2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben suanda makinaya attim yikaniyor elde yikamayi sectim 400 e aldim devride insallah guzelce yikanir bir kac posta seklinde olacak yan korunalar bile tek tek sigiyor[/QUOTE]
Hadi yaa benimkiler o kadar büyük değil tek seferde yıkar gibime geliyor, hadi bakalım inşAllah deforme olmadan çıkar daha ilk seferden 400 devirde artık 2-3 günde anca kurur benimkiler

Benim gibi bebeğinin çamaşırlarını yakayıp ütülemek için izine çıkmayı bekleyen var mı
Daha er kişisinin kışlıkları bile çıkmadı hemde

çalışabilir raporu aldıktan sonra sgk'ya dogum iznini bildirmek için çalışamaz raporu almak zorundasın ve e geç 37. ye kadar alırsın, 38'e kadar çalışma hakkın yok, çalışamaz raporu almayınca izin yanıyormuş duyumlarıma göre

Benim gibi bebeğinin çamaşırlarını yakayıp ütülemek için izine çıkmayı bekleyen var mı
Daha er kişisinin kışlıkları bile çıkmadı hemde
ben varım ya 35 günüm kaldı doguma daha hiçbirşey yapmadım işteyim çalışıyorum gram yapasım yok sardı bir korku erken dogarsa napıcam diye, hastane süslemelerine, hediyeliklere de başlamadım üşengeçlikten

ben hediyelik osmanlı lokumluk aldım, gümüş rengi, gümüş rengi parlak pullu tül, nazar boncuk ve kız bebek figürü.
bir gecede 20 tane yaptım.
çok yer kaplıyor.
daha ihtiyaç olursa doğumdan sonra yaparım diye düşünüyorum.
zaten ilk 20 gün eve kimse gelsin istemiyorum, biz düzenimizi kuralım istiyorum.
artık bakalım nasıl olacak.
korkma canım ya... sen sağlıklı ol, bebeğin sağlıklı olsun, diğerleri teferruat...

Merhaba canım ben de eşim kalsin istiyorum ama alt alma işini nasıl halledecekler emzirmek için vermesi lazım sürekli benim eşim korkuyorum şimdiden tutmaya:)ben anlamda kaldım ikinci yığını erkekti ilki kızdı hep baktım ona ama yeni doğanın altını alırken bile insan korkuyor bi yerini acitirim diye ben de bilemedim eşim kalsin istiyorum ama tereddutlerim var

[/QUOTE]
Hadi yaa benimkiler o kadar büyük değil tek seferde yıkar gibime geliyor, hadi bakalım inşAllah deforme olmadan çıkar daha ilk seferden 400 devirde artık 2-3 günde anca kurur benimkiler [/QUOTE]
Ben astim kurumaya basladi bile hem ruzgar hem gunes olunca iyi oluyor yarindan itibaren yagmur varmis burada bigun yikayip kurutayim dedim onlari benimki buyuyen besiklerden besikle birlikte verdiler uyku setini yan korumalik bile tek tek sigiyor makinaya

canım ben varım.
bebeğime aldığım çekmecenin gelmesini bekliyorum yıkayıp ütülemek için.
Bizimde hala oda takımımız gelmedi,marangoza yaptırdğıma pişman etti,ıkı aydır bekliyoruz.
Benim yapasım varda fırsat yok ki,haftasonu hangısını yapacagımı şaşırıyorum,36.haftada izne ayrılcam,inş erken gelmezde gönül rahatlığı ile herseyı yetıstiririm keyifli keyifli.Zira ayrıntılara takılan biriyim,bişey eksik kaldımı aklım orada kalıyor.

Ben ev için değilde hastane için bişeyler hazırladım,Lavanta keseleri diktirdim annemi ağızları güpürlü,lavantay ve elyaf doldurdum.Kağıttan bebek külahları aldım,içerisine lokum doldurup kurdaleyip kapatıcam.Bi kaç bişey daha var aklımda malzemeleri aldımda tamamlayamadım.

Kızlar nst sonucunu yorumlamayi bilen var mı?
Ben bugün bağlandım kağıdı aldım çıktım doktorun acil işi çıkınca apartopar gitti.

Kiliflari cikan yankorumalı setler var aslında, Funnababynin çok kaliteli ve pratik aslinda, almayan varsa çok hos, tavsiye ederim, cibinlik ve yatak koruyucu da ordan aldim, internet sitesi var

benim ilk doğumumda eşim kaldı yanımda.
annem yaşlı, onu hastanede bekletmek istemedim.
doğumdan sonra iyi olduğumuzu haber vermesini eşime tembihledim.

eşim de hiçbir yeni doğan bebeği tutmadığını ve tutamayacağını söylüyordu.
benden önce onun kucağına vermişler kızımızı :)

biz eşimle ikimiz baktık bebeğimize.
zaten o kucağınıza veriyor, sizin yataktan kalkmanıza, doğrulmanıza yardım ediyor, bebeğin altını siz değiştiriyorsunuz, sizinkini de eşinizle beraber hemşire :)
eğer normal doğumu başarabilirseniz, tüm bunlar daha kolay olur tabii...
ben sezeryan olmuştum.

Arkadaslar merhaba benim bebegin gelisimi hep ondeydi bu zamana kadar dun farkli bi doktora gittim 3 hafta onde dedi..onemli olan altinda bi sıkınti var mi yok mu onu bilmeliyiz dedi..sekerim yok bu uyi bisey dedi ama ben tedirgin oldum onemli bisey olabilirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…