye dusunuyosn agridan zaten uyumuyosn o laflari hamileliği kolay gecene söyleyin diorm bebeği yasatalm diye neler cekiyoruz ben ona bakmaktan mi korkucam o iyi olsun tepemde gezsin canım kumsalim inş bebeislerimz iyi olcak canım benm
toplanma bende çok öncelerden beri olan bişi. ama 3 gün öncesıne kadar.. karnım yamulunca anladım gercek toplanmayı.Sürekli öle toplanıo canım sabahtan beri
Bnmde önceden oluodu öle canım ama dıştan pek belli olmuodu şimdi karnım yasyamuk oluo bi tarafı şiş bi taraf inik , gözle görülüo çok rahaat..toplanma bende çok öncelerden beri olan bişi. ama 3 gün öncesıne kadar.. karnım yamulunca anladım gercek toplanmayı.
öncesınde sag ve sol tarafın arasında hiç bu kadar fark olmamıstı
yamulma gözle görülür mü?
Ohhh maşallahhh canımm :) en son ne zaman gtmiştn ne kadardı .?Biz de akşam kontrole gittik. Oğluşum 46 cm 2321 gr olmuş. Çok tatlıydı yaaa iyice kocaman olmuş
anladım. panik yapma hareketlerınde sorun yoksa yarını bekleBnmde önceden oluodu öle canım ama dıştan pek belli olmuodu şimdi karnım yasyamuk oluo bi tarafı şiş bi taraf inik , gözle görülüo çok rahaat..
maşallah minnoşaBiz de akşam kontrole gittik. Oğluşum 46 cm 2321 gr olmuş. Çok tatlıydı yaaa iyice kocaman olmuş
Kaşıntın var mıydıAyyy kızlarrr yetişinnn
Tualete girdimde şimdi, peçeteyle silerken peçeteye sümükümsü bişi geldi yeşile kaçar rengi şeffaf gbi acaip bişi uzuodu..nişan falan olamaz dimi buu
Ayy kusura bakmayın lütfennn
2040 çıktı canın.1280 di 28.haftadabakalım bana ne dicek yarın. geçen gittiğimde normal doğum olacağını baya konuşmuştuk bizde. biraz korktuğumu fln söyledim daha çok psikolojik olarak destek verdi sağolsun. kaç kilo çıktıki bebiş. bana çok iri bi bebek beklemiyoruz tahmini 3200-3300 fln doğar demişti geçen hafta.
Bu göğüs ucu yara olunca yada bebek kavrayamassa emmesi için. Kalkan farklı birşey sadece göğüs ucunun sütyene veya pede değip yara olmasını engelliyor canım.göğüs ucu çıkarıcı ayrı aldım zaten. ama dediğin gibi benim kasdettiğim aslında 2 farklı aparat olabilir. o yüzden sordum zaten burda. internetten görmeden almak ve bi de acemiysen neyin neye yaradığını bilmek bile zor :s ama internette sanki hem koruyucu hem emzirme için kullanıyor gibi yazılmış. yani ürünün altında aynı amaçla birlikte yorum yapanlar olmuş. kastettiğim şu
http://www.e-bebek.com/philips-aven...-2li_PAV-756?gclid=CPWCw_rlpskCFSrlwgodu0MNjw
Hareketleri ii cnm çok şükür yaa hatta şuan hıçkırıo yavrum :)) yarın gidicem bakalım..umarım önemli bişi yoktur yaa..anladım. panik yapma hareketlerınde sorun yoksa yarını bekle
yerler onun hıçkırmasınıHareketleri ii cnm çok şükür yaa hatta şuan hıçkırıo yavrum :)) yarın gidicem bakalım..umarım önemli bişi yoktur yaa..
En son 10 gün önce gitmiştim. 43 cm 1890 gr dı canımOhhh maşallahhh canımm :) en son ne zaman gtmiştn ne kadardı .?
Canımm yok kaşıntım..akıntım vardı sarı gbi geçen hafta fitil kullanmıştım..yatıp uyucamm yaa zaman geçsn sbh olsunn :))Kaşıntın var mıydı
Mantar filan olmasın
Ay çok heyecanlandım senin afına aprın filan var mı?arkası gelicek mi bakalım
İvitt bi çıksın neler yapcm ona ben :))yerler onun hıçkırmasını
Süper ozmn cnm çok ii almışEn son 10 gün önce gitmiştim. 43 cm 1890 gr dı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?