- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.261
bu kapı süslerine bayılıyorum yaa bakalım zaman olursa bundan yapacaz
bende bunları seviyorummmm. bu da bizim kapı süsümüzün bebişi. diğer parçaları da birleştirince biticek inşallah
çok güzel olmuş geri kalanını da merakla bekliyoruz
Bebişin kaç kilo ne güzel manken gibisinGöbüş aldı başını gidio7 kilo almisim kizlar, ömru hayatimda ilk defa 60 kiloyu gordum
ağlama ağlamaTeşekkür ederiz. Çok duygusalım bugün
aaa çok beğendim MaşAllah ne kadar beceriklisiniz yahuuu, benim elimden hiç böyle şeyler gelmiyor bende bitmiş halini merakla bekliyorum :)))bende bunları seviyorummmm. bu da bizim kapı süsümüzün bebişi. diğer parçaları da birleştirince biticek inşallah
sağ ol cnmaaa çok beğendim MaşAllah ne kadar beceriklisiniz yahuuu, benim elimden hiç böyle şeyler gelmiyor bende bitmiş halini merakla bekliyorum :)))
bitince paylaşırım canım teşekkür ederim. bu model 200 tl idi. evdeki malzemelerle bedavaya geldi
Eki Görüntüle 1698621
Ortadaki 3 parça da ayrı birşeye yapışıp isim eklenecek. Kız olsa daha nasıl suslerdim kimbilir
Bu arada isim yazacak parçayı ortaya mi sarkitayim yoksa kurdelenin altına mi tutturayim
aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630
yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak
Anemmm ne kadar güzel bişey bu böyle... Yaaa ne kadan marifetlisiniz... Ben bi buzdolabı süsünü yapabilirsem bravo bana :))aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630
yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak
Anemmm ne kadar güzel bişey bu böyle... Yaaa ne kadan marifetlisiniz... Ben bi buzdolabı süsünü yapabilirsem bravo bana :))
Ahh ahh ben böyle bakıp imrenmekle kalıyorum işte :))) Ama alamazsam eğer sen yardımcı olur musun malzemeler neler mesela? Çok küçük bi ilçedeyim imkanlarım çok kısıtlı bu nedenle...sağ ol cnmuğraşsan yaparsın sende çok basit
Yok canim 1 yikamayla eski gibi olmaz daha kackere yikicaz cicileri evde camasir kurutma derdi cok zor bende sirf bebek icin mak aldim malesef artik evlere balkon yapmiyorlarEvet sanki 15 dakikalık program hiç temizlemeyecekmiş gibi geliyor banada... Ama çok uzun süre yıkayıp eski gibi durmasından da çekiniyorum :))) kurutma mak. yok canım zaten en çok ondan korkuyorum evin içinde nasıl kurutcaksam :))) Bende kırmızılardan korkuyorum açıkcası... Koyu pembe ve kırmızıları birlikte yıkatayım diğerlerini toptan atayım diyorum :)))
Valla analarımız başımızın tacı, çok üretkenler... Bizim kızlar nasıl olcak acaba biz böyleysekkız bende yapamam hiç anneme çekmemişim beceriksizim çok :)
Canım birde uyku seti sorunu var, onu muhakkak yıkatmam lazım, uyku seti ve yan korumalıklarını da onu ayrı mı atsam yoksa kıyafetleriyle birlikte yıkansa olur mu? Çünkü pek bişeyi yok, makinede çok büyük boşa çalışmasınYok canim 1 yikamayla eski gibi olmaz daha kackere yikicaz cicileri evde camasir kurutma derdi cok zor bende sirf bebek icin mak aldim malesef artik evlere balkon yapmiyorlar
Doktora git bu haftalarda hareket çok önemli..Kızlar bu ara bebegin hareketleri çok azaldı. Bu ayda normal mi. Önceden neredeyse saat başı tekme atar dururdu şimdi ben zorla durtuyorum resmen korktuğum için
yapıyordu progestan fitil kullanıyorum..Aşağıya doğru baskı yapiyor mu peki bende kasılma çok sık oluyo artik
o senin dedğin 12. haftada başıma geldi.. Ama doktora gittim hemen bişe çıkmadı..Ya eşim çok fazla evham yapıcak şimdi bunu sölesem ona , doktora yarın gidicem ztn öğleden snra..ağrım yok ama bebek toplanması oluo maalesef bugün çok oldu..off yaa erken doğurmak istemiorummm henüz zamanı deilll
Bu da göbüş mü yaaaaaa ben napayım pekiGöbüş aldı başını gidio7 kilo almisim kizlar, ömru hayatimda ilk defa 60 kiloyu gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?