2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım çok çok iyi anladım valla :)) Bnde eşimi taaaa merkeze göndercektim kapı süsü alması için... Ayyy çok heveslendim... Bunun gibi bişey yapabilirim sanırım :))Eki Görüntüle 1698701
ya bunların takı yastıkları da var takım yapmak lazım aslında favorilerim bunlar

canım msj atılmıyor sana.onu açarsan link yollucam. insanlar yaptıklarını paylaşmışlar burda eklemiyim ayıp olur sonra

yaa ama biz paylaştık niye ayıp olsun biz de merak ederiz kii şimdi

Benimde 18 saat ve 3 gün yoksa gidemezdim zaten yalnız okul 30 km uzakta minibüste zor oluyo inşallah 37 ye kadar çalışırız da dönemi kapatiriz inşallah

benim okulum 50 km uzakta ama diğer öğretmen arkadaşlarla beraber özel araçla gelip gidiyoruz, kendi aracımda var ama eşim kullanmama izin vermiyor son dönemlerimde
Kişinin kendi tercihidir, tabiki yoruyor ama sağlık açısından bir sorun yoksa çalışılabilir bence, evde oturup boş olunca; ay hareket etmedi, ay sancım var deyip daha fazla kuruntu yapıyorum ben... Okulda koşuşturmaca da hareket ya da ağrı şiddetli olmadığı sürece aklıma bile gelmiyor... Daha hızlı zaman geçiyor benim için :) Sadece şöyle oturarak ders anlatabileceğim bi branşım olsun isterdim, matematik öğretmeni olduğum için full ayaktayım, ben anlatmayınca anlamıyorlar malesef

Canım seninki riskli gebelik mi, zekai tahir kadar geniş yeni doğan ünitesi olan özel hastane var mı bilmiyorum ama riskli gebelik değilse bu kadar takılma yeni doğan ünitesine... Tabiki gittiğin hastanede olmalı ama ben şahsen çok takılmamıştım bu olaya. Ki kendi doktorum çok aşırı riskli gebeliklerde Zekai Tahir'e yönlendirme yapıyor doğum olayında...
Zekai tahir evet iyi bir devlet hastanesi ama sonuçta devlet hastanesi... Özel hastanede bulacağın konforu orda bulman imkansız. Sancı odasında bir sürü kişi ile aynı odadasın ki bu kişiyi psikolojik açıdan etkiliyor bence, arkadaşım yanımdakileri izlemekten kendime konsantre olamamıştım demişti, çok bağırınca falan kızıyorlarmış,yanına kimse giremiyor,sancı odasında tam açıklık anında doğumhaneye alınıyorsun, yani sancı odasına girdikten sonra tek başınasın, doğumda gene yan yana perde şeklinde ayrılmış doğumhanede bir sürü kişiyle doğum yapıldığını biliyorum.
Sezeryane acil durum olmadığı sürece hiç yaklaşmıyorlar, arkadaşım doğum sancısı çekti, doğumhaneye alındı ama bebişin kafası çok büyük olduğu için normal doğuramayıp acil sezeryana alındı.
500 tl verip özel odada kalabilirmişsin, eşin falan sancı kısmında yanında oluyormuş ama hastanenenin kısıtlı özel odası olduğu için hepsi dolu ise bu şansın da çok kalmıyormuş.
Hem ağrı çekip hem sezeryana alınmak çok kötü bence, tabiki olabilir çeşitli komplikasyonlarda ama daha önce belirlenip arkadaşıma sezeryan yapılabilirdi bence.
Ben Zekai Tahir'i kötülemiyorum, ordaki doktorların tecrübesi tartışılmaz ama imkan ve tercih meselesi bu... Biz ne dersek boş, hiç bir sorun yaşamayıp memnun olan da vardır, memnun olmayanda. Deneyip görmen lazım....

yok beaa.. dürtünce hareket ediyosa takmıyorum ben.. bi keresinde bütün gün kıpırdamamaştı sadece o zaman doktora gittim o zaman çok korkmuştum ama
Bende dürtüyorum yada biraz düz yatıyorum :) hiç kıpırdamamazlık yapmafı ama tek tek vuruyo arada ben gibi uykucu olacak diyorum öğlene kadar uyuyor :)

ya bunların takı yastıkları da var takım yapmak lazım aslında favorilerim bunlar
Eki Görüntüle 1698888
Eki Görüntüle 1698889

yaa ama biz paylaştık niye ayıp olsun biz de merak ederiz kii şimdi
ay evet takım da olabilir.ona da başlıcam ben bakiim belki böyle yaparım. meleğineli diye bayan var en çok onu beğendim cnm.ayyy telif hakkı istemesin gerçi biz değişiklikte yaptık özgün çalıştık

Ellerine sağlık canım çok güzeller yaaa, balonlu da olabilir.. Peki bunların dışı keçe mi yoksa başka bişey mi ?Keçeden dikip içini elyafla dolduruyorsun değil mi?

evet balonda çok tatlı olur. hangi birini yapsam bilemedim valla keçeden değil cnm.polar ya da pazenden.. ya da saten demiş arkadaşlar o da olabilir. keçe ile dikişsiz şekiller yapılıyor. içi elyaflı olanlar yumuşak kumaştan dikiliyor.mesela baykuş çiçek kelebek vs keçe ile çok rahat yapılıyor kesip kesip yapıstırarak.

Kizlar bebegi asagida olan war mi 26. Haftadan beri asagida doktor erken sogum riski diyor bi turlu yukari cikmadi cok korkuyorum erken dogum olur diye

Bebeği ters duran anne adayları. Benim de hep tersti ilk bebeğimde. 38 aylıkken döndü. Bunu kafanıza takmayın. Doktorum bile bu saatten sora dönmesi zor demişti. Ama döndü. Tabi yine başka nedenlerle sezeryan olmuştum. Şimdiki bebeğimde ise hep kafa aşağıda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…