- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.241
Cok guzelll, gule gule giysin bebis.
belki de canım olabilir.. bakalım bugün öğrenicem doktora gidince..Sağolasın canım, sana da geçmiş olsun, klasik bir yorum olacak ama belki üşütmüşsündür ondan da olabilir öyle akıntı, bende öyle oluyor yani.
dün akşam düşünmeyeyim die erkenden uyudum :) şimdide işe geldim iim öğleden sonra doktoruma gidicem bakalım umarım kötü bişi yoktuır..Allah korusun canim, vaktinde gelsin insallah saglikla. Yarin nst cektirir doktorun kesin, kasilmalarini ve gelen akintiyida soylersin zaten. Su anda bir saatte 4 den fazla kasilman oluyorsa bence yinede git hastaneye. Doktorun olmasa bile dogumhanede ebeler var, nst cekiyorlar. Sonucu doktoruna bildirirler, benim doktorum kasilmalari cok onemsedigi icin soyluyorum canim. Insallah hicbiseycik olmaz.
Iyi bari cok sukur, aklim sende kaldiydi. Bisey yoktur insallah, kasilmalarin coksa ilac baslar zaten oda epey rahatlatiyor. Haberdar edersinbelki de canım olabilir.. bakalım bugün öğrenicem doktora gidince..
dün akşam düşünmeyeyim die erkenden uyudum :) şimdide işe geldim iim öğleden sonra doktoruma gidicem bakalım umarım kötü bişi yoktuır..
senin iimiş canım ben 17kilo ile 80i gördümmm :)Göbüş aldı başını gidio7 kilo almisim kizlar, ömru hayatimda ilk defa 60 kiloyu gordum
ayy benimki valla sığmıo sanırım artık yaa :) ondan mı yapıo bilmiorum canımı acıtıo artık sıpa :) haber veririm tabi tatlımmIyi bari cok sukur, aklim sende kaldiydi. Bisey yoktur insallah, kasilmalarin coksa ilac baslar zaten oda epey rahatlatiyor. Haberdar edersin
slm cnm şal benceslm bayanlar şimdi birkaç sorum var... tesettürlüyüm... doğum sonrası fotograf çektirmek istiyorum acık çekilecegim özel fotolar olabilir ama kapalı fotolarda olsun istiyorum herkezin görebilecegi.... ekru bi pijama takımım var üstüne sal mı iğne oyası tülbentmi olmalı nsl olabilir fikir istiyorum bu konuda neler yapılabilir... sonuçta anı olarak kalacak...
gününüz kutlu olsun.. iyi sahip çıkın çocuklarımızaBugün bizim günümüz,günümüz kutlu olsun.
canımcım günaydınnn :)Günaydın kizlar yogunluktan dolayi girip takip edemiyorum. Bende kasilmalar icin dr u aradgmda sansima hemsiresi cikti riske atilmaya degmez 5ini beklemeyin gelin dedi. Persembeye randevu aldim sorucam bakalm ne cikicak. Kasilmalarim fazla ve agrili oluyor. Artik son duzluk ama cok zorlaniyorum ev is hamilelik... aksam hastane cantami hazirladm. Kendiminkinide bugun yarin hazrlarimm. Tum ogretmenlerimizin bu guzel gununu kutlarim...sweetgiirl canim okuyamadm gittin mi dr a ne dedi
Teşekkür ederiz. Çok duygusalım bugüngününüz kutlu olsun.. iyi sahip çıkın çocuklarımıza
senin iimiş canım ben 17kilo ile 80i gördümmm :)
canım ekranın fotosunu çek kırparak at ben öyle yapıyorum.ellerine sağlık güle güle kullan benim de annem yapıcak bakalım inşallahKapı süsü yaptım yüklemiyor sinir oldum ya. Boyut çok mu geliyor sadece 1 resim icin
boy nasılaynı durumdayım
canım ekranın fotosunu çek kırparak at ben öyle yapıyorum.ellerine sağlık güle güle kullan benim de annem yapıcak bakalım inşallah
157boy nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?