- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.141
sen nası bişey aldın ben de dün koçtaşta beğendim bi tane aldım ama çok büyük değil.ilk aylar için çok oyuncağı olmıcak zaten.bak yollayayım fotosunu
Senin kasılmaların oluyo mu böyle taş gibi oluyo mu karnın ara sıra bende aşağı doğru baskı oluyo da korkuyorum bi yandanBen de öğretmenim canım
Bugün çalışamaz raporu aldm
Benim bebiş dönmüş.doğum pozisyonunda ağrım çıkmadı benim de
benımde oluyor.Senin kasılmaların oluyo mu böyle taş gibi oluyo mu karnın ara sıra bende aşağı doğru baskı oluyo da korkuyorum bi yandan
Ben bebe confort maia modelini aldim canim baston seklinde fazla yer kaplamiyor ayrica travel sistemmerhaba ocak anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
Ben nazara inanıorum canım yaa öncedende hep baş ağrım olurdu insan içinr karışınca.. Ya şok oldum ama gerçektenn baya baya çatlamış..iç tarafta bide yaaIlk bende gorunce oturdum.azcik.agladim ama yapacak birsey yok. Bacak.ust bolumleri yumusak oldugu icin kilo alinca catladilar. Ama zayiflayinca ve dogum.odemi gidince cok belli olmaz.herhalde diyip teselli ediyorum kendimi(hamileyke.insan.icine karismamak lazim.... oyle.dusunmek istemiyorum ama nazar degiyor galiba
Doğru diyosun bekledikçe kalıyor. Beşik için uyku seti varmıydı senin, varsa yanları nasıl yıkadın?keyifli oluyor aslında :=)
ikeadan kocaman oyuncak sepeti almıstım
içini sildim sirkeli suyla, yıkananları attım içine. canım ıstedıkce ütü yapıcam işte :=)
bekledıkce beklıyor sonra insan.
yavaştan başla ıstersen
ben de set yok canım. ben her seyın kumasını alıp dıktırdım :=) zevkıme göre. genellıkle setler hep aynı oluyorDoğru diyosun bekledikçe kalıyor. Beşik için uyku seti varmıydı senin, varsa yanları nasıl yıkadın?
Hadi yaa gerçektenmiii.. Bende konuştm doktorumla onlar rahim kasılmaları dedi günde 8-10 defa olması normal dedi yarın gtcem ztn nstye , onunla da görüşcem umarım bişi çıkmaz yaEvet soyle.soyle mutlaka.... cunku bende bilmiyordum doktora gidince benim minnos cok.yaramaz.yamulup yumuluyor oraya buraya falan dedim. Hareketli bu bebek.falan.diye laf arasinda soyledim doktora.... cok onemsedi nst bagladi. Adalate kullaniyorum simdi.
Ne sorunun vardı cnm senin.?Kızlar merhababugün Dr a gittim, dün geceki yaşadığımı anlattım nst ye aldılar beni. Şükür bişey çıkmadı, ama kontrol et kendini kasılma bi günde 4 ten fazla olursa gel dedi. Bebişe baktı,1700 gr 41 cm olmuş, suyu da daha iyi,bi hafta dinlen dedi rapor yazdı çok mutlu oldum
Canim adalat kacinci haftandan beri kullaniyorsun ve gunde kac tane. Ben 26 dan beri kullaniyorum 2 ile basladim 3 e ciktik ama hala kasilmalarim oluyor. Ilerleyen haftalarda dahada artarmi diye korkuyorum.Evet soyle.soyle mutlaka.... cunku bende bilmiyordum doktora gidince benim minnos cok.yaramaz.yamulup yumuluyor oraya buraya falan dedim. Hareketli bu bebek.falan.diye laf arasinda soyledim doktora.... cok onemsedi nst bagladi. Adalate kullaniyorum simdi.
Canım adalat ne işe yarıo neden verio doktor onu.?Canim adalat kacinci haftandan beri kullaniyorsun ve gunde kac tane. Ben 26 dan beri kullaniyorum 2 ile basladim 3 e ciktik ama hala kasilmalarim oluyor. Ilerleyen haftalarda dahada artarmi diye korkuyorum.
Doktor normal dedi ama yinede korkuyo insan bu arada bende 60 ×120 park yatak aldım seninkinin markası ne canımbenımde oluyor.
ben öncekı gidişimde tarıhını bıle edemedım kıDoktor normal dedi ama yinede korkuyo insan bu arada bende 60 ×120 park yatak aldım seninkinin markası ne canım
Kurdunuz mu biz daha kurmadik bi de hamak aldım
ne dedi canım doktor nasılmiş bebiş kilosu fln. nst ye neden girdin ne için sokuyolarki? bi kere benim sıkıntı olmuştu ozaman girmiştim. doğum için ne dedi tarihten fln konuştunuzmu? ay çok soru sordumGünüöüz aynı cankm seninle
Ben bugün nstye girdim
Doğumdan konuştuk doktorumla :)
Eki Görüntüle 1698217 şu ortadakı yeşili aldım. baya büyük ve kullanıslı.
en 42
boy 81
derınlıgı de güzel
tek renktibaşka renkleri var mıydı?yeşil bizim odanın ambiyansını bozuyo çünkü
Bende10 dan fazla oluyordur kasılmaHadi yaa gerçektenmiii.. Bende konuştm doktorumla onlar rahim kasılmaları dedi günde 8-10 defa olması normal dedi yarın gtcem ztn nstye , onunla da görüşcem umarım bişi çıkmaz ya
Sanirim canim minyon olcak:)Canim minyon olcak belki de.kilosu az diye gec dogar diye bisi var midir acaba bilemiyorum ama sanmam onemli olan haftasini tamamlamasi bence.neye gun alcaksin? Dr a mi
Funnababynin uyku setlerinde yanlar çıkarılabilir kılıf ve çok guzelDoğru diyosun bekledikçe kalıyor. Beşik için uyku seti varmıydı senin, varsa yanları nasıl yıkadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?