- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.661
canım öle de bu masanın başında oturmakta insanı yoruyo gerçekten.. haftaya salı doktoruma gidicem raporu çalışamaza çevirtcemm.. sonra detaylı temizlik var evde.. haftaya haftasonuda baby shower yapıcazee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnm
Bi sorun görünmüyor merak etme
Merhaba canım ben de eşim kalsin istiyorum ama alt alma işini nasıl halledecekler emzirmek için vermesi lazım sürekli benim eşim korkuyorum şimdiden tutmaya:)ben anlamda kaldım ikinci yığını erkekti ilki kızdı hep baktım ona ama yeni doğanın altını alırken bile insan korkuyor bi yerini acitirim diye ben de bilemedim eşim kalsin istiyorum ama tereddutlerim var
Kiliflari cikan yankorumalı setler var aslında, Funnababynin çok kaliteli ve pratik aslinda, almayan varsa çok hos, tavsiye ederim, cibinlik ve yatak koruyucu da ordan aldim, internet sitesi var
Benim eşimde tutamayacağını söylüyor, o yüzden ısrarla onun kalmasını istiyorum :) Zaten annem,kızkardeşim, kayınvaldem falan gelir hastaneye ama gece onları rahat uyumaları için eve göndermeyi düşünüyorum işte, rahatça dinlensinler diye, gece de eşim bakar herhalde bana:)benim ilk doğumumda eşim kaldı yanımda.
annem yaşlı, onu hastanede bekletmek istemedim.
doğumdan sonra iyi olduğumuzu haber vermesini eşime tembihledim.
eşim de hiçbir yeni doğan bebeği tutmadığını ve tutamayacağını söylüyordu.
benden önce onun kucağına vermişler kızımızı :)
biz eşimle ikimiz baktık bebeğimize.
zaten o kucağınıza veriyor, sizin yataktan kalkmanıza, doğrulmanıza yardım ediyor, bebeğin altını siz değiştiriyorsunuz, sizinkini de eşinizle beraber hemşire :)
eğer normal doğumu başarabilirseniz, tüm bunlar daha kolay olur tabii...
ben sezeryan olmuştum.
Beni 32+0 da çağırdı haftaya çarşambaya geliyor dersler boş geçmesin diye cuma gitmek istiyorum olurmuki
Bebeğin hareketi mesele benim.. ondan. O da burada göstermiyor sanırım sadece kalp atışi varsancın hiiççç yok canımm rahat ol
Canım içini ferah tut, sıkı takipte olacan en azından. Bişey olursa dr hemen müdahale ederUfff kızlar yaaa doktor iki günde bir gel dedi. Kilosu 1420 gr hala riskli demekki gel dediğine göre
çok Üzgünüm yaaa
Yani ne kadar olması lazımmış kiÇizgilerin daha yüksekte olması gerekiyormuş o kadar yukarıda değil. Bakalım bnm nasıl çıkacak hem rahme çok yakın hem de çok kasılma oluyor
yani ben şöyle yapıcam benim doğumum 19 ocak gözüküyor ve 32 haftam dün doldu ama ben h. sonu alıcam raporu öyle olunca çalışamaz rapaoru 38. haftam 4 ocaktan itibaren başlamış oluyor.30 aralıkta başlamış olsa sonraki 4 gün tatil olduğu için boşuna benim iznime dahil olmasın diye bu şekilde düşündm böylece 4 ocaktan itibaren 16 haftalık iznim başlayacak.yanlış mı düşünüyorum acaba?Şunu demek istedim; mesela 33 te rapor olursa eğer, çalışabilir raporu almadan çalıştığı bir haftayı sonrasına aktaramıyorsun
Ben 600 devir 14 dak.30 derecede yorgan,yan korumaları yıkafım@Acelya58 atmış şimdi yıkanıyormuş o da 400 devirde yıkatmış :)))
Sağol canım..Canım içini ferah tut, sıkı takipte olacan en azından. Bişey olursa dr hemen müdahale eder
amin cnm alnımızın akıyla çıkalım insallah bu süreçten,canım bu yaptıkların fazlasıyla yeter gibi.
ben hastane odası süslemeyeceğim.
güzel bir paket çikolata almayı düşünüyorum gelen giden, doktor, hemşire, ve diğer ziyaretcilere ikram etmek için.
kendi doktoruma doğumdan bir hafta sonra güzel bir saat hediye etmeyi düşünüyorum.
sonra eve gelen misafirlere bu gümüş lokumluk içinde şekerler hazırlayıp hatıra olması adına vermeyi düşünüyorum.
bu günlerce planladığımız, hazırlandığımız, heyecanla beklediğimiz yavrularımızın doğum günü, güzel hatıralarımız olsun hepimizin.
Bende akşam atıcam bakalım, ayy evet çok güzel kokuyorlar...Ben 600 devir 14 dak.30 derecede yorgan,yan korumaları yıkafım
Hiçbişey olmadı kızlar
Bebek gibi koktu hepsi :)
masallah masallahcnm benm degerlerm 25yildan beri ilk defa cok iyi cikmisti ya hamileligin basindaondan vitamin bile almadim ben ama artik azalmis biseler gittikce geriye gidior daha bugun aldim ilac. hep diyodum masallah bn bise kullanmadim die ama artik kullaniyoz bakim
üstteki bebeğin kalp atışı altta kasılma değeri gerçek sancı olunca dogumda 100 lere yakın oluyormuş, senin 20lerde görünüyor su an
ben de aynen öyle biliyorum cnmŞunu demek istedim; mesela 33 te rapor olursa eğer, çalışabilir raporu almadan çalıştığı bir haftayı sonrasına aktaramıyorsun
y
yani ben şöyle yapıcam benim doğumum 19 ocak gözüküyor ve 32 haftam dün doldu ama ben h. sonu alıcam raporu öyle olunca çalışamaz rapaoru 38. haftam 4 ocaktan itibaren başlamış oluyor.30 aralıkta başlamış olsa sonraki 4 gün tatil olduğu için boşuna benim iznime dahil olmasın diye bu şekilde düşündm böylece 4 ocaktan itibaren 16 haftalık iznim başlayacak.yanlış mı düşünüyorum acaba?
eet canım sadece kalp atışı var.. hareketlerinde ne sorun var tatlım hareket mi etmiyor_? tatlı bişiler ye soluna yat , yanlardan falan hafiften sıkıştır onu denedinmi hepsini.?Bebeğin hareketi mesele benim.. ondan. O da burada göstermiyor sanırım sadece kalp atışi var
Tam bilmiyorum ama doktorda sıra beklerken yanımdaki son haftada olan kadın söylemişti. Çizgiler çok inişli çıkışlı olunca doğuma yakın oluyor demişti ama onunki dümdüzdüYani ne kadar olması lazımmış ki
Deniycem bunuAltta tarafında baskı olanlar gün içinde mutlaka ayaklarının altına yükseklik koyup yatsinlar. Ben çok faydasını gördüm. Agrılarım öyle geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?