2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu kapı süslerine bayılıyorum yaa bakalım zaman olursa bundan yapacaz

bende bunları seviyorummmm. bu da bizim kapı süsümüzün bebişi. diğer parçaları da birleştirince biticek inşallah

Eklentiler

• IMG_20151121_205447.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 107
bitince paylaşırım canım teşekkür ederim. bu model 200 tl idi. evdeki malzemelerle bedavaya geldi

aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı

yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak

aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630

yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak

ay bunlarda çok güzel. ellerine sağlık anneciğinin canım.hiç değmez cidden

aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630

Anemmm ne kadar güzel bişey bu böyle... Yaaa ne kadan marifetlisiniz... Ben bi buzdolabı süsünü yapabilirsem bravo bana :))

Yok canim 1 yikamayla eski gibi olmaz daha kackere yikicaz cicileri evde camasir kurutma derdi cok zor bende sirf bebek icin mak aldim malesef artik evlere balkon yapmiyorlar

Yok canim 1 yikamayla eski gibi olmaz daha kackere yikicaz cicileri evde camasir kurutma derdi cok zor bende sirf bebek icin mak aldim malesef artik evlere balkon yapmiyorlar
Canım birde uyku seti sorunu var, onu muhakkak yıkatmam lazım, uyku seti ve yan korumalıklarını da onu ayrı mı atsam yoksa kıyafetleriyle birlikte yıkansa olur mu? Çünkü pek bişeyi yok, makinede çok büyük boşa çalışmasın Bizim balkon var ama bu seferde is kokusu olsun istemiyorum, herkes soba/doğalgaz yakıyor çünkü...

Kızlar bu ara bebegin hareketleri çok azaldı. Bu ayda normal mi. Önceden neredeyse saat başı tekme atar dururdu şimdi ben zorla durtuyorum resmen korktuğum için
Doktora git bu haftalarda hareket çok önemli..

Aşağıya doğru baskı yapiyor mu peki bende kasılma çok sık oluyo artik
yapıyordu progestan fitil kullanıyorum..

o senin dedğin 12. haftada başıma geldi.. Ama doktora gittim hemen bişe çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…