- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.581
Kaynanana kaynanam diyebilir miyimben 35te bırakıorum canımmm :)
kayınvalideme kalsa bu haftada gitme bırak artık dio :) kadına bişiler oldu valla çok düşünür oldu beni :) hava yağmurlu arabada kullanıosun gitme dio.. doğum paranızı ayarladım ben dio
Anladım inşallah beni paklarBenim hastanem gerek yok ped getirseniz yeter dediler
Canım günaydın ne yaptın uyku setini yıkattın mı ? Ben bu akşam yıkatıcam nasipse... Çamaşır mak. yorgan programı var onda yıkatayım diyorum düşük devirde...Anladım inşallah beni paklar
dikkat ediorum canım uzun yola gitmiorum zaten ya artık kısa mesafelerde kullanıorum mecbur kaldıkça..Ay canım çok dıkkat et araba konusunda haklı olabılır,beni 30.haftadan beri çıkartmıyorlar trafiğe,Allah korusun ani fren yapmak zorunda kalırsın yollar zaten kaygan yağmurdan,dikkatli ol.Kayınvalıdene de maşallah yani :)))
diyebilirsin tatlımmmKaynanana kaynanam diyebilir miyim
uyku setini yıkamadım canım.Ana kucağı çanta pusetin kılıfını yıkadım.. onlara bişey olmadı.. uyku setini haftaya yıkayacağım artıkCanım günaydın ne yaptın uyku setini yıkattın mı ? Ben bu akşam yıkatıcam nasipse... Çamaşır mak. yorgan programı var onda yıkatayım diyorum düşük devirde...
ben.. psikolojim mi bozuk acaba diyorum bazenGunaydin annisler :) benim gibi habire ruya goren var mii
Ohhh ne guzel opulur ole kaynana :)ben 35te bırakıorum canımmm :)
kayınvalideme kalsa bu haftada gitme bırak artık dio :) kadına bişiler oldu valla çok düşünür oldu beni :) hava yağmurlu arabada kullanıosun gitme dio.. doğum paranızı ayarladım ben dio
hahah :)Ohhh ne guzel opulur ole kaynana :)
değişmek isterdim benimkiyleOhhh ne guzel opulur ole kaynana :)
Oof evet ya bi de anlamina bakmicam diyorum yine bakiyorum moralim bozuldu yineeeeben.. psikolojim mi bozuk acaba diyorum bazen
Canım bu dönemde görülen rüyaların hiç biri anlam ifade etmezmiş.. hormonlardan kaynaklı .. boşuna canını sıkmaOof evet ya bi de anlamina bakmicam diyorum yine bakiyorum moralim bozuldu yineeee
bende ha gayret diye diye gidiyorumbir de ben son haftama gelebilsem 36. haftada bırakıcam inş,iple çekiyorum o günü.Evden işe giderken resmen ayaklarım geri geri gidiyo,gözüm yatakda kalıyor.
Benim dünkü rüyamda da doğum iznim bitmiş işe başlıyordum ikimiz beraber ağlıyorduk oğlumlaSelam kizlar ruyamda yine kizimi gordum gercek gibiydi emziriyodum ona olan sevgimden agliyodum bi uyandim ruyaymis. Cok ozledigimi hissettim birden. Bu nasil bir duyguymus asla tahmin edilemezmis..
Hep dusunuyoruzya o yuzden heralde devamli goruyoruz :))) bende hep emzirirken goruyorum ya bi anlami varmi acabaBenim dünkü rüyamda da doğum iznim bitmiş işe başlıyordum ikimiz beraber ağlıyorduk oğlumla
ben hiç anlam yüklemiyorum canım ya hiçte bakmıyorum anlamına açıkcasıHep dusunuyoruzya o yuzden heralde devamli goruyoruz :))) bende hep emzirirken goruyorum ya bi anlami varmi acaba
Sen bayağı ilerileri görmüşsün. Dur önce bir doğuralım işe başlamayı sonra dert ederizBenim dünkü rüyamda da doğum iznim bitmiş işe başlıyordum ikimiz beraber ağlıyorduk oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?