- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.201
aynen biz de öyleİvitt bi çıksın neler yapcm ona ben :))
Benimde 18 saat ve 3 gün yoksa gidemezdim zaten yalnız okul 30 km uzakta minibüste zor oluyo inşallah 37 ye kadar çalışırız da dönemi kapatiriz inşallahben de haftaya çalışabilir raporu alıcam canım ama çalışmaya devam edicem mecbur :) Müdürüm 3 güne toparladı programımı , ders saatimi 18 saate indirdik birazcık idare edebilirim diye düşündüm :) gerçi doktorum 32 den sonra gebelerin çok çalışma taraftarı değilim dedi bugünkü kontrolde ama mecburum şimdilik sağlıkla ilgili bir sıkıntımda yok Allah şükür:)
Bu arada teyzeleri 1620 gr, 42 cm olmuşuz:) Herşeyimiz normal, oğlumun elleri gene yüzünü kapattığı için göremedik yüzünüBi maşallahınızı alırız ama
Kızlaaaar :) internette araştırma yaparken böyle bişi buldum. İşe yarar mı sizce? Biraz da pahalı.. acaba gereksiz olur mu?
http://pufybaby.com/urun/baby-shusher-bebek-uyku-mucizesi/Eki Görüntüle 1697990
Benim ilk doğum sezeryan nişan olayını yaşamadım ama yasayanlardan hep pembemsi kırmızı diye biliyorum sümüksü gibiymis aklına kötü bişey getirme inşallah bisey olmayacakCanım pembe deil ama okuorumda netten sümükaü bi tıkaç oluomuş o doğumdan 2hafta önce yada doğum başladığı zaman gelebiliomuş o olabilir mi ki acaba.?
İnşallahhh dediğin gibidir tatlımm yaa..Benim ilk doğum sezeryan nişan olayını yaşamadım ama yasayanlardan hep pembemsi kırmızı diye biliyorum sümüksü gibiymis aklına kötü bişey getirme inşallah bisey olmayacak
Oo bebişim özel diyorsunben de set yok canım. ben her seyın kumasını alıp dıktırdım :=) zevkıme göre. genellıkle setler hep aynı oluyor
yanları da oldugu gibi elde yıkama programına attım.
Dün gece karnım top gibi olmuştu, çok sertti,sağdan sola bile dönemedim bide alttan iğne batırıyorlarmış gibi bi ağrı vardı,kasılmaymış meğersem..Ne sorunun vardı cnm senin.?
Çok geçmiş olsun cnm..Dün gece karnım top gibi olmuştu, çok sertti,sağdan sola bile dönemedim bide alttan iğne batırıyorlarmış gibi bi ağrı vardı,kasılmaymış meğersem..
en düşükte yıka benceOo bebişim özel diyorsunya bozulur mu öyle atsam bilemedim de
Sağolasın canım, sana da geçmiş olsun, klasik bir yorum olacak ama belki üşütmüşsündür ondan da olabilir öyle akıntı, bende öyle oluyor yani.Çok geçmiş olsun cnm..
Artık öyle yapcam başka çare yok, inş bozulmazen düşükte yıka bence
15. 30 dk lık varsa programın
bişi olmaz :=)
Git canm git ben fazla gitmek icin bahane uretiyorum artik :)Sanirim canim minyon olcak:)
Evet doktora randevu 2hafta sonra gel dedi ama calisamaz raporu icin birde ayri gitmeyim 3 hafta sonra alayim ranfevuyu ikisi bir arada ciksin:)
Eminonu canim orada bulursun ama yzak olmazsa tabiOfff kapı süsü ve tül almak istiorummmm ve balonnn netcem nerden alayimm
Allah korusun canim, vaktinde gelsin insallah saglikla. Yarin nst cektirir doktorun kesin, kasilmalarini ve gelen akintiyida soylersin zaten. Su anda bir saatte 4 den fazla kasilman oluyorsa bence yinede git hastaneye. Doktorun olmasa bile dogumhanede ebeler var, nst cekiyorlar. Sonucu doktoruna bildirirler, benim doktorum kasilmalari cok onemsedigi icin soyluyorum canim. Insallah hicbiseycik olmaz.Ya eşim çok fazla evham yapıcak şimdi bunu sölesem ona , doktora yarın gidicem ztn öğleden snra..ağrım yok ama bebek toplanması oluo maalesef bugün çok oldu..off yaa erken doğurmak istemiorummm henüz zamanı deilll
Canim seninkinin kilosu normal..benim 32. Haftada 2.400 du.asil ben yandimCanım demilti zaten 32 den sonra girwceksin diye daha önceki haftalarda.rutin uygulaması yani doktorumun.2 hafta sonra bi daha giricem.tarih demedi ama ocakra bekliyoruz bebeği dedi.nasıl istediğimi sordu.normal dedim.doğumun aşamalarını anlattı.kesi mutlaka yaptığından bahsetti idrar torbasının sarkmasını ve daha bğyük yırtıkları önlemek için.kilosunu bu kadar beklemiyodum dedim.normal,doğum yapıcaksın artık dedi.böyle iştw canım
slm bayanlar şimdi birkaç sorum var... tesettürlüyüm... doğum sonrası fotograf çektirmek istiyorum acık çekilecegim özel fotolar olabilir ama kapalı fotolarda olsun istiyorum herkezin görebilecegi.... ekru bi pijama takımım var üstüne sal mı iğne oyası tülbentmi olmalı nsl olabilir fikir istiyorum bu konuda neler yapılabilir... sonuçta anı olarak kalacak...
Neredesin istanbuldaysan tahtakale ve havuzlu handa bir sürü varOfff kapı süsü ve tül almak istiorummmm ve balonnn netcem nerden alayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?