2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim... Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))Eki Görüntüle 1698701
Kızlar soylemesı ayıp bende bu modelden yaptım Bulutlarımı ve prensesin elbisesini şeker pembesinden diktim

Depend kılodu nerden alıyosunuz kızlar,eczaneden mi? Paket seklinde mi,fıyatları ne aralıkda?
şuan bizim burdaki çağrı semt markette var. 15 liraya satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam içinde 8 tane falan var yazıyordu ama emin değilim.
pahalı mı değil mi bilemiyorum. geçen hafta gördüm bende. önceden yoktu, yeni gelen bir ürün. alacaktım almadım.
fiyatı iyi ise alabilirim. alanlar kaça aldılar acaba..

Ahhh canım foto bekliyoruz o zaman senden de.... :))) Keçeden diktin değil mi canım bulutları ve prensesin kafasını
Canım işde oldugum için önceden cektiğim gece ısıgında özensiz bı resmını buldum telde.Isım kısmını henuz yazmadım karr vermedıgımızden.Bulutları kalın satem vardı evımde onunla dıktım,içini misket elyafla doldurdum.Bulutların seklımiçin gorsellerde kalıp ındırıp cıktı almıştım.Bir tek prensesın başı keçeden.Diğerleri tül,kumaş,vs evde ne varsa malzemesi Bunu odamıza asıcam,hastane kapısıniçinde baska bısey düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 99
Insallah canim yaa. Valla sorma gonlumce derdimi anlatamıyorum adama daha cok evham yapio. Dun ise daldim msjini gormedim cildirmis sirket hattini ario. Sen cvp vermedinmi cok korkuyorum dio. Allah razi olsn ama bukdrida cok yaa azcik sogukkanli olmali bence :)

Al
Canim bende gezdim depend 18 le 25 arasinda ucuzunu gormeidm

En kısa zamanda bakıcam tesk canım,off eksık hıc bıtmıyo,her gun yenı bişey buluyoruz alıcak.

Anemmm çok tatlı olmuş ne güzel evdekiler değerlenmiş işte.. Benim bu tarz bişeylerim yok ama alıcam çok özendim yahu..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…