2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belkıde bu durumda en iyisi
fazla kıyafet olması. o sekılde haftada 1 yıkama şansımız olabılır
ben iki günde bir yıkıyordum.
çamasır sayısı az olunca asmaya toplamaya tahammülüm oluyordu.en azından gözümde büyütmeden bu işten sıyrıldım.
elektrik su parasına gelince, onu da kısa programda yıkayarak en aza indirmeye çalıştım.
şimdi de böyle yapmayı düşünüyorum.

Benim çalışığım kurumda bir arkadaşıma sorun oldu, eksik gün aktarımı yapıldı sonrasına, insan kaynaklarınıza bir sor istersen. Ama bulunacağın şehirdeki bir doktordan da alabilirsin, hiç riske girme derim...

zamanında alman lazım canım.başka yerde verir tabi ki

Geç alırsan eğer 32 den sonra çalıştıkların boşuna gider sonraya aktarılmaz canım
tam tersi değil mi bence geç alırsan aktarılacak iznin daha çok olur.örneğin şimdiden aldın çalışabilir raporunu diyelim ama 38 de zorunlu izne çıktın ve çıktığın hafta doğum yaptın.16 hafta iznin yeni başlamış sayılır ama erken almış isen doğumdan sonrasına az günün kalır

Kızlar 32. hafta çalışabilir raporu için doktorum tam 32+0 ken gününde çağırdı, bende öğretmenim ama sisteme giriş yapmamız lazım diye özellikle o gün istedi, hastane sgk nın sistemine direk giriş yapıyormuş. Hatta benim hastanemde parmak iziyle giriş yapılıyor, eşim ben gelsem alsam olmaz mı dedi, doktor eşinizin parmak izi gerekiyor diyerek uyarmıştı.
Artık ders çıkışı koştur koştur yetişmeye çalışacağız.

Birde hastanede ilk gün kim kalacak demişsiniz, ben eşlerin kalmasından yanayım. Annemlerde gelecekler şehir dışından ama ben onları eve gönderip dinlendirmeyi düşünüyorum, özellikle hastaneden eve çıkıldığında asıl iş başlıyor, annemi o zaman devreye sokacağım. Hastanede zaten hemşireler falan yardımcı oluyorlar

[QUOTE="duman91, post: 43734920, member: ]Canım günaydın ne yaptın uyku setini yıkattın mı ? Ben bu akşam yıkatıcam nasipse... Çamaşır mak. yorgan programı var onda yıkatayım diyorum düşük devirde...[/QUOTE]
Ben suanda makinaya attim yikaniyor elde yikamayi sectim 400 e aldim devride insallah guzelce yikanir bir kac posta seklinde olacak yan korunalar bile tek tek sigiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…