2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar:) ogretmenler günümüz kutlu olsun :) dunden yatili misafirim vardi baya yogun gecti,gece 2de yataga gectm 3 saat
uyumusum. sabaha karsi da hafif dalmism simdi kalkip biseler hazirlamaya baslicam.. dunden belim bildigin koptu ya bebis de hareketli olunca ben de dayanamamaya basladim artik. vucut hicbiseye gelmiyor malesef..

Bence uyku setini ayri yika sonucta onun devir ayari daha dusuk olmali bence yinede sen bilirsin korumalarin formu bozulmasin

Ahh ahh ben böyle bakıp imrenmekle kalıyorum işte :))) Ama alamazsam eğer sen yardımcı olur musun malzemeler neler mesela? Çok küçük bi ilçedeyim imkanlarım çok kısıtlı bu nedenle...

tabiki olurum canım ne demek. pazen kumaş ya da polarla tüm şekilleri yapabilirsin. tül kurdela pul inci alırsın kızsa. erkekse pek gerek kalmaz. keçe silikon elyaf lazım olur. iğne iplik. yine kızsa örgü ipi saç yapmak için..

çok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin.

aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630

yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak
çok güzel bu ama. malzemeleri ne peki, biliyorsanız paylaşır mısınız? ev için istiyorum böyle bişey. çocuk hep yanımda olsun. odada mutfakta falan :))

günaydınlar güzel anneler
ve güzel, çalışkan, fedakar öğretmen anne adayları, öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Canim ben saydim 15 i buluo. Geceleri bebek toplanirken agrisina uyaniyorum gecen gece bes dk bi oldu 2 saatte. Gunduz dun saydim isyerinde 4 kere oldu ama aksam otrdugumda yatana kdr 5 dk 15 dk arayla agriyla oldu. Sabah yine agrisiyla uyandim o toplanmanin. Benide nstye sokar heralde. Bide yururken sertlesio yurumeme engel oluo. Sende bunlari yasiyormusun. Hemsire riske atmayin hemen gelin diince panikledm ama persembeye aldm ozaman 36 olucam allah korusun alinmasi gerekirse az daha dursun 2 gun 2 gundr. Ama ruh gbiyim kafam cok takildi. Esime de hepsini diemiom cok paniklio. Dun cok akli kaldi. Bide tansiyonum dustu. Surekli gidelim gidelim dio dedm persembe gideriz. Beni haberdar edermisin. Pek bakamiyorm buraya msj atabilirsen sevinirim canm allah yardimcimiz olsn.

Bence uyku setini ayri yika sonucta onun devir ayari daha dusuk olmali bence yinede sen bilirsin korumalarin formu bozulmasin
doğru diyorsun kıyafetlerle bir olmaz tabi onun devrini daha düşüğe alayım o zaman . Bozulursa çok üzülürüm çünkü hatta elimde yıkamayı bile düşündüm :))

bu pazen kumaş veya polar demişsin ya onu nerede kullanıyoruz ?

aneme sordum 1 mt saten kumaş,elyaf(metrelik ve kiloluk elyaf),6 mt enli dantel,süslemek için saten kurdela lazımmış

bu pazen kumaş veya polar demişsin ya onu nerede kullanıyoruz ?
mesela bulut şekli yapmak için.. şekilli şeyler için canım. ayrıca bebeğin gövde kısmında kullandım ben. elbisenin altında.kol bacak yapılabilir. şekilli kesiyorsun onu etrafından dikip içine elyaf dolduruyorsun.

Canım benimde kızım olcak nasipse, valla tıpkısının aynısından yapmak isterim.. Benimkinin saçları sarı olur ama sarı ipim var çünkü...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…