2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

en iyisi canım ben de bunları aldım avent truman serisi.acceptance provence diyodu bebeğin kabul etme şansı yüksekmiş yani.deneyip görcez bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-08-13-38-05-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 47
Bol meyve ye canım özelliklede muz :) mmeyve kilo aldırıyomuş bebeğe :) süt iç dicemde ben kendimde pek içemiyorum :)
Sağolasın canım. Her gün en az bir muz yiyorum. Dışardan gören evde maymun besliyoruz sanır. gece uyandığımda da bir bardak süt içiyorum ama bu düzene bebişin zayıflığını öğrendikten sonra başladım. Öyle iştahlı biri değilim hele gece hiç bişey yemeyi sevmem ama yemek lazımmış mecbur yiyorum artık şu iştahla yemek yiyenlere imreniyorum inan

Ayyy korkuyorum valla ne bileyim suya adapte etmişim kendimi

Gozun aydin canim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Ayyy saglikla vaktinde bi dogsada su kuzucuklar, gozumuzun onunde dursalar. Iceride takip etmek zor oluyor :)

Sabah 2 saat karnım şişti katıldı sertleştirilmiş
sertleşti..Dr gittim nts benimde aynı çıktı ama gidince sertleşme olmadı ki :) Dr normal dedi.. Karın kaslarım çok ağrımıştı serum verdi...ama nefesimi bile kesmişti

Kendiside ozelligidw guzelmis canim, insallah gerek kalmaz kullanmaya, sakin bebek olurlarda, rahat rahat buyuturuz :)
kurtarıcı ve susturucu olarak görülüyor maalesef.ben de fazla kullanma taraftarı değilim hele hele bağımlı olan büyüdüğü halde bırakamayan çocukları görünce çok gereksiz diye düşünüyorum.ilk aylarda emme gereksinimini karşılaması yönünden iyi ama.doymak değil de sırf emmek için annesinin göğsüne yapışan oyun haline getirip abartan bebekler var.belki böyle durumlarda iyidir

25 tane agız mendili aldım
ütüleyip güzel bir kutuya koyacagım. kutunun içini sirkelı suyla sılmıstım.
en temız orada muhafaza olur heralde
sonucta agıza girecek bu

Evet canim haklisin, elimizin altinda bulunsunda, mecburi durumlarda veririz artik.

25 tane agız mendili aldım
ütüleyip güzel bir kutuya koyacagım. kutunun içini sirkelı suyla sılmıstım.
en temız orada muhafaza olur heralde
sonucta agıza girecek bu
Bende bi tek kendimi sirke bagimlisi sanirdim, sen benden de cok kullaniyorsun :) Bulasik, yer silme, camlara, tezgahlara, yemek masasina, sebze, meyve yikamada heryere kullaniyorum ama camasiri hic akil edemedim :) kokusu kaliyormu camasirlarda merak ettim

benımkı dün kokudan buhran geçiriyordu
yıkanmayan ne varsa sildim
aklına ne gelırse
yok koku falan kalmıyor. durulama sularına koydum hep
rahatlıkla kullan

Bende yiyorum hergünmeyve daha çok elma :) yemek az yiyorum öğünlerim az süt aklıma gelirse :) ben kilo bile verdim hamilelikte:)

Bende gün yaklaştıkça korkuyorum onun için düşünmüyorum o gün gelsin kendi kendine gelişsin bitsin diyorum sen normal doğum mu düşüyorsun
Hayır sezeryan ama sanırım doğum başlayınca alacak doktor....son dakikaya kadar bekletecek

Gozun aydin canim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Ayyy saglikla vaktinde bi dogsada su kuzucuklar, gozumuzun onunde dursalar. Iceride takip etmek zor oluyor :)
Çok saol tatlımmm :)
Eet ya vaktinde gelsinler inşallahhh.. Koklamak istiorum artık onuu ya

Çok geçmiş olsun sanada canım yaa .. Aman dikkat et cnm şu son haftalarıda hayırlısıyla atlatalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…