- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.401
benim ters canımBebeği ters duran anne adayları. Benim de hep tersti ilk bebeğimde. 38 aylıkken döndü. Bunu kafanıza takmayın. Doktorum bile bu saatten sora dönmesi zor demişti. Ama döndü. Tabi yine başka nedenlerle sezeryan olmuştum. Şimdiki bebeğimde ise hep kafa aşağıda:)
evet medical park'ta doğum pahalı ama ankaranın geneli böyle, renkli ultrasona hiç takılmamıştım ben zaten bizimki son zamanlarda hiç yüzünü göstermiyor, Ankara da uygun yerler vardır mutlaka ama o da senin isteklerine uymuyor işte ya da uyan da pahalı geliyor:) Zekai tahir de suda doğumda yapabiliyorsun gitmişken bir araştır derimTeşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için canım çok saol. Benim şuan riskli gebelik gibi bir durum yok çok şükür. Yenimahalle de oturuyorum Ankarayı da hiç bilmediğim için ordan burdan bilgi alarak zekai tahir hastanesini duydum özel odası iyi oluyormuş ama senin söylediklerinde çok doğru o kadar kişi ile doğum yapmak pek iç açıcı gelmedi. geçen hafta bilgi hastanesinden nida hanıma gittim. Orası da biraz devlet hastanesi gibi geldi ondan devlet hastanesine yöneldim sağlık ocağındaki doktorumdan ve bir hemşire arkadaştan zekai tahir hastanesini tavsiyesini almıştım. Doktorların ve hemşirelerin çok iyi ve ilgili olduğunu duydum. Ayrı oda ayırma kısmını da duyduk detaylı bilgi almak için eşimle gitmeye karar verdik bi denetlemek bakmak için kendimizce. Ama işte devlet hastanesi akıllarımıza öyle bir kazılmış ki bizleri özel hastaneye itiyor bu düşünceler.Yeni doğan ünitesi yok sanırım bilgi hastanesinin de medical park iyi diyorlar onunda yeni doğan ünitesi çok sınırlı birde doğum çok pahalı geldi bana renkli ultrasonu sorduk o bile yoktu. Ben erzurumdan geldim orda özel bir hastaneye gidiyordum renkli ultrasondan yeni doğan ünitesine kadar hepsi var ve temiz bir hastaneydi Ankara gibi biryerde nasıl adam akıllı bütçe olarak çok sarsmıycak bir özel hastane bulamadık anlamadım. Yakın olmasınıda istiyorum lokasyon olarak çok ters hastaneler...
ankarada cıty grosdan 14 küsür aldım.ama şok markattade gördüm
Verirsnn canım ya boşver :)) bu dönemde alınan kiloları çokta takmamak lazımömrüm rejimle geçtiği için alışkınım tatlım.zaten genç kızken de bu kadardı kilom sonra bikaç ayda 15 kilo vermiştim.tabi artık genç değiliz biraz daha uzun sürer ama emzircez falan.emzirirken almayayım o yeter.doğum kilosu daha kolay gidiomuş
Ben e-bebekten aldım canımDepend kılodu nerden alıyosunuz kızlar,eczaneden mi? Paket seklinde mi,fıyatları ne aralıkda?
Ayy eet ya benimkide aynı ama bu kadarıda fazla gerçekten yediğim içtiğim herşeyede karışıo fena :)) çok şükür neise bu hallerine ya hiç ilgili olmasalardı o daha kötüInsallah canim yaa. Valla sorma gonlumce derdimi anlatamıyorum adama daha cok evham yapio. Dun ise daldim msjini gormedim cildirmis sirket hattini ario. Sen cvp vermedinmi cok korkuyorum dio. Allah razi olsn ama bukdrida cok yaa azcik sogukkanli olmali bence :)
doğru diyorsun kıyafetlerle bir olmaz tabi onun devrini daha düşüğe alayım o zaman . Bozulursa çok üzülürüm çünkü hatta elimde yıkamayı bile düşündüm :))
Canim gittinmi doktora ne dedi?Ayy eet ya benimkide aynı ama bu kadarıda fazla gerçekten yediğim içtiğim herşeyede karışıo fena :)) çok şükür neise bu hallerine ya hiç ilgili olmasalardı o daha kötü
ben anlamadım soothienin agza alınan kısmı diğer tarafı, bu kadın emzik kısmını elinde tutmuş, tutma kısmını yanağına yapıştırıo
ben anlamadım soothienin agza alınan kısmı diğer tarafı, bu kadın emzik kısmını elinde tutmuş, tutma kısmını yanağına yapıştırıo
iyi de diğer emziğin emme kısmını yanağına bastırarak örnek gösteriyor, böyle bir zarar veriyor olsa ürünün bu kadar popüler olacağını sanmıyorum, ben emzik karşıtıyım, almam zaten de mantıklı gelmedi pek, deneyip bakmak lazım gerçekten böyle mi diye yoksa kullanmamak lazımişte o kısmı yanlışlıkla çocuğun bi tarafına yapışırsa tehlikeli diyo.emzik ağzından düşse yanağına yapışsa morarır yani
Bende bu soothie emzigi cok arastirmistim, bi kadin cok sikayet etmisti. Cocugu ona alistigi icin baska hic bir emzik kabul etmiyormus. Bu emzikde damak yapisina uygun olmadigi icin 14 aylik bebeginin dis ve damak yapisini bozmus. Kesinlikle kullanmayin diyordu. Blogunda kullanip memnun kaldim diyenlerde hep satisini yapanlar. Bide bebegin yuzunu komple kapatiyor. Bende cok teredutte kaldim acikcasi, sanirim aventin free flow emzigini alcam.işte o kısmı yanlışlıkla çocuğun bi tarafına yapışırsa tehlikeli diyo.emzik ağzından düşse yanağına yapışsa morarır yani
ben nuk aldım ama kullanmak istemiyorum inşallah ihtiyacımız olmaz, bebek bakımı eğitiminde kesinlikle emzik kullanmayın dedilerBende bu soothie emzigi cok arastirmistim, bi kadin cok sikayet etmisti. Cocugu ona alistigi icin baska hic bir emzik kabul etmiyormus. Bu emzikde damak yapisina uygun olmadigi icin 14 aylik bebeginin dis ve damak yapisini bozmus. Kesinlikle kullanmayin diyordu. Blogunda kullanip memnun kaldim diyenlerde hep satisini yapanlar. Bide bebegin yuzunu komple kapatiyor. Bende cok teredutte kaldim acikcasi, sanirim aventin free flow emzigini alcam.
Amin canım temennimiz o..Kaç kilo ben en son 15 gün önce gittim 1700 grdı.42cm.sıpalar telaşlandırıyo ya doktor bana saate 1 hareket yeterli diuo ama brn sürekli kıpırdasın istiyorum . Allagım sağ salim bebeklerimize kavuştursun.doktor dönüşü habrr ver
katlanıp katlanmadıgını bilmiyorum ama, sallanma özelliği hoşuma gıtmedıgı ıcın almamıstım :=)Tiny Love ana kucağı alan var mı? Ben 2. el aldım. Kız kardeşimin görümcesinden. Ama henüz gözümle görmedim. Sadece fotoğraflarına bakıyorum. Göreniniz ya da alanınız var ise çok mu büyük? Katlanıyor mu? Onu merak ediyorum...
Bol meyve ye canım özelliklede muz :) mmeyve kilo aldırıyomuş bebeğe :) süt iç dicemde ben kendimde pek içemiyorum :)Amin canım temennimiz o..
Saatte bir hissedilmiyor ki zaten sürekli oturan biri de değilim anlamıyorum. Gerçi hususi uzanıyorum sırt üstü durtuyorum nafile. Benimki pek hareketli değil minik olduğu için heralde...
geçen hafta 1380'di. Simdi olsa olsa 1500 olmuştur.
bakalım yarın belli olacak. Haber ederim
Canım benim doktorum her bayanda hamilelik farklı geliştiği gb her bayanında doğumunun zamanının gelmesi farklı olur dedi kiminin suyu gelir hazırlıklı ol sen o suyu tutamazsın bir anda akar dedi kimin de su gelmez jöle kıvamında bir akıntı tarzı yarı lekeli bir akıntı gelir kimininde sadece kanama olur kiminin karnında sadece ağrı olur kiminin sağdece belinde bacaklarında olur dedi bunlar doğum belirtileridir Bilgin olsun dedi illaki kendimde şu olacak diye bekleme dediKızlarr bilen vardır kesin bu doğum zamanı su gelecekya nasıl ve nekadar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?