- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.281
Valla analarımız başımızın tacı, çok üretkenler... Bizim kızlar nasıl olcak acaba biz böyleysek
Bence uyku setini ayri yika sonucta onun devir ayari daha dusuk olmali bence yinede sen bilirsin korumalarin formu bozulmasinCanım birde uyku seti sorunu var, onu muhakkak yıkatmam lazım, uyku seti ve yan korumalıklarını da onu ayrı mı atsam yoksa kıyafetleriyle birlikte yıkansa olur mu? Çünkü pek bişeyi yok, makinede çok büyük boşa çalışmasınBizim balkon var ama bu seferde is kokusu olsun istemiyorum, herkes soba/doğalgaz yakıyor çünkü...
Evet oraya gitmek bayagi yorucu oluyor artikbizim icin yakininda bir yerlerde bulursun insallahBu karınla oraya gidemem artık keşke önceki aylar gitseymisim
Kim diktiyse cok guzel olmus eline saglik gule gule kullansin bidigin
Ahh ahh ben böyle bakıp imrenmekle kalıyorum işte :))) Ama alamazsam eğer sen yardımcı olur musun malzemeler neler mesela? Çok küçük bi ilçedeyim imkanlarım çok kısıtlı bu nedenle...
çok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin.
çok güzel bu ama. malzemeleri ne peki, biliyorsanız paylaşır mısınız? ev için istiyorum böyle bişey. çocuk hep yanımda olsun. odada mutfakta falan :))aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630
yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak
Canim ben saydim 15 i buluo. Geceleri bebek toplanirken agrisina uyaniyorum gecen gece bes dk bi oldu 2 saatte. Gunduz dun saydim isyerinde 4 kere oldu ama aksam otrdugumda yatana kdr 5 dk 15 dk arayla agriyla oldu. Sabah yine agrisiyla uyandim o toplanmanin. Benide nstye sokar heralde. Bide yururken sertlesio yurumeme engel oluo. Sende bunlari yasiyormusun. Hemsire riske atmayin hemen gelin diince panikledm ama persembeye aldm ozaman 36 olucam allah korusun alinmasi gerekirse az daha dursun 2 gun 2 gundr. Ama ruh gbiyim kafam cok takildi. Esime de hepsini diemiom cok paniklio. Dun cok akli kaldi. Bide tansiyonum dustu. Surekli gidelim gidelim dio dedm persembe gideriz. Beni haberdar edermisin. Pek bakamiyorm buraya msj atabilirsen sevinirim canm allah yardimcimiz olsn.canımcım günaydınnn :)
seninde mi aynı tatlımmm..benim doktorum normal dedi 10 defa oluosa günde ama bence daha fazla oluo benim bugün gidicem öğlden snra doktoruma bakalım, nstye gircem bişi çıkmaz umarımohh çantasını hazırlamışsın bebişin bende hepsini çıkardım ortaya sadece bavula yerleştirmesi kaldı.. bu gün eve erken gidicem hazırlarım büyük ihtimalle
doğru diyorsun kıyafetlerle bir olmaz tabi onun devrini daha düşüğe alayım o zaman . Bozulursa çok üzülürüm çünkü hatta elimde yıkamayı bile düşündüm :))Bence uyku setini ayri yika sonucta onun devir ayari daha dusuk olmali bence yinede sen bilirsin korumalarin formu bozulmasin
Oyyy çok tatlii ellerine saglik marifetli anneeebende bunları seviyorummmm. bu da bizim kapı süsümüzün bebişi. diğer parçaları da birleştirince biticek inşallah
bu pazen kumaş veya polar demişsin ya onu nerede kullanıyoruz ?tabiki olurum canım ne demek. pazen kumaş ya da polarla tüm şekilleri yapabilirsin. tül kurdela pul inci alırsın kızsa. erkekse pek gerek kalmaz. keçe silikon elyaf lazım olur. iğne iplik. yine kızsa örgü ipi saç yapmak için..
çok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin.
çok güzel bu ama. malzemeleri ne peki, biliyorsanız paylaşır mısınız? ev için istiyorum böyle bişey. çocuk hep yanımda olsun. odada mutfakta falan :))
günaydınlar güzel anneler
ve güzel, çalışkan, fedakar öğretmen anne adayları, öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Oyyy çok tatlii ellerine saglik marifetli anneee
oowww baby naptın yaw , kilolumuydun zaten doğum öncesi ?
çok teşekkürler. :)aneme sordum 1 mt saten kumaş,elyaf(metrelik ve kiloluk elyaf),6 mt enli dantel,süslemek için saten kurdela lazımmış
mesela bulut şekli yapmak için.. şekilli şeyler için canım. ayrıca bebeğin gövde kısmında kullandım ben. elbisenin altında.kol bacak yapılabilir. şekilli kesiyorsun onu etrafından dikip içine elyaf dolduruyorsun.bu pazen kumaş veya polar demişsin ya onu nerede kullanıyoruz ?
Canim gonderen kisi gani zaimoglu ama suan urun gorunmuyor bitti sanirimCanim memnun kaldiysan satici adini soyleyebilir misin bana da :)
Canım benimde kızım olcak nasipse, valla tıpkısının aynısından yapmak isterim.. Benimkinin saçları sarı olur ama sarı ipim var çünkü...:)mesela bulut şekli yapmak için.. şekilli şeyler için canım. ayrıca bebeğin gövde kısmında kullandım ben. elbisenin altında.kol bacak yapılabilir. şekilli kesiyorsun onu etrafından dikip içine elyaf dolduruyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?