2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bebe confort maia modelini aldim canim baston seklinde fazla yer kaplamiyor ayrica travel sistem

Ben nazara inanıorum canım yaa öncedende hep baş ağrım olurdu insan içinr karışınca.. Ya şok oldum ama gerçektenn baya baya çatlamış..iç tarafta bide yaa neise doğumdan snra beyazlıo onlar yani umarım öle olurlar :) çokta takmıorum artık amaannn bebişimm ii olsunda

Doğru diyosun bekledikçe kalıyor. Beşik için uyku seti varmıydı senin, varsa yanları nasıl yıkadın?

Doğru diyosun bekledikçe kalıyor. Beşik için uyku seti varmıydı senin, varsa yanları nasıl yıkadın?
ben de set yok canım. ben her seyın kumasını alıp dıktırdım :=) zevkıme göre. genellıkle setler hep aynı oluyor
yanları da oldugu gibi elde yıkama programına attım.

Hadi yaa gerçektenmiii.. Bende konuştm doktorumla onlar rahim kasılmaları dedi günde 8-10 defa olması normal dedi yarın gtcem ztn nstye , onunla da görüşcem umarım bişi çıkmaz ya

Ne sorunun vardı cnm senin.?

Canim adalat kacinci haftandan beri kullaniyorsun ve gunde kac tane. Ben 26 dan beri kullaniyorum 2 ile basladim 3 e ciktik ama hala kasilmalarim oluyor. Ilerleyen haftalarda dahada artarmi diye korkuyorum.

Doktor normal dedi ama yinede korkuyo insan bu arada bende 60 ×120 park yatak aldım seninkinin markası ne canım
Kurdunuz mu biz daha kurmadik bi de hamak aldım
ben öncekı gidişimde tarıhını bıle edemedım kı
enfeksıyon cıktı. ama anladım nasıl bısı oldugunu bu gıdısımde soylerım artık.
ben ahşap beşik aldım
e bebekten
agashi marka. kurduk

Günüöüz aynı cankm seninle
Ben bugün nstye girdim
Doğumdan konuştuk doktorumla :)
ne dedi canım doktor nasılmiş bebiş kilosu fln. nst ye neden girdin ne için sokuyolarki? bi kere benim sıkıntı olmuştu ozaman girmiştim. doğum için ne dedi tarihten fln konuştunuzmu? ay çok soru sordum

Hadi yaa gerçektenmiii.. Bende konuştm doktorumla onlar rahim kasılmaları dedi günde 8-10 defa olması normal dedi yarın gtcem ztn nstye , onunla da görüşcem umarım bişi çıkmaz ya
Bende10 dan fazla oluyordur kasılma rahim kasılması normal dedi nst de ağrı çıkmayınca yoksa banada ilaç yazacaktı ve benim bebiş te çok hareketli yamultup duruyo beni inşallah doktorun dediği gibidir

Canim minyon olcak belki de.kilosu az diye gec dogar diye bisi var midir acaba bilemiyorum ama sanmam onemli olan haftasini tamamlamasi bence.neye gun alcaksin? Dr a mi
Sanirim canim minyon olcak:)
Evet doktora randevu 2hafta sonra gel dedi ama calisamaz raporu icin birde ayri gitmeyim 3 hafta sonra alayim ranfevuyu ikisi bir arada ciksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…