2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman üzerindeki harfleri keçeden yapıcaz tamam anladım canım :))) Valla hiç bu işlerden anlamadığım nasıl da belli oluyor

Çok güzel anlatmışsın canım :)
Bir öğretmen olarak ben de hepimizin günü ü kutluyorım :)

kanda degerlerim baya dusuk cikmis ya yarin ins gidip tekrar vericem nedenini arastircaklarmis. hic ilac kullanmamistm su ana kadar,vitamin bile.. ama artik kullancam yani mecburen. bebis bi suredir beni baya somuruyomus yani anlasilan o rahatsizliklarin sebebi anlasildi. bakalm baska seyler cikcak mi

O zaman üzerindeki harfleri keçeden yapıcaz tamam anladım canım :))) Valla hiç bu işlerden anlamadığım nasıl da belli oluyor

evet canım aynen öyle. bende hiç anlamaz sanırdım kendimi bu kadar istekle yaparsan başarırsın annemin bile gözleri yaşarıyor

aaa canım geçmiş olsuunn. neler düşmüş öylee.

Merhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)

Teyzoşları ben bugün kızımı görmeye gittim, çok şükür küvöziçi oksijenini de kapatmış deniyolarmış. Serumunu da çıkardılar şükürler olsun. Öğretmenler günü diye hemşire ablamız bize jest yaptı, kucağıma verdi yavrumu. kızım annesinin öğretmenler gününü kutladı yanii :) kocaman bi maşallahınızı alırız artık :)

ayyy çok duygulandım.ilk defa mı aldın kucağına? nasıl büyümüş mü? ele avuca geliyor mu kaç kilo?

Inşallah başka şeyler çıkmaz canım, en azından sebebini buldunuz, vitaminleri kullaninca rahatlarsın umarım biraz :)

Maşallah yaa Çok sevindim senin icin, bundan sonra da hep olumlu devam eder inşallah minnoş :)

Teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için canım çok saol. Benim şuan riskli gebelik gibi bir durum yok çok şükür. Yenimahalle de oturuyorum Ankarayı da hiç bilmediğim için ordan burdan bilgi alarak zekai tahir hastanesini duydum özel odası iyi oluyormuş ama senin söylediklerinde çok doğru o kadar kişi ile doğum yapmak pek iç açıcı gelmedi. geçen hafta bilgi hastanesinden nida hanıma gittim. Orası da biraz devlet hastanesi gibi geldi ondan devlet hastanesine yöneldim sağlık ocağındaki doktorumdan ve bir hemşire arkadaştan zekai tahir hastanesini tavsiyesini almıştım. Doktorların ve hemşirelerin çok iyi ve ilgili olduğunu duydum. Ayrı oda ayırma kısmını da duyduk detaylı bilgi almak için eşimle gitmeye karar verdik bi denetlemek bakmak için kendimizce. Ama işte devlet hastanesi akıllarımıza öyle bir kazılmış ki bizleri özel hastaneye itiyor bu düşünceler.Yeni doğan ünitesi yok sanırım bilgi hastanesinin de medical park iyi diyorlar onunda yeni doğan ünitesi çok sınırlı birde doğum çok pahalı geldi bana renkli ultrasonu sorduk o bile yoktu. Ben erzurumdan geldim orda özel bir hastaneye gidiyordum renkli ultrasondan yeni doğan ünitesine kadar hepsi var ve temiz bir hastaneydi Ankara gibi biryerde nasıl adam akıllı bütçe olarak çok sarsmıycak bir özel hastane bulamadık anlamadım. Yakın olmasınıda istiyorum lokasyon olarak çok ters hastaneler...

Kızlar bebişleriniz bigün çok kıpırdayıp ertesi gün az kıpırdayan varmı özellikle gündüz

Ben
Her hafta mutlaka 1-2 günümüz stresle geççiyor. Bir gün hareket çok iyiyse diğer gün minik minik belki
Sağlık ocağına gidiyorum kalp atışı dinliyorum. Artık NST de başladı nasılsa haftalık. Günde 10 hareket yeterli diyor dr lar.
Korkma canım uyku saatleri var ve 32. haftadan sonra derin uykuları oluyomuş.

Çok sevindim canım
İnşallah en kısa zamanda bebişini eve de götürüceksin :)gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…