2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikisini de almak bencede mantıklı ama şahsen resim için şalı tercih ederdim. :)

Selamlar Bende kasilmalari siklasanlardanim malesef oyle oturup takip etmedim ama bugun cok oldu yarindan itibaren bende bi takibe alayim, esime diyorumki 10u gecince doktorlar onemsiyomus, okuma artik su kadinlar kulubunu sikayet edicem yakinda diyo dedim sen sus ne anlarsin tabi hastane cantasi meselesi dustu aklima artik hazirlamak lazim sanirim. Bebege giymesi icin neler koyulacak? Buyuk bi ihtimal sezaryen olacak bebegin boynundaki kordonundan dolayi, cok fazla bisey goturmekde istemiyorum resmen ufak bi bavula sigmicaz bi gidisle

Var ama çok geniş bir yeni dogan ünitesi yok tabi

Yeni doğan ünitesi olması da önemli , Devlet hastanesine randevu alıcam birde oraya gitmek istiyorum hiç değilse orda yeni doğan ünitesi sıkıntısı yaşamam gibime geliyor. Peki Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesi ni hem sağlık oacağındaki doktorum hemde bir kaç kişiden iyi olduğunu duydum bu devlet hastanesinin senin bir bilgin var mı öğrenebilir miyim :)

Uclari boncuklu tulbentlerden de kullanabilirsin.şal daha guzel olur tabi ama pijamanin ustune sal nasil durur bilemedim

Eki Görüntüle 1698349 kizlar bundan alicam varmı bilgisi olan
Ben de bundan aldım, krem rengi, elektrik siz çalışıyor, dokununca 2 dakika kendi kendine sallayan mekanizması var, anne kucağında saklanmasına çok benziyoemus, kilo kapasitesi cok yuksek,bi arkadaşımin doktoru önermiş, biz de aldık gorucez bakalım,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…