2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ters canım

evet medical park'ta doğum pahalı ama ankaranın geneli böyle, renkli ultrasona hiç takılmamıştım ben zaten bizimki son zamanlarda hiç yüzünü göstermiyor, Ankara da uygun yerler vardır mutlaka ama o da senin isteklerine uymuyor işte ya da uyan da pahalı geliyor:) Zekai tahir de suda doğumda yapabiliyorsun gitmişken bir araştır derim

ankarada cıty grosdan 14 küsür aldım.ama şok markattade gördüm

bende bi gidişimde bakayım, hiç orda olacağı aklıma gelmemişti, migrosa bugün baktım 21 küsür fiyatı

Verirsnn canım ya boşver :)) bu dönemde alınan kiloları çokta takmamak lazım

Ayy eet ya benimkide aynı ama bu kadarıda fazla gerçekten yediğim içtiğim herşeyede karışıo fena :)) çok şükür neise bu hallerine ya hiç ilgili olmasalardı o daha kötü

doğru diyorsun kıyafetlerle bir olmaz tabi onun devrini daha düşüğe alayım o zaman . Bozulursa çok üzülürüm çünkü hatta elimde yıkamayı bile düşündüm :))

15 dakikalık kısa programda soğuk su ve düşük sıkma devri ile yıkadım,dalinin deterjanını kullandım zaten lekesi yok maksat tozu gitsin... sapa sağlam çıktı

çok bunaldım yaaa işten bırakcam sanırım sürekli bırakıp gideyim diyorum eve yatayım ondan da korkuyorum resmen kabullenmiş oluyorum yeni hayatımı offf

ben anlamadım soothienin agza alınan kısmı diğer tarafı, bu kadın emzik kısmını elinde tutmuş, tutma kısmını yanağına yapıştırıo

işte o kısmı yanlışlıkla çocuğun bi tarafına yapışırsa tehlikeli diyo.emzik ağzından düşse yanağına yapışsa morarır yani

işte o kısmı yanlışlıkla çocuğun bi tarafına yapışırsa tehlikeli diyo.emzik ağzından düşse yanağına yapışsa morarır yani
iyi de diğer emziğin emme kısmını yanağına bastırarak örnek gösteriyor, böyle bir zarar veriyor olsa ürünün bu kadar popüler olacağını sanmıyorum, ben emzik karşıtıyım, almam zaten de mantıklı gelmedi pek, deneyip bakmak lazım gerçekten böyle mi diye yoksa kullanmamak lazım

Bende bu soothie emzigi cok arastirmistim, bi kadin cok sikayet etmisti. Cocugu ona alistigi icin baska hic bir emzik kabul etmiyormus. Bu emzikde damak yapisina uygun olmadigi icin 14 aylik bebeginin dis ve damak yapisini bozmus. Kesinlikle kullanmayin diyordu. Blogunda kullanip memnun kaldim diyenlerde hep satisini yapanlar. Bide bebegin yuzunu komple kapatiyor. Bende cok teredutte kaldim acikcasi, sanirim aventin free flow emzigini alcam.

ben nuk aldım ama kullanmak istemiyorum inşallah ihtiyacımız olmaz, bebek bakımı eğitiminde kesinlikle emzik kullanmayın dediler

Amin canım temennimiz o..

Saatte bir hissedilmiyor ki zaten sürekli oturan biri de değilim anlamıyorum. Gerçi hususi uzanıyorum sırt üstü durtuyorum nafile. Benimki pek hareketli değil minik olduğu için heralde...

geçen hafta 1380'di. Simdi olsa olsa 1500 olmuştur.
bakalım yarın belli olacak. Haber ederim

katlanıp katlanmadıgını bilmiyorum ama, sallanma özelliği hoşuma gıtmedıgı ıcın almamıstım :=)
tipi güzel.

Bol meyve ye canım özelliklede muz :) mmeyve kilo aldırıyomuş bebeğe :) süt iç dicemde ben kendimde pek içemiyorum :)

Kızlarr bilen vardır kesin bu doğum zamanı su gelecekya nasıl ve nekadar geliyor
Canım benim doktorum her bayanda hamilelik farklı geliştiği gb her bayanında doğumunun zamanının gelmesi farklı olur dedi kiminin suyu gelir hazırlıklı ol sen o suyu tutamazsın bir anda akar dedi kimin de su gelmez jöle kıvamında bir akıntı tarzı yarı lekeli bir akıntı gelir kimininde sadece kanama olur kiminin karnında sadece ağrı olur kiminin sağdece belinde bacaklarında olur dedi bunlar doğum belirtileridir Bilgin olsun dedi illaki kendimde şu olacak diye bekleme dedi

Kızlaarrr Limonluzencefil , Arnavutgelinii , T the angellll ben doktora gittim geldimmm , nstye bağlandık çok şükür iiz bi sorun görünmüo , 20lerde çıktı bikaçtane 40larda vardı normal dedi, kasılmaların olması alta baskı yapması bel ağrısı bunları hepsi normal vücut doğuma hazırlanıo dedi..
Bir de benim akıntım vardı sarı bi fitil vermişti geçmedi,şimdi başka bi fitil verdi 2tane varmış 3gün arayla alcakmışım kullanan var mı aranızda bu fitilden.?
CRAZYBEL canım doktorun yanına girip konuşma fırsatım olmadı maalesef kapıda denk geldikte görüştüm soramadım sorularını kusura bakma
Salı günü muayenemiz var bakalım kaç kg olmuş ozmn öğrenicez :) şimdilik yolundaymış herşey şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…