2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende10 dan fazla oluyordur kasılma rahim kasılması normal dedi nst de ağrı çıkmayınca yoksa banada ilaç yazacaktı ve benim bebiş te çok hareketli yamultup duruyo beni inşallah doktorun dediği gibidir
Yarın gitcem canım detaylı sorarım inşallahh.. Bende de 10dan fazla oluo ama evham yapmıyım dedim yarın gtcem ztn die..

ne dedi canım doktor nasılmiş bebiş kilosu fln. nst ye neden girdin ne için sokuyolarki? bi kere benim sıkıntı olmuştu ozaman girmiştim. doğum için ne dedi tarihten fln konuştunuzmu? ay çok soru sordum
Canım demilti zaten 32 den sonra girwceksin diye daha önceki haftalarda.rutin uygulaması yani doktorumun.2 hafta sonra bi daha giricem.tarih demedi ama ocakra bekliyoruz bebeği dedi.nasıl istediğimi sordu.normal dedim.doğumun aşamalarını anlattı.kesi mutlaka yaptığından bahsetti idrar torbasının sarkmasını ve daha bğyük yırtıkları önlemek için.kilosunu bu kadar beklemiyodum dedim.normal,doğum yapıcaksın artık dedi.böyle iştw canım

Ayyy kızlarrr yetişinnn
Tualete girdimde şimdi, peçeteyle silerken peçeteye sümükümsü bişi geldi yeşile kaçar rengi şeffaf gbi acaip bişi uzuodu..nişan falan olamaz dimi buu
Ayy kusura bakmayın lütfennn

bakalım bana ne dicek yarın. geçen gittiğimde normal doğum olacağını baya konuşmuştuk bizde. biraz korktuğumu fln söyledim daha çok psikolojik olarak destek verdi sağolsun. kaç kilo çıktıki bebiş. bana çok iri bi bebek beklemiyoruz tahmini 3200-3300 fln doğar demişti geçen hafta.

Canım nişan pembe yada kırmızıya yakın bi renk bildiğim kadarıyla korkma ağrın falan yoksa

Canım adalat ne işe yarıo neden verio doktor onu.?
Canim adalat aslinda bir tansiyon ilaci ama rahim kasilmalarini engelledigi icin benim gibi kasilmasi cok olan hamilelere veriliyor. Gunde 10 dan fazla kasilmam yoksa pek sorun olmuyormus ama saatte 4 tane, sık araliklarla ve 30 sn den uzun surerse pek hosuna gitmiyor doktorlarin ve bu ilaci basliyorlar.

Canim telefonla ulasabiliyorsan doktoruna sor, sen karar verme ne yapacagina. Nisanin geldigi bazen anlasilmiyormus bile. En kotu yarin hemen sabahtan git doktoruna. Agri ve kasilman yok dimi?

ben de haftaya çalışabilir raporu alıcam canım ama çalışmaya devam edicem mecbur :) Müdürüm 3 güne toparladı programımı , ders saatimi 18 saate indirdik birazcık idare edebilirim diye düşündüm :) gerçi doktorum 32 den sonra gebelerin çok çalışma taraftarı değilim dedi bugünkü kontrolde ama mecburum şimdilik sağlıkla ilgili bir sıkıntımda yok Allah şükür:)

Bu arada teyzeleri 1620 gr, 42 cm olmuşuz:) Herşeyimiz normal, oğlumun elleri gene yüzünü kapattığı için göremedik yüzünü Bi maşallahınızı alırız ama

Yarın daha çok dikkat edicem bakalım ,saol cnm açıklaman için

Canim telefonla ulasabiliyorsan doktoruna sor, sen karar verme ne yapacagina. Nisanin geldigi bazen anlasilmiyormus bile. En kotu yarin hemen sabahtan git doktoruna. Agri ve kasilman yok dimi?
Ya eşim çok fazla evham yapıcak şimdi bunu sölesem ona , doktora yarın gidicem ztn öğleden snra..ağrım yok ama bebek toplanması oluo maalesef bugün çok oldu..off yaa erken doğurmak istemiorummm henüz zamanı deilll

kızlar, kırmızılar ve agız mendilleri hariç pek renklı renksız ayrımı yapmadım
hani 1 tane tulumuma renk bulasmıstı ya? ee tabii gözden cıkarmıs bulundum onu
ama bır yandan da şansımı denemek ıstedım
suda beklettım leke cıkarıcıyla olmadı.
beyaz sabunla sabunladım ve çamasır suyuna bastırdım
sonuc harıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…