- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.441
maşallah mınnoşa.Selam kizlar bugun doktora gittim cok sukur hersey yolunda minigimi gordum :)) 1850gr olmus. Sonrkine 3 hafta sonra gidicem simdiden gun sayiyorum daha cok var
Rabbim kucağına alıp evinize gitmeyi biran önce nasip etsin canımMerhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
Teyzoşları ben bugün kızımı görmeye gittim, çok şükür küvöziçi oksijenini de kapatmış deniyolarmış. Serumunu da çıkardılar şükürler olsun. Öğretmenler günü diye hemşire ablamız bize jest yaptı, kucağıma verdi yavrumu. kızım annesinin öğretmenler gününü kutladı yanii :) kocaman bi maşallahınızı alırız artık :)
25 tane agız mendili aldım
ütüleyip güzel bir kutuya koyacagım. kutunun içini sirkelı suyla sılmıstım.
en temız orada muhafaza olur heralde
sonucta agıza girecek bu
İnşallah zamanında gelirlerÇok geçmiş olsun sanada canım yaa .. Aman dikkat et cnm şu son haftalarıda hayırlısıyla atlatalım inş
doğum hediyesi sirke getircekler bak yeter gari
yalnız olunca vakitte geçmiyor ..2015 aralık annelerini takip et çook heeyecanlımisafirim gitti az once,ay Allah razi olsun her misafir bunlar gibi olsa keske. nerdeyse bana bise yaptirmicaklarevde tek basima skiliodum cok iyi moral oldu bana vallaha yaa.. insan tek basina olmaya gorusn valla duvarlar ustune ustune geliyor..ben cok yorgunum ya belim fena ama.. bebis durmuyor masallah,karnimi genisletip duruo sanirm.. sizi okumayi da ihmal etmedim hhehehe yeni bitti hhhhh
Ebebekte canimBiz de bunu dusunuyoruz bu fiyat nerdeymis ki cok cok uygun
Bnm 2.bağlanışım oldu bu :) gerçekten çok az kaldı ya inanamıorum hala :) önümüzdeki ay tek tek doğurcaz :))İnşallah zamanında gelirlernts ye bağlanmakta bi aşama ya
ay meraktan kasim annelerne bile baktm gecenlerdeY
yalnız olunca vakitte geçmiyor ..2015 aralık annelerini takip et çook heeyecanlıbende yalnızım
Bnm 2.bağlanışım oldu bu :) gerçekten çok az kaldı ya inanamıorum hala :) önümüzdeki ay tek tek doğurcaz :))
Birini okuyana kadar diğeri doluyoray meraktan kasim annelerne bile baktm gecenlerde2gundur firsatm olmadi ztn 2 kez girdim hepsini okudum ciktim. dedign gbi heycanli yahuu ama cok ilerlio onlarin sayfalari da hah
Canım üzme kendini dr ilaç tedavisi başlar düzelir değerlerinkanda degerlerim baya dusuk cikmis ya yarin ins gidip tekrar vericem nedenini arastircaklarmis. hic ilac kullanmamistm su ana kadar,vitamin bile.. ama artik kullancam yani mecburen. bebis bi suredir beni baya somuruyomus yani anlasilano rahatsizliklarin sebebi anlasildi. bakalm baska seyler cikcak mi
Canım ne mutlu sana her geçen gün herşey yoluna giriyor. En kısa zamanda kuzucuğunu koynuna alırsın inşallahMerhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
Teyzoşları ben bugün kızımı görmeye gittim, çok şükür küvöziçi oksijenini de kapatmış deniyolarmış. Serumunu da çıkardılar şükürler olsun. Öğretmenler günü diye hemşire ablamız bize jest yaptı, kucağıma verdi yavrumu. kızım annesinin öğretmenler gününü kutladı yanii :) kocaman bi maşallahınızı alırız artık :)
Ben duydum.kismetse bebek dis cikarirken alicam. Bi Arkadasim cok memnun iiki var kizim hic agri ates bilmedi dedi ama bi arkadasmda hicbi ise yaramadi dedi.cocuktan cougua degisiyor sanirimSelam kızlar, aranızda kehribar kolye kullanmayı düşünen, faydalarını duyan, gören var mı?
Oy oy oyyyyy masallahhh. Okurken duygulandim. Cok sukur. Insallah kucagina alip evine de gidersin bian evvelMerhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
orası çok aktif dimiY
yalnız olunca vakitte geçmiyor ..2015 aralık annelerini takip et çook heeyecanlıbende yalnızım
KesinlikleAyy eet ya benimkide aynı ama bu kadarıda fazla gerçekten yediğim içtiğim herşeyede karışıo fena :)) çok şükür neise bu hallerine ya hiç ilgili olmasalardı o daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?