- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.561
Doğuma giderken bütün paketimi götüreceksin .. eve gelince de çok kullanılır mı acabaGÜNAYDIN kızlar :)
Dün işden sonra gidip depend in bayan kilodundan aldım.Çağrı marketlerde gerçekden çok uygun 9 lu paket 14 küsürdü,aklınızda olsun.Yapısınıda çok beğendim,çok rahat edilir,haber veren arkadaşlar teşkkürler teşekkürler
Bana da eylülde sezaryan doğum yapan arkadaşım verdi 1 paket, baktım çok güzel kullanışlı bişeyGÜNAYDIN kızlar :)
Dün işden sonra gidip depend in bayan kilodundan aldım.Çağrı marketlerde gerçekden çok uygun 9 lu paket 14 küsürdü,aklınızda olsun.Yapısınıda çok beğendim,çok rahat edilir,haber veren arkadaşlar teşkkürler teşekkürler
Özellerde de veriyorlarmış aslında ama tabii yanımda paketin hepsini değil,bi kaç tane koyarım.Kanamana bağlı,ya zaten piyasada marketlerde bıle varmış,ihtiyaç olursa biri gider alır artık,stok yapmaya gerek yok benceDoğuma giderken bütün paketimi götüreceksin .. eve gelince de çok kullanılır mı acaba
Yok değil tatlım. Epidural ve spinal var. Yanlış bilmiyorsam epidural de omuriliğine bişey takıyolar bel aşağısı uyuşuyor, spinalde direk iğne yapıyorlar sana bişey bağlı olmuyor. İkisinide normal doğumda uyguluyorsun.işte heyecandan olmaz o iş.
epudural de alttan uyusturmalı normal degıl mı?
yanı biri uyanıkken sezeryen, diğeri belden asagı normal dogum
bir de ben son haftama gelebilsem 36. haftada bırakıcam inş,iple çekiyorum o günü.Evden işe giderken resmen ayaklarım geri geri gidiyo,gözüm yatakda kalıyor.günaydınnn hepinize şekerlerrr :)
ayy son günlerim iş yerinde ne kadarda güzel geçio :)
Ben 31+4 te aldım canımArkadaşlar bu çalışamaz raporu 32+2 de alınsa sorun olurmu dün doktorum 32+0 da 2 aralıkta gel dedi çarşamba gününe denk geliyor öğretmenim cuma bir akşam daha iyi idare programı ayarlar dersler boş geçmez ama sonradan aklima geldi doktora tamam demiştim
spinal sezeryan uygulaması değilmi yaYok değil tatlım. Epidural ve spinal var. Yanlış bilmiyorsam epidural de omuriliğine bişey takıyolar bel aşağısı uyuşuyor, spinalde direk iğne yapıyorlar sana bişey bağlı olmuyor. İkisinide normal doğumda uyguluyorsun.
Canım mesajını yeni gördüm, dün akşam en sonunda dayanamadım bende attım. 30 derecede ve 600 devirde ve 1 saatlik programda yıkadım... Dalan roxy kullandım bende.. Ama yinede baya tozluymuş:))) Çok şükür ki bişeycik olmadı, bugün yine atıcam hızımı alamadım15 dakikalık kısa programda soğuk su ve düşük sıkma devri ile yıkadım,dalinin deterjanını kullandım zaten lekesi yok maksat tozu gitsin... sapa sağlam çıktı
Spinal sadece sezaryanda uygulanıyor, epidural hem sezaryan hem normal de uygulanıyorspinal sezeryan uygulaması değilmi ya
ben 35te bırakıorum canımmm :)bir de ben son haftama gelebilsem 36. haftada bırakıcam inş,iple çekiyorum o günü.Evden işe giderken resmen ayaklarım geri geri gidiyo,gözüm yatakda kalıyor.
Allah yardımcısı olsun canım, başarılı geçer inş sınavıGünaydın hamişler
Oğluşum TEOG sınavına giriyor, okul kapısında bekliyorum. İnşallah heyecan yapmaz, Allah emeklerini boşa çıkarmaz.
Benim hastanem gerek yok ped getirseniz yeter dedilerDoğuma giderken bütün paketimi götüreceksin .. eve gelince de çok kullanılır mı acaba
Simdi baktim da indirim gecmisEbebekte canim
Evet baktım netten o sezeryanmışspinal sezeryan uygulaması değilmi ya
Ay canım çok dıkkat et araba konusunda haklı olabılır,beni 30.haftadan beri çıkartmıyorlar trafiğe,Allah korusun ani fren yapmak zorunda kalırsın yollar zaten kaygan yağmurdan,dikkatli ol.Kayınvalıdene de maşallah yani :)))ben 35te bırakıorum canımmm :)
kayınvalideme kalsa bu haftada gitme bırak artık dio :) kadına bişiler oldu valla çok düşünür oldu beni :) hava yağmurlu arabada kullanıosun gitme dio.. doğum paranızı ayarladım ben dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?