- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.341
aynen bi de bizim ki netten okuyo gaz çıkarma yöntemlerine falan bakmış geçenlerde onu anlatıyo banaBnmkide oyle diyor kontrollerde doktorun dedigini duyuyorlar ya
ya bunların takı yastıkları da var takım yapmak lazım aslında favorilerim bunlarEvet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim...Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))Eki Görüntüle 1698701
canım msj atılmıyor sana.onu açarsan link yollucam. insanlar yaptıklarını paylaşmışlar burda eklemiyim ayıp olur sonra
benim ki.. 3 gün çok hissediyosam 1 gün az hissediyorumKızlar bebişleriniz bigün çok kıpırdayıp ertesi gün az kıpırdayan varmı özellikle gündüz
Aynı bende tedirginn olmayayım diyorum ama illa insanın içine düşüyobenim ki.. 3 gün çok hissediyosam 1 gün az hissediyorum
Allahim ya :)) napsinlar onlarda meraklaniyorlaraynen bi de bizim ki netten okuyo gaz çıkarma yöntemlerine falan bakmış geçenlerde onu anlatıyo bana
Benimde 18 saat ve 3 gün yoksa gidemezdim zaten yalnız okul 30 km uzakta minibüste zor oluyo inşallah 37 ye kadar çalışırız da dönemi kapatiriz inşallah
Canım seninki riskli gebelik mi, zekai tahir kadar geniş yeni doğan ünitesi olan özel hastane var mı bilmiyorum ama riskli gebelik değilse bu kadar takılma yeni doğan ünitesine... Tabiki gittiğin hastanede olmalı ama ben şahsen çok takılmamıştım bu olaya. Ki kendi doktorum çok aşırı riskli gebeliklerde Zekai Tahir'e yönlendirme yapıyor doğum olayında...Yeni doğan ünitesi olması da önemli , Devlet hastanesine randevu alıcam birde oraya gitmek istiyorum hiç değilse orda yeni doğan ünitesi sıkıntısı yaşamam gibime geliyor. Peki Zekai Tahir Burak Kadın Hastanesi ni hem sağlık oacağındaki doktorum hemde bir kaç kişiden iyi olduğunu duydum bu devlet hastanesinin senin bir bilgin var mı öğrenebilir miyim :)
Kızz bize takı gelecek yer yok ki o yüzden takı yastığına gerek duymadımya bunların takı yastıkları da var takım yapmak lazım aslında favorilerim bunlar
Eki Görüntüle 1698888
Eki Görüntüle 1698889
yaa ama biz paylaştık niye ayıp olsun biz de merak ederiz kii şimdi
yok beaa.. dürtünce hareket ediyosa takmıyorum ben.. bi keresinde bütün gün kıpırdamamaştı sadece o zaman doktora gittim o zaman çok korkmuştum amaAynı bende tedirginn olmayayım diyorum ama illa insanın içine düşüyo
Bende dürtüyorum yada biraz düz yatıyorum :) hiç kıpırdamamazlık yapmafı ama tek tek vuruyo arada ben gibi uykucu olacak diyorum öğlene kadar uyuyor :)yok beaa.. dürtünce hareket ediyosa takmıyorum ben.. bi keresinde bütün gün kıpırdamamaştı sadece o zaman doktora gittim o zaman çok korkmuştum ama
ay evet takım da olabilir.ona da başlıcam ben bakiim belki böyle yaparım. meleğineli diye bayan var en çok onu beğendim cnm.ayyy telif hakkı istemesinya bunların takı yastıkları da var takım yapmak lazım aslında favorilerim bunlar
Eki Görüntüle 1698888
Eki Görüntüle 1698889
yaa ama biz paylaştık niye ayıp olsun biz de merak ederiz kii şimdi
evet cnm ark la beraber yaptık. düşündüğümden basit oldu. sen ikili bebek yap çok tatlı olurEenmi yaptin bu bebisi canim.bende bebisli biseyler istiyorum
Evet ikizler icin olani gormustum ama hic becerim yoktur.malzeme cikip almayada artik durumum yok.ellerinize saglik hamarat anneler siziievet cnm ark la beraber yaptık. düşündüğümden basit oldu. sen ikili bebek yap çok tatlı olur
ebeler kilot istemiyormuş ama.. onu giydirmeleri zor. bezlemeleri lazımDepenti herkes oneriyo bende alayim olmadi yaa.a101 dede varmis heralde
Evet ikizler icin olani gormustum ama hic becerim yoktur.malzeme cikip almayada artik durumum yok.ellerinize saglik hamarat anneler sizii
Ellerine sağlık canım çok güzeller yaaa, balonlu da olabilir.. Peki bunların dışı keçe mi yoksa başka bişey mi ?Keçeden dikip içini elyafla dolduruyorsun değil mi?
Evet ikizler icin olani gormustum ama hic becerim yoktur.malzeme cikip almayada artik durumum yok.ellerinize saglik hamarat anneler sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?