2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde kızım olcak nasipse, valla tıpkısının aynısından yapmak isterim.. Benimkinin saçları sarı olur ama sarı ipim var çünkü...:)

inşallah canım. bizde yoktu beyaz yaptık. üstene de pembe pullar koyucam. sarı da güzel olur canım. ben pembe yapmak istedim ama yoktu.kızım sarışın olmaz zaten benim kumral olur gerçi belli olmaz da sarışınlar da var aile de denk geleblr birde renkleri uydurmak önemli bunlarda. pembe kıyafette saçlar genelde pembe. mavi saç bile yapmışlar açık mavi tülden de elbise.öyle uydurmuşlar.

Canım bizimde sarışın olma ihtimali çok çok düşük de elimde sarı ip var o yüzden dedim :))) Oyyy o zaman elbisesini sarı mı yapmalıyım ama yok pembede olur :))) Du bakayım ben hafta sonu yine çarşıya çıkayım o zaman :))) Sana ne kadara geldi ve ne zaman biter ki seninki? İlham alsak hiç de fena olmaz hani

heemm anladım canım. elindeki malzemeleri kullan boşa para verme. içinde başka biyerde de sarı bir çiçek kullanırsın. sarı yapma elbiseyi. ben ark la yaptım. onda da malzeme vardı. 8 tl felan harcadık toplamda.bi kurdela pul ve kumaş aldık sadece :) hafta sonu bitiririm de nette bissürü var örnek ordan ilham aldık bizde bissürü seçenek var ordan bakarsan çok netleşir. he birde şekilleri dikince ters çevirmeyi unutma. ufak bir yeri dikme ters çevir içini öyle doldur. en son açık kalan yeri dik anlatabildim mi?

Evet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim... Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))

canım msj atılmıyor sana.onu açarsan link yollucam. insanlar yaptıklarını paylaşmışlar burda eklemiyim ayıp olur sonra

Ewt çok güzel chack ben de malzemeleri merak ediyorum:) bizi aydınlat:):):)

canım seninde baya oluo sanırım ya istersen perşembeyi bekleme git doktoruna.. dün benim çok fenaydı bugün iiz ama dün resmen aşağıdan eli ayağı çıkcak heralde dedim :)
benim eşimde çöok evham yapıo ya söleyemiorum oyüzden ona bişi..
ne kadar dururlarsa okadar kar bizim için canım inşallahh zamanından önce gelmezler .. 38leri bi görebilsekk..

slm kızlar dün idtrar ve kan testi istedi doktorum.iltihap cıkmış ve kanda şeker var dedi.en yüksek 3 müş senin 2 dedi.ayrıca bebeğim tersmiş bu saatten sonra dönermi.sizdede iltihap ve şeker çıkan varmı 32.haftaya girdim

Canım çok geçmiş olsun... Ben şekerle mücadele eden biri olarak dikkat etmen gerektiğini söyleyim sana yediklerine, içtiklerine...
Şekerin kaç çıktı ki? 2-3 olayını anlamadım yani... Doktorun ne yapman gerektiğini söyledi mi peki?

kanda şeker derken.. şekeriniz yüksek çıktı herhalde. tok karnına mı verdiniz kanı. yediklerinizden dolayı yükselmiş olabilir şeker.
bize kursta ebe, bebek döner dedi. hatta doğuma yakın tam tersi dönenler oluyormuş. yaramaz veletler işte.. :))

o zaman sorun yok tatlım hemen verebiliosan

ömrüm rejimle geçtiği için alışkınım tatlım.zaten genç kızken de bu kadardı kilom sonra bikaç ayda 15 kilo vermiştim.tabi artık genç değiliz biraz daha uzun sürer ama emzircez falan.emzirirken almayayım o yeter.doğum kilosu daha kolay gidiomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…