2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün bizim günümüz, Sayın meslektaşlarım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun itibarımız eskisi gibi olmasa da
Öğretmen olmak güzeldir...Yorulursun, bazen tükendiğini hissedersin, boğazın acıyana kadar anlatırsın, yorulmak gibi bir lüksün yoktur, gülümsemen eksik olmamalıdır, 7/24 vicdanınla başbaşasındır. Ufacık bir el, bir gülüş seni öyle mutlu eder ki sen bile kendine hayret edersin. Engeller çıkar karşına; bazen isyan edersin ama her gece yastığa başını koyduğunda çocuklarını düşünerek uyursun ve kendi kendine söz verirsin; onlar için hep çabalayacağım diye. Sabah kalkar derin bir nefes alır koşmaya devam edersin. Güzeldir öğretmen olmak; çok güzeldir hatta.
ŞEREFTİR, ANNELİKTİR, MUTLULUKTUR...

Sağolasın canım, sana da geçmiş olsun, klasik bir yorum olacak ama belki üşütmüşsündür ondan da olabilir öyle akıntı, bende öyle oluyor yani.
belki de canım olabilir.. bakalım bugün öğrenicem doktora gidince..
dün akşam düşünmeyeyim die erkenden uyudum :) şimdide işe geldim iim öğleden sonra doktoruma gidicem bakalım umarım kötü bişi yoktuır..

Iyi bari cok sukur, aklim sende kaldiydi. Bisey yoktur insallah, kasilmalarin coksa ilac baslar zaten oda epey rahatlatiyor. Haberdar edersin

Iyi bari cok sukur, aklim sende kaldiydi. Bisey yoktur insallah, kasilmalarin coksa ilac baslar zaten oda epey rahatlatiyor. Haberdar edersin
ayy benimki valla sığmıo sanırım artık yaa :) ondan mı yapıo bilmiorum canımı acıtıo artık sıpa :) haber veririm tabi tatlımm

slm cnm şal bence

Günaydın kizlar yogunluktan dolayi girip takip edemiyorum. Bende kasilmalar icin dr u aradgmda sansima hemsiresi cikti riske atilmaya degmez 5ini beklemeyin gelin dedi. Persembeye randevu aldim sorucam bakalm ne cikicak. Kasilmalarim fazla ve agrili oluyor. Artik son duzluk ama cok zorlaniyorum ev is hamilelik... aksam hastane cantami hazirladm. Kendiminkinide bugun yarin hazrlarimm. Tum ogretmenlerimizin bu guzel gununu kutlarim... sweetgiirl canim okuyamadm gittin mi dr a ne dedi

canımcım günaydınnn :)
seninde mi aynı tatlımmm..benim doktorum normal dedi 10 defa oluosa günde ama bence daha fazla oluo benim bugün gidicem öğlden snra doktoruma bakalım, nstye gircem bişi çıkmaz umarım ohh çantasını hazırlamışsın bebişin bende hepsini çıkardım ortaya sadece bavula yerleştirmesi kaldı.. bu gün eve erken gidicem hazırlarım büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…