- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.601
En zor kısmını görmüşümSen bayağı ilerileri görmüşsün. Dur önce bir doğuralım işe başlamayı sonra dert ederiz
CNM 33. haftadasın 50 günün kalmış
Evet haklısın aslındaEn zor kısmını görmüşüm
ben iki günde bir yıkıyordum.belkıde bu durumda en iyisi
fazla kıyafet olması. o sekılde haftada 1 yıkama şansımız olabılır
Kızlar Merhaba, 32. Haftada alınması gereken çalışabilir raporunu daha geç alsak sıkıntı olur mu bilginiz var mı. Ben 31. - 33. Hafta arasında şehir dışında olacagimdan doktoruma gidemeyecegim. Açaba 33. Hafta da rapor verilse sorun olur mu ya da 32. Haftada bulunduğum şehirdeki herhangi bir hastanede rapor verebilir mi sizce.
ne diyonuz kızben de aynısını düşündüm ametiste günlük msj atalım bari
32. hafta diyo işte 33 e ne zaman geçicem diye yazıyomCNM 33. haftadasın 50 günün kalmış
benim hem annem hem eşim kalacak bir aksilik olmazsa, ama ilk tercihim eşim olurdukızlar
yanınızda kım kalacak?
kim kalmalı, anne mı eş mi?
Kızlar Merhaba, 32. Haftada alınması gereken çalışabilir raporunu daha geç alsak sıkıntı olur mu bilginiz var mı. Ben 31. - 33. Hafta arasında şehir dışında olacagimdan doktoruma gidemeyecegim. Açaba 33. Hafta da rapor verilse sorun olur mu ya da 32. Haftada bulunduğum şehirdeki herhangi bir hastanede rapor verebilir mi sizce.
Anladım canım, ben bu akşam yıkıcam artık uyku setini, koydum kafaya :)))kılıfları da onun suyuyla yıkarım heralde :)uyku setini yıkamadım canım.Ana kucağı çanta pusetin kılıfını yıkadım.. onlara bişey olmadı.. uyku setini haftaya yıkayacağım artık
tam tersi değil mi bence geç alırsan aktarılacak iznin daha çok olur.örneğin şimdiden aldın çalışabilir raporunu diyelim ama 38 de zorunlu izne çıktın ve çıktığın hafta doğum yaptın.16 hafta iznin yeni başlamış sayılır ama erken almış isen doğumdan sonrasına az günün kalırGeç alırsan eğer 32 den sonra çalıştıkların boşuna gider sonraya aktarılmaz canım
günaydın çatı kemiği neresi oluyor tam olarak?Kızlar günaydın.. akşamları çatı kemiğim çok ağrıyor.. sağa sola dönerken özellikle
BİKİNİ BÖLGESİ CANIM oradaki kemiklergünaydın çatı kemiği neresi oluyor tam olarak?
biz anladık amacını canım32. hafta diyo işte 33 e ne zaman geçicem diye yazıyom
Banada haber verAnladım canım, ben bu akşam yıkıcam artık uyku setini, koydum kafaya :)))kılıfları da onun suyuyla yıkarım heralde :)
Olur canım, valla umarım deforme olmazBanada haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?