- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.621
ben elde yıkamada 400 devirde 30 dereceye atarım heralde.. bişicik olmazOlur canım, valla umarım deforme olmaz
Ben de emzirdigimi gordum gece :))Hep dusunuyoruzya o yuzden heralde devamli goruyoruz :))) bende hep emzirirken goruyorum ya bi anlami varmi acaba
Ben suanda makinaya attim yikaniyor elde yikamayi sectim 400 e aldim devride insallah guzelce yikanir bir kac posta seklinde olacak yan korunalar bile tek tek sigiyor[/QUOTE][QUOTE="duman91, post: 43734920, member: ]Canım günaydın ne yaptın uyku setini yıkattın mı ? Ben bu akşam yıkatıcam nasipse... Çamaşır mak. yorgan programı var onda yıkatayım diyorum düşük devirde...
ben elde yıkamada 400 devirde 30 dereceye atarım heralde.. bişicik olmaz
canım ben varım.Benim gibi bebeğinin çamaşırlarını yakayıp ütülemek için izine çıkmayı bekleyen var mı
Daha er kişisinin kışlıkları bile çıkmadı hemde
çalışabilir raporu aldıktan sonra sgk'ya dogum iznini bildirmek için çalışamaz raporu almak zorundasın ve e geç 37. ye kadar alırsın, 38'e kadar çalışma hakkın yok, çalışamaz raporu almayınca izin yanıyormuş duyumlarıma göretam tersi değil mi bence geç alırsan aktarılacak iznin daha çok olur.örneğin şimdiden aldın çalışabilir raporunu diyelim ama 38 de zorunlu izne çıktın ve çıktığın hafta doğum yaptın.16 hafta iznin yeni başlamış sayılır ama erken almış isen doğumdan sonrasına az günün kalır
ben varım ya 35 günüm kaldı doguma daha hiçbirşey yapmadım işteyim çalışıyorum gram yapasım yokBenim gibi bebeğinin çamaşırlarını yakayıp ütülemek için izine çıkmayı bekleyen var mı
Daha er kişisinin kışlıkları bile çıkmadı hemde
ben hediyelik osmanlı lokumluk aldım, gümüş rengi, gümüş rengi parlak pullu tül, nazar boncuk ve kız bebek figürü.ben varım ya 35 günüm kaldı doguma daha hiçbirşey yapmadım işteyim çalışıyorum gram yapasım yoksardı bir korku erken dogarsa napıcam diye, hastane süslemelerine, hediyeliklere de başlamadım üşengeçlikten
Kızlar 32. hafta çalışabilir raporu için doktorum tam 32+0 ken gününde çağırdı, bende öğretmenim ama sisteme giriş yapmamız lazım diye özellikle o gün istedi, hastane sgk nın sistemine direk giriş yapıyormuş. Hatta benim hastanemde parmak iziyle giriş yapılıyor, eşim ben gelsem alsam olmaz mı dedi, doktor eşinizin parmak izi gerekiyor diyerek uyarmıştı.
Artık ders çıkışı koştur koştur yetişmeye çalışacağız.
Birde hastanede ilk gün kim kalacak demişsiniz, ben eşlerin kalmasından yanayım. Annemlerde gelecekler şehir dışından ama ben onları eve gönderip dinlendirmeyi düşünüyorum, özellikle hastaneden eve çıkıldığında asıl iş başlıyor, annemi o zaman devreye sokacağım. Hastanede zaten hemşireler falan yardımcı oluyorlar
Bizimde hala oda takımımız gelmedi,marangoza yaptırdğıma pişman etti,ıkı aydır bekliyoruz.canım ben varım.
bebeğime aldığım çekmecenin gelmesini bekliyorum yıkayıp ütülemek için.
Benim yapasım varda fırsat yok ki,haftasonu hangısını yapacagımı şaşırıyorum,36.haftada izne ayrılcam,inş erken gelmezde gönül rahatlığı ile herseyı yetıstiririm keyifli keyifli.Zira ayrıntılara takılan biriyim,bişey eksik kaldımı aklım orada kalıyor.ben varım ya 35 günüm kaldı doguma daha hiçbirşey yapmadım işteyim çalışıyorum gram yapasım yoksardı bir korku erken dogarsa napıcam diye, hastane süslemelerine, hediyeliklere de başlamadım üşengeçlikten
Ben ev için değilde hastane için bişeyler hazırladım,Lavanta keseleri diktirdim annemi ağızları güpürlü,lavantay ve elyaf doldurdum.Kağıttan bebek külahları aldım,içerisine lokum doldurup kurdaleyip kapatıcam.Bi kaç bişey daha var aklımda malzemeleri aldımda tamamlayamadım.ben hediyelik osmanlı lokumluk aldım, gümüş rengi, gümüş rengi parlak pullu tül, nazar boncuk ve kız bebek figürü.
bir gecede 20 tane yaptım.
çok yer kaplıyor.
daha ihtiyaç olursa doğumdan sonra yaparım diye düşünüyorum.
zaten ilk 20 gün eve kimse gelsin istemiyorum, biz düzenimizi kuralım istiyorum.
artık bakalım nasıl olacak.
korkma canım ya... sen sağlıklı ol, bebeğin sağlıklı olsun, diğerleri teferruat...
benim ilk doğumumda eşim kaldı yanımda.Merhaba canım ben de eşim kalsin istiyorum ama alt alma işini nasıl halledecekler emzirmek için vermesi lazım sürekli benim eşim korkuyorum şimdiden tutmaya:)ben anlamda kaldım ikinci yığını erkekti ilki kızdı hep baktım ona ama yeni doğanın altını alırken bile insan korkuyor bi yerini acitirim diye ben de bilemedim eşim kalsin istiyorum ama tereddutlerim var
Çizgiler düz mü yoksa kalp atışı gibi miKızlar nst sonucunu yorumlamayi bilen var mı?
Ben bugün bağlandım kağıdı aldım çıktım doktorun acil işi çıkınca apartopar gitti.
kızlar şu kapı süsüne bir bakın, bayıldım ama nasıl yapılır ki bu? Eki Görüntüle 1699727
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?