2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tok verdim canım.ama insanın canı sıkılıyo

perşembe tekrar alık tokluk istiyo

Telaş yapıyorum işte düz yatıyorum yada dürtüyorum bi kere vuru sağolsun :)cmtsi nts benimde başlıyo :) ozaman uyusunda büyüsün arada tekmelerle :)

Tiny Love ana kucağı alan var mı? Ben 2. el aldım. Kız kardeşimin görümcesinden. Ama henüz gözümle görmedim. Sadece fotoğraflarına bakıyorum. Göreniniz ya da alanınız var ise çok mu büyük? Katlanıyor mu? Onu merak ediyorum...

Ya bu gaz sancısı ne kadar dayanılmaz birsey. Her seferinde doğum sancısı gibi kilitliyor beni. Bebekler o yüzden bu kadar ağlıyor demekki. Ben bile aglamamak için zor dayanıyorum bazen çok zorluyor

Telaş yapıyorum işte düz yatıyorum yada dürtüyorum bi kere vuru sağolsun :)cmtsi nts benimde başlıyo :) ozaman uyusunda büyüsün arada tekmelerle :)
Benim bebiş de dün nerdeyse hiç hareket etmedi. Bugün sabah hafif tekme attı şükür... yarın nstye gircem bakalım ne diycek doktor. Kilosu normal değil hareketlerini takip et demişti doktorum. Ondan endişeleniyorum. Seni çok iyi anlıyorum yaa ben de çok telaşlanıyoru ayy benimki dürtmelere de cevap vermiyor.

ben etlik kadın doğumda doğum yapıcam

Kaç kilo ben en son 15 gün önce gittim 1700 grdı.42cm.sıpalar telaşlandırıyo ya doktor bana saate 1 hareket yeterli diuo ama brn sürekli kıpırdasın istiyorum . Allagım sağ salim bebeklerimize kavuştursun.doktor dönüşü habrr ver

Kızlarr bilen vardır kesin bu doğum zamanı su gelecekya nasıl ve nekadar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…