2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kucağına alıp evinize gitmeyi biran önce nasip etsin canım

misafirim gitti az once,ay Allah razi olsun her misafir bunlar gibi olsa keske. nerdeyse bana bise yaptirmicaklar evde tek basima skiliodum cok iyi moral oldu bana vallaha yaa.. insan tek basina olmaya gorusn valla duvarlar ustune ustune geliyor..ben cok yorgunum ya belim fena ama.. bebis durmuyor masallah,karnimi genisletip duruo sanirm.. sizi okumayi da ihmal etmedim hhehehe yeni bitti hhhhh

Y
yalnız olunca vakitte geçmiyor ..2015 aralık annelerini takip et çook heeyecanlı bende yalnızım

Arkadaşlar bu çalışamaz raporu 32+2 de alınsa sorun olurmu dün doktorum 32+0 da 2 aralıkta gel dedi çarşamba gününe denk geliyor öğretmenim cuma bir akşam daha iyi idare programı ayarlar dersler boş geçmez ama sonradan aklima geldi doktora tamam demiştim

Y
yalnız olunca vakitte geçmiyor ..2015 aralık annelerini takip et çook heeyecanlı bende yalnızım
ay meraktan kasim annelerne bile baktm gecenlerde 2gundur firsatm olmadi ztn 2 kez girdim hepsini okudum ciktim. dedign gbi heycanli yahuu ama cok ilerlio onlarin sayfalari da hah

Canım üzme kendini dr ilaç tedavisi başlar düzelir değerlerin

Canım ne mutlu sana her geçen gün herşey yoluna giriyor. En kısa zamanda kuzucuğunu koynuna alırsın inşallah

Selam kızlar, aranızda kehribar kolye kullanmayı düşünen, faydalarını duyan, gören var mı?
Ben duydum.kismetse bebek dis cikarirken alicam. Bi Arkadasim cok memnun iiki var kizim hic agri ates bilmedi dedi ama bi arkadasmda hicbi ise yaramadi dedi.cocuktan cougua degisiyor sanirim

Oy oy oyyyyy masallahhh. Okurken duygulandim. Cok sukur. Insallah kucagina alip evine de gidersin bian evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…