2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat ediorum canım uzun yola gitmiorum zaten ya artık kısa mesafelerde kullanıorum mecbur kaldıkça..
kayınvalidem şaşırtıo beni ya :)
Kaynanana kaynanam diyebilir miyim
diyebilirsin tatlımmm

Canım günaydın ne yaptın uyku setini yıkattın mı ? Ben bu akşam yıkatıcam nasipse... Çamaşır mak. yorgan programı var onda yıkatayım diyorum düşük devirde...
uyku setini yıkamadım canım.Ana kucağı çanta pusetin kılıfını yıkadım.. onlara bişey olmadı.. uyku setini haftaya yıkayacağım artık

bir de ben son haftama gelebilsem 36. haftada bırakıcam inş,iple çekiyorum o günü.Evden işe giderken resmen ayaklarım geri geri gidiyo,gözüm yatakda kalıyor.
bende ha gayret diye diye gidiyorum içimden bir histe evde pek vakit geçiremiceksin diyor.

Selam kizlar ruyamda yine kizimi gordum gercek gibiydi emziriyodum ona olan sevgimden agliyodum bi uyandim ruyaymis. Cok ozledigimi hissettim birden. Bu nasil bir duyguymus asla tahmin edilemezmis..
Benim dünkü rüyamda da doğum iznim bitmiş işe başlıyordum ikimiz beraber ağlıyorduk oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…