- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.301
oowww baby naptın yaw , kilolumuydun zaten doğum öncesi ?
Canım benimde kızım olcak nasipse, valla tıpkısının aynısından yapmak isterim.. Benimkinin saçları sarı olur ama sarı ipim var çünkü...:)
Canım bizimde sarışın olma ihtimali çok çok düşük de elimde sarı ip var o yüzden dedim :))) Oyyy o zaman elbisesini sarı mı yapmalıyım ama yok pembede olur :))) Du bakayım ben hafta sonu yine çarşıya çıkayım o zaman :))) Sana ne kadara geldi ve ne zaman biter ki seninki? İlham alsak hiç de fena olmaz haniinşallah canım. bizde yoktu beyaz yaptık. üstene de pembe pullar koyucam. sarı da güzel olur canım. ben pembe yapmak istedim ama yoktu.kızım sarışın olmaz zaten benim kumral olurgerçi belli olmaz da sarışınlar da var aile de denk geleblr birde renkleri uydurmak önemli bunlarda. pembe kıyafette saçlar genelde pembe. mavi saç bile yapmışlar açık mavi tülden de elbise.öyle uydurmuşlar.
Canım bizimde sarışın olma ihtimali çok çok düşük de elimde sarı ip var o yüzden dedim :))) Oyyy o zaman elbisesini sarı mı yapmalıyım ama yok pembede olur :))) Du bakayım ben hafta sonu yine çarşıya çıkayım o zaman :))) Sana ne kadara geldi ve ne zaman biter ki seninki? İlham alsak hiç de fena olmaz hani
Evet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim...heemm anladım canım. elindeki malzemeleri kullan boşa para verme. içinde başka biyerde de sarı bir çiçek kullanırsın. sarı yapma elbiseyi. ben ark la yaptım. onda da malzeme vardı. 8 tl felan harcadık toplamda.bi kurdela pul ve kumaş aldık sadece :) hafta sonu bitiririm de nette bissürü var örnek ordan ilham aldık bizde bissürü seçenek var ordan bakarsan çok netleşir. he birde şekilleri dikince ters çevirmeyi unutma. ufak bir yeri dikme ters çevir içini öyle doldur. en son açık kalan yeri dik anlatabildim mi?
Canım bizimde sarışın olma ihtimali çok çok düşük de elimde sarı ip var o yüzden dedim :))) Oyyy o zaman elbisesini sarı mı yapmalıyım ama yok pembede olur :))) Du bakayım ben hafta sonu yine çarşıya çıkayım o zaman :))) Sana ne kadara geldi ve ne zaman biter ki seninki? İlham alsak hiç de fena olmaz hani
Evet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim...Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))Eki Görüntüle 1698701
Ewt çok güzelçok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin.
çok güzel bu ama. malzemeleri ne peki, biliyorsanız paylaşır mısınız? ev için istiyorum böyle bişey. çocuk hep yanımda olsun. odada mutfakta falan :))
günaydınlar güzel anneler
ve güzel, çalışkan, fedakar öğretmen anne adayları, öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Malzemeleri yazmışsın teşekkürler ama şu bombeyi nasıl verdi acaba? Sanki altında bi sepet varmış gibi:)aynen çok pahalı annem de bana şöyle bi bebek yatağı yaptı Eki Görüntüle 1698630
yaptırmaya kalkı önce 170 tl demiş.annem dedi 50 lira bile tutmadı malzemeler değmez yani en iyisi kndin yapmak
canım seninde baya oluo sanırım ya istersen perşembeyi bekleme git doktoruna.. dün benim çok fenaydı bugün iiz ama dün resmen aşağıdan eli ayağı çıkcak heralde dedim :)Canim ben saydim 15 i buluo. Geceleri bebek toplanirken agrisina uyaniyorum gecen gece bes dk bi oldu 2 saatte. Gunduz dun saydim isyerinde 4 kere oldu ama aksam otrdugumda yatana kdr 5 dk 15 dk arayla agriyla oldu. Sabah yine agrisiyla uyandim o toplanmanin. Benide nstye sokar heralde. Bide yururken sertlesio yurumeme engel oluo. Sende bunlari yasiyormusun. Hemsire riske atmayin hemen gelin diince panikledm ama persembeye aldm ozaman 36 olucam allah korusun alinmasi gerekirse az daha dursun 2 gun 2 gundr. Ama ruh gbiyim kafam cok takildi. Esime de hepsini diemiom cok paniklio. Dun cok akli kaldi. Bide tansiyonum dustu. Surekli gidelim gidelim dio dedm persembe gideriz. Beni haberdar edermisin. Pek bakamiyorm buraya msj atabilirsen sevinirim canm allah yardimcimiz olsn.
o zaman sorun yok tatlım hemen verebiliosan62 le hamile kaldım zaten normalde de balık etli bi yapım vardı.çok çabuk kilo alır çabuk veririm.ödem yapıo vücudum o yüzden çabuk verceme eminim takmıyorum fazla
Ellerine sağlık canım çok güzeller yaaa, balonlu da olabilir.. Peki bunların dışı keçe mi yoksa başka bişey mi ?Keçeden dikip içini elyafla dolduruyorsun değil mi?evet benimki de bundan. bulutları da yaptım işteçok gzl
canım sana özelden yazdım ama cevap verebiliyor musun acaba şimdi bilemedim?canım msj atılmıyor sana.onu açarsan link yollucam. insanlar yaptıklarını paylaşmışlar burda eklemiyim ayıp olur sonra
ben depend kilot aldım canım.ayrıca orkid almicam gazlı bez en hijyenik olanmış.Ben buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.
Canım çok geçmiş olsun... Ben şekerle mücadele eden biri olarak dikkat etmen gerektiğini söyleyim sana yediklerine, içtiklerine...slm kızlar dün idtrar ve kan testi istedi doktorum.iltihap cıkmış ve kanda şeker var dedi.en yüksek 3 müş senin 2 dedi.ayrıca bebeğim tersmiş bu saatten sonra dönermi.sizdede iltihap ve şeker çıkan varmı 32.haftaya girdim
kanda şeker derken.. şekeriniz yüksek çıktı herhalde. tok karnına mı verdiniz kanı. yediklerinizden dolayı yükselmiş olabilir şeker.slm kızlar dün idtrar ve kan testi istedi doktorum.iltihap cıkmış ve kanda şeker var dedi.en yüksek 3 müş senin 2 dedi.ayrıca bebeğim tersmiş bu saatten sonra dönermi.sizdede iltihap ve şeker çıkan varmı 32.haftaya girdim
o zaman sorun yok tatlım hemen verebiliosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?