- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.421
Bende bu soothie emzigi cok arastirmistim, bi kadin cok sikayet etmisti. Cocugu ona alistigi icin baska hic bir emzik kabul etmiyormus. Bu emzikde damak yapisina uygun olmadigi icin 14 aylik bebeginin dis ve damak yapisini bozmus. Kesinlikle kullanmayin diyordu. Blogunda kullanip memnun kaldim diyenlerde hep satisini yapanlar. Bide bebegin yuzunu komple kapatiyor. Bende cok teredutte kaldim acikcasi, sanirim aventin free flow emzigini alcam.
Sağolasın canım. Her gün en az bir muz yiyorum. Dışardan gören evde maymun besliyoruz sanır.Bol meyve ye canım özelliklede muz :) mmeyve kilo aldırıyomuş bebeğe :) süt iç dicemde ben kendimde pek içemiyorum :)
Ayyy korkuyorum valla ne bileyim suya adapte etmişim kendimiCanım benim doktorum her bayanda hamilelik farklı geliştiği gb her bayanında doğumunun zamanının gelmesi farklı olur dedi kiminin suyu gelir hazırlıklı ol sen o suyu tutamazsın bir anda akar dedi kimin de su gelmez jöle kıvamında bir akıntı tarzı yarı lekeli bir akıntı gelir kimininde sadece kanama olur kiminin karnında sadece ağrı olur kiminin sağdece belinde bacaklarında olur dedi bunlar doğum belirtileridir Bilgin olsun dedi illaki kendimde şu olacak diye bekleme dedi
Kendiside ozelligidw guzelmis canim, insallah gerek kalmaz kullanmaya, sakin bebek olurlarda, rahat rahat buyuturuz :)en iyisi canım ben de bunları aldım avent truman serisi.acceptance provence diyodu bebeğin kabul etme şansı yüksekmiş yani.deneyip görcez bakalım
Gozun aydin canim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Ayyy saglikla vaktinde bi dogsada su kuzucuklar, gozumuzun onunde dursalar. Iceride takip etmek zor oluyor :)KızlaarrrLimonluzencefil , @Arnavutgelinii , @the angellll ben doktora gittim geldimmm , nstye bağlandık çok şükür iiz bi sorun görünmüo , 20lerde çıktı bikaçtane 40larda vardı normal dedi, kasılmaların olması alta baskı yapması bel ağrısı bunları hepsi normal vücut doğuma hazırlanıo dedi..
Bir de benim akıntım vardı sarı bi fitil vermişti geçmedi,şimdi başka bi fitil verdi 2tane varmış 3gün arayla alcakmışım kullanan var mı aranızda bu fitilden.?
@CRAZYBEL canım doktorun yanına girip konuşma fırsatım olmadı maalesef kapıda denk geldikte görüştüm soramadım sorularını kusura bakma
Salı günü muayenemiz var bakalım kaç kg olmuş ozmn öğrenicez :) şimdilik yolundaymış herşey şükür
Sabah 2 saat karnım şişti katıldı sertleştirilmişKızlaarrrLimonluzencefil , @Arnavutgelinii , @the angellll ben doktora gittim geldimmm , nstye bağlandık çok şükür iiz bi sorun görünmüo , 20lerde çıktı bikaçtane 40larda vardı normal dedi, kasılmaların olması alta baskı yapması bel ağrısı bunları hepsi normal vücut doğuma hazırlanıo dedi..
Bir de benim akıntım vardı sarı bi fitil vermişti geçmedi,şimdi başka bi fitil verdi 2tane varmış 3gün arayla alcakmışım kullanan var mı aranızda bu fitilden.?
@CRAZYBEL canım doktorun yanına girip konuşma fırsatım olmadı maalesef kapıda denk geldikte görüştüm soramadım sorularını kusura bakma
Salı günü muayenemiz var bakalım kaç kg olmuş ozmn öğrenicez :) şimdilik yolundaymış herşey şükür
Bende gün yaklaştıkça korkuyorum onun için düşünmüyorum o gün gelsin kendi kendine gelişsin bitsin diyorum sen normal doğum mu düşüyorsunAyyy korkuyorum valla ne bileyim suya adapte etmişim kendimi
kurtarıcı ve susturucu olarak görülüyor maalesef.ben de fazla kullanma taraftarı değilim hele hele bağımlı olan büyüdüğü halde bırakamayan çocukları görünce çok gereksiz diye düşünüyorum.ilk aylarda emme gereksinimini karşılaması yönünden iyi ama.doymak değil de sırf emmek için annesinin göğsüne yapışan oyun haline getirip abartan bebekler var.belki böyle durumlarda iyidirKendiside ozelligidw guzelmis canim, insallah gerek kalmaz kullanmaya, sakin bebek olurlarda, rahat rahat buyuturuz :)
Evet canim haklisin, elimizin altinda bulunsunda, mecburi durumlarda veririz artik.kurtarıcı ve susturucu olarak görülüyor maalesef.ben de fazla kullanma taraftarı değilim hele hele bağımlı olan büyüdüğü halde bırakamayan çocukları görünce çok gereksiz diye düşünüyorum.ilk aylarda emme gereksinimini karşılaması yönünden iyi ama.doymak değil de sırf emmek için annesinin göğsüne yapışan oyun haline getirip abartan bebekler var.belki böyle durumlarda iyidir
Bende bundan aldım :)en iyisi canım ben de bunları aldım avent truman serisi.acceptance provence diyodu bebeğin kabul etme şansı yüksekmiş yani.deneyip görcez bakalım
Bende bi tek kendimi sirke bagimlisi sanirdim, sen benden de cok kullaniyorsun :) Bulasik, yer silme, camlara, tezgahlara, yemek masasina, sebze, meyve yikamada heryere kullaniyorum ama camasiri hic akil edemedim :) kokusu kaliyormu camasirlarda merak ettim25 tane agız mendili aldım
ütüleyip güzel bir kutuya koyacagım. kutunun içini sirkelı suyla sılmıstım.
en temız orada muhafaza olur heralde
sonucta agıza girecek bu
benımkı dün kokudan buhran geçiriyorduBende bi tek kendimi sirke bagimlisi sanirdim, sen benden de cok kullaniyorsun :) Bulasik, yer silme, camlara, tezgahlara, yemek masasina, sebze, meyve yikamada heryere kullaniyorum ama camasiri hic akil edemedim :) kokusu kaliyormu camasirlarda merak ettim
Bende yiyorum hergünmeyve daha çok elma :) yemek az yiyorum öğünlerim az süt aklıma gelirse :) ben kilo bile verdim hamilelikte:)Sağolasın canım. Her gün en az bir muz yiyorum. Dışardan gören evde maymun besliyoruz sanır.gece uyandığımda da bir bardak süt içiyorum ama bu düzene bebişin zayıflığını öğrendikten sonra başladım. Öyle iştahlı biri değilim hele gece hiç bişey yemeyi sevmem ama yemek lazımmış mecbur yiyorum artık şu iştahla yemek yiyenlere imreniyorum inan
Hayır sezeryan ama sanırım doğum başlayınca alacak doktor....son dakikaya kadar bekletecekBende gün yaklaştıkça korkuyorum onun için düşünmüyorum o gün gelsin kendi kendine gelişsin bitsin diyorum sen normal doğum mu düşüyorsun
Çok saol tatlımmm :)Gozun aydin canim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Ayyy saglikla vaktinde bi dogsada su kuzucuklar, gozumuzun onunde dursalar. Iceride takip etmek zor oluyor :)
Çok geçmiş olsun sanada canım yaa .. Aman dikkat et cnm şu son haftalarıda hayırlısıyla atlatalım inşSabah 2 saat karnım şişti katıldı sertleştirilmiş
sertleşti..Dr gittim nts benimde aynı çıktı ama gidince sertleşme olmadı ki :) Dr normal dedi.. Karın kaslarım çok ağrımıştı serum verdi...ama nefesimi bile kesmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?