2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 18 saat ve 3 gün yoksa gidemezdim zaten yalnız okul 30 km uzakta minibüste zor oluyo inşallah 37 ye kadar çalışırız da dönemi kapatiriz inşallah

Canım pembe deil ama okuorumda netten sümükaü bi tıkaç oluomuş o doğumdan 2hafta önce yada doğum başladığı zaman gelebiliomuş o olabilir mi ki acaba.?
Benim ilk doğum sezeryan nişan olayını yaşamadım ama yasayanlardan hep pembemsi kırmızı diye biliyorum sümüksü gibiymis aklına kötü bişey getirme inşallah bisey olmayacak

Slm bayanlar uzun zamandır yazamadım ara ara okumaya çalıştım. Herkes iyidir umarım biz bugün doktora gittik 30+5 iz kızım iyiymis çok şükür herşey yolundaymis.ama yüzünü pek göstermedi nazlı melegim
Kasılmaları sordum normal dedi bebek baskı yapıyor buyuyor dedi.Azaltmak icin yapabilecegim bisey varmı dedim Dr.doğurmak diyor
Haftaya 32+0 da izne cikicam Dr çalışabilirsin diyor ama eşim bırakmıyor

Allah korusun canim, vaktinde gelsin insallah saglikla. Yarin nst cektirir doktorun kesin, kasilmalarini ve gelen akintiyida soylersin zaten. Su anda bir saatte 4 den fazla kasilman oluyorsa bence yinede git hastaneye. Doktorun olmasa bile dogumhanede ebeler var, nst cekiyorlar. Sonucu doktoruna bildirirler, benim doktorum kasilmalari cok onemsedigi icin soyluyorum canim. Insallah hicbiseycik olmaz.

Canim seninkinin kilosu normal..benim 32. Haftada 2.400 du.asil ben yandim

slm bayanlar şimdi birkaç sorum var... tesettürlüyüm... doğum sonrası fotograf çektirmek istiyorum acık çekilecegim özel fotolar olabilir ama kapalı fotolarda olsun istiyorum herkezin görebilecegi.... ekru bi pijama takımım var üstüne sal mı iğne oyası tülbentmi olmalı nsl olabilir fikir istiyorum bu konuda neler yapılabilir... sonuçta anı olarak kalacak...

Ikisindende al yanina dene hangisi güzel durursa onu tercih edersin canim bende henüz karar vermis degilim :) o anki pskoljim neye karar verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…