- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.321
Malzemeleri yazmışsın teşekkürler ama şu bombeyi nasıl verdi acaba? Sanki altında bi sepet varmış gibi:)
Kızlar soylemesı ayıp bende bu modelden yaptım Bulutlarımı ve prensesin elbisesini şeker pembesinden diktimEvet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim...Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))Eki Görüntüle 1698701
Depend kılodu nerden alıyosunuz kızlar,eczaneden mi? Paket seklinde mi,fıyatları ne aralıkda?ben depend kilot aldım canım.ayrıca orkid almicam gazlı bez en hijyenik olanmış.
Ahhh canım foto bekliyoruz o zaman senden de.... :))) Keçeden diktin değil mi canım bulutları ve prensesin kafasınıKızlar soylemesı ayıp bende bu modelden yaptım Bulutlarımı ve prensesin elbisesini şeker pembesinden diktim
şuan bizim burdaki çağrı semt markette var. 15 liraya satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam içinde 8 tane falan var yazıyordu ama emin değilim.Depend kılodu nerden alıyosunuz kızlar,eczaneden mi? Paket seklinde mi,fıyatları ne aralıkda?
teşekkürler canımmmm
Canım işde oldugum için önceden cektiğim gece ısıgında özensiz bı resmını buldum telde.Isım kısmını henuz yazmadım karr vermedıgımızden.Bulutları kalın satem vardı evımde onunla dıktım,içini misket elyafla doldurdum.Bulutların seklımiçin gorsellerde kalıp ındırıp cıktı almıştım.Bir tek prensesın başı keçeden.Diğerleri tül,kumaş,vs evde ne varsa malzemesi Bunu odamıza asıcam,hastane kapısıniçinde baska bısey düşünüyorum.Ahhh canım foto bekliyoruz o zaman senden de.... :))) Keçeden diktin değil mi canım bulutları ve prensesin kafasını
Depenti herkes oneriyo bende alayim olmadi yaa.a101 dede varmis heraldeben depend kilot aldım canım.ayrıca orkid almicam gazlı bez en hijyenik olanmış.
Insallah canim yaa. Valla sorma gonlumce derdimi anlatamıyorum adama daha cok evham yapio. Dun ise daldim msjini gormedim cildirmis sirket hattini ario. Sen cvp vermedinmi cok korkuyorum dio. Allah razi olsn ama bukdrida cok yaa azcik sogukkanli olmali bence :)canım seninde baya oluo sanırım ya istersen perşembeyi bekleme git doktoruna.. dün benim çok fenaydı bugün iiz ama dün resmen aşağıdan eli ayağı çıkcak heralde dedim :)
benim eşimde çöok evham yapıo ya söleyemiorum oyüzden ona bişi..
ne kadar dururlarsa okadar kar bizim için canım inşallahh zamanından önce gelmezler .. 38leri bi görebilsekk..
Canim bende gezdim depend 18 le 25 arasinda ucuzunu gormeidmşuan bizim burdaki çağrı semt markette var. 15 liraya satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam içinde 8 tane falan var yazıyordu ama emin değilim.
pahalı mı değil mi bilemiyorum. geçen hafta gördüm bende. önceden yoktu, yeni gelen bir ürün. alacaktım almadım.
fiyatı iyi ise alabilirim. alanlar kaça aldılar acaba..
Eenmi yaptin bu bebisi canim.bende bebisli biseyler istiyorumbende bunları seviyorummmm. bu da bizim kapı süsümüzün bebişi. diğer parçaları da birleştirince biticek inşallah
küçük boy orta boy falan var en hangisini aldın...ben depend kilot aldım canım.ayrıca orkid almicam gazlı bez en hijyenik olanmış.
En kısa zamanda bakıcam tesk canım,off eksık hıc bıtmıyo,her gun yenı bişey buluyoruz alıcak.şuan bizim burdaki çağrı semt markette var. 15 liraya satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam içinde 8 tane falan var yazıyordu ama emin değilim.
pahalı mı değil mi bilemiyorum. geçen hafta gördüm bende. önceden yoktu, yeni gelen bir ürün. alacaktım almadım.
fiyatı iyi ise alabilirim. alanlar kaça aldılar acaba..
Ikı fıncandan fazla içme cnm günde.bişey sorabilir miyim ben kuru kuru öksürüyorum... ıhlamur içsem zararı olur mu...
iyiymiş o zaman fiyatı. teşekkürler.Al
Canim bende gezdim depend 18 le 25 arasinda ucuzunu gormeidm
aynen. bitti derken bişey çıkıyor yine. :)En kısa zamanda bakıcam tesk canım,off eksık hıc bıtmıyo,her gun yenı bişey buluyoruz alıcak.
olmaz tatlım ama 2 bardaktan fazla içme limonda koyabilirsin visk de bağrına sür sıcak tut rahatlatıyo :)bişey sorabilir miyim ben kuru kuru öksürüyorum... ıhlamur içsem zararı olur mu...
Anemmm çok tatlı olmuş ne güzel evdekiler değerlenmiş işte.. Benim bu tarz bişeylerim yok ama alıcam çok özendim yahu..:))Canım işde oldugum için önceden cektiğim gece ısıgında özensiz bı resmını buldum telde.Isım kısmını henuz yazmadım karr vermedıgımızden.Bulutları kalın satem vardı evımde onunla dıktım,içini misket elyafla doldurdum.Bulutların seklımiçin gorsellerde kalıp ındırıp cıktı almıştım.Bir tek prensesın başı keçeden.Diğerleri tül,kumaş,vs evde ne varsa malzemesi Bunu odamıza asıcam,hastane kapısıniçinde baska bısey düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?