- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.161
Yarın gitcem canım detaylı sorarım inşallahh.. Bende de 10dan fazla oluo ama evham yapmıyım dedim yarın gtcem ztn die..Bende10 dan fazla oluyordur kasılmarahim kasılması normal dedi nst de ağrı çıkmayınca yoksa banada ilaç yazacaktı ve benim bebiş te çok hareketli yamultup duruyo beni inşallah doktorun dediği gibidir
Canım demilti zaten 32 den sonra girwceksin diye daha önceki haftalarda.rutin uygulaması yani doktorumun.2 hafta sonra bi daha giricem.tarih demedi ama ocakra bekliyoruz bebeği dedi.nasıl istediğimi sordu.normal dedim.doğumun aşamalarını anlattı.kesi mutlaka yaptığından bahsetti idrar torbasının sarkmasını ve daha bğyük yırtıkları önlemek için.kilosunu bu kadar beklemiyodum dedim.normal,doğum yapıcaksın artık dedi.böyle iştw canımne dedi canım doktor nasılmiş bebiş kilosu fln. nst ye neden girdin ne için sokuyolarki? bi kere benim sıkıntı olmuştu ozaman girmiştim. doğum için ne dedi tarihten fln konuştunuzmu? ay çok soru sordum
bakalım bana ne dicek yarın. geçen gittiğimde normal doğum olacağını baya konuşmuştuk bizde. biraz korktuğumu fln söyledim daha çok psikolojik olarak destek verdi sağolsun. kaç kilo çıktıki bebiş. bana çok iri bi bebek beklemiyoruz tahmini 3200-3300 fln doğar demişti geçen hafta.Canım demilti zaten 32 den sonra girwceksin diye daha önceki haftalarda.rutin uygulaması yani doktorumun.2 hafta sonra bi daha giricem.tarih demedi ama ocakra bekliyoruz bebeği dedi.nasıl istediğimi sordu.normal dedim.doğumun aşamalarını anlattı.kesi mutlaka yaptığından bahsetti idrar torbasının sarkmasını ve daha bğyük yırtıkları önlemek için.kilosunu bu kadar beklemiyodum dedim.normal,doğum yapıcaksın artık dedi.böyle iştw canım
Benim de ters canım döner daha erken dedi doktorAa bebek ters valla hazirlasa nolur minnos bi dönse canim
Canım nişan pembe yada kırmızıya yakın bi renk bildiğim kadarıyla korkma ağrın falan yoksaAyyy kızlarrr yetişinnn
Tualete girdimde şimdi, peçeteyle silerken peçeteye sümükümsü bişi geldi yeşile kaçar rengi şeffaf gbi acaip bişi uzuodu..nişan falan olamaz dimi buu
Ayy kusura bakmayın lütfennn
Canim adalat aslinda bir tansiyon ilaci ama rahim kasilmalarini engelledigi icin benim gibi kasilmasi cok olan hamilelere veriliyor. Gunde 10 dan fazla kasilmam yoksa pek sorun olmuyormus ama saatte 4 tane, sık araliklarla ve 30 sn den uzun surerse pek hosuna gitmiyor doktorlarin ve bu ilaci basliyorlar.Canım adalat ne işe yarıo neden verio doktor onu.?
Tamam bekliyorum haberleriniYarın gitcem canım detaylı sorarım inşallahh.. Bende de 10dan fazla oluo ama evham yapmıyım dedim yarın gtcem ztn die..
Çok güzellerodamıza raf aldık biz bi de perde her tarafımız pembe oldu
Canim telefonla ulasabiliyorsan doktoruna sor, sen karar verme ne yapacagina. Nisanin geldigi bazen anlasilmiyormus bile. En kotu yarin hemen sabahtan git doktoruna. Agri ve kasilman yok dimi?Ayyy kızlarrr yetişinnn
Tualete girdimde şimdi, peçeteyle silerken peçeteye sümükümsü bişi geldi yeşile kaçar rengi şeffaf gbi acaip bişi uzuodu..nişan falan olamaz dimi buu
Ayy kusura bakmayın lütfennn
Nerden 400 tl hediye çeki veriyorlar cnmmerhaba ocak anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
Slm kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım umarım calisabilirim ogretmen arkadaşlardan çalışmayı düşünen vardı benim gibi ama artık zor oluyo
Beni gören herkes karnın aşağıda diyodu bugün kontrolde doktorum da bebeğin aşağıda olduğunu söyledibaş aşağı dönmüş bende hep asagida agri oluyo umarım bişey olmaz nst de ağrı çıkmayınca çalışabilirsin dedi
Bebişi dogum pozisyonuna gelen var mı benim gibi
Canım pembe deil ama okuorumda netten sümükaü bi tıkaç oluomuş o doğumdan 2hafta önce yada doğum başladığı zaman gelebiliomuş o olabilir mi ki acaba.?Canım nişan pembe yada kırmızıya yakın bi renk bildiğim kadarıyla korkma ağrın falan yoksa
Yarın daha çok dikkat edicem bakalım ,saol cnm açıklaman içinCanim adalat aslinda bir tansiyon ilaci ama rahim kasilmalarini engelledigi icin benim gibi kasilmasi cok olan hamilelere veriliyor. Gunde 10 dan fazla kasilmam yoksa pek sorun olmuyormus ama saatte 4 tane, sık araliklarla ve 30 sn den uzun surerse pek hosuna gitmiyor doktorlarin ve bu ilaci basliyorlar.
Yeni dogan zibinlar varya ince altli ustlu gibegi dusene kadar ondan hep giydiririm.zibinin ustune alttan citcitli badi uzun kollu.ustunede tulum yada pijamasi canimmcanım takımın pijamasının içine ne giydireceksin
Ya eşim çok fazla evham yapıcak şimdi bunu sölesem ona , doktora yarın gidicem ztn öğleden snra..ağrım yok ama bebek toplanması oluo maalesef bugün çok oldu..off yaa erken doğurmak istemiorummm henüz zamanı deilllCanim telefonla ulasabiliyorsan doktoruna sor, sen karar verme ne yapacagina. Nisanin geldigi bazen anlasilmiyormus bile. En kotu yarin hemen sabahtan git doktoruna. Agri ve kasilman yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?