2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnm
canım öle de bu masanın başında oturmakta insanı yoruyo gerçekten.. haftaya salı doktoruma gidicem raporu çalışamaza çevirtcemm.. sonra detaylı temizlik var evde.. haftaya haftasonuda baby shower yapıcaz
ondan sonraki hafta kokulu taşlarımı , hobi çerçevelerim var benm boyuyorum renkli onlarla ilgilenicem.. evin dekoratif eksiklerini tamamlıcamm..
evde keyifli vakit geçirmek istiorum birazda.. sabah kalk 6da gel çalış gerçekten zorluo..arabada kullanmak istemşorum çok fazla artık..

canım bebek hemşireleri var, özel hastanede olacağım için o kadar para veriyorum bir zahmet gelip bebeğin altını da değiştirsinler yani. Onlar yardım ederler diye düşünüyorum. Benim eşimde tutamam ben diyo başlangıçta ama eminim o doğumdan sonra tutmak isteyecek, altını değiştirme işinde de ben bile hiç yapmadım ilk gebeliğim ama elbet eşimde, bende öğreneceğiz yani:)
Kiliflari cikan yankorumalı setler var aslında, Funnababynin çok kaliteli ve pratik aslinda, almayan varsa çok hos, tavsiye ederim, cibinlik ve yatak koruyucu da ordan aldim, internet sitesi var

Ben Funnababy nin uyku setini aldım daha doğrusu kız kardeşim hediye olarak aldı, 250 tl fiyatı evet tuzlu ama dediğin gibi yan koruma kılıfları, her şeyin kılıfı çıkabiliyor. Zaten daha uygun olan uyku setlerinin kılıfları çıkmıyor. Ordan aradaki farkı anlayabilirsiniz yani. Arkadaşımda 4 senedir Funnababy nin uyku setini kullanıyorum hala hiç bişi olmadı diye özellikle önerdi bana

Benim eşimde tutamayacağını söylüyor, o yüzden ısrarla onun kalmasını istiyorum :) Zaten annem,kızkardeşim, kayınvaldem falan gelir hastaneye ama gece onları rahat uyumaları için eve göndermeyi düşünüyorum işte, rahatça dinlensinler diye, gece de eşim bakar herhalde bana:)
İlk gebeliğim, yazdığın için soruyorum, sizin altınızı eşinizle beraber hemşire temizleyecek demişsin, ona takıldım ben:) tuvalete falan gitmemiz yasak mı anlayamadım.

Beni 32+0 da çağırdı haftaya çarşambaya geliyor dersler boş geçmesin diye cuma gitmek istiyorum olurmuki

Gecikince ne olur bilmiyorum canım, doktoruna sor ama önemli olan okula vereceğin rapor falan değil, hastanenin senin 32+0 olduğuna dair girişini yapması aynı anda sgk ya girişin yapılacak otomatik olarak. Zaten 5 hafta sonra gidicez, bir gün boş geçse bişi olmaz dersler ya... Ben çıkışta yetişebiliyorum hastaneye, akşam 18.00 de kapanıyor hastane,sen son saatlerinde izin alıp gidebilirsin hastaneye yada öğleden sonraki derslerini iptal et vs... kimse sana neden gidiyor demez yani, yasal olarak yapman gereken bişi bu.

y
Şunu demek istedim; mesela 33 te rapor olursa eğer, çalışabilir raporu almadan çalıştığı bir haftayı sonrasına aktaramıyorsun
yani ben şöyle yapıcam benim doğumum 19 ocak gözüküyor ve 32 haftam dün doldu ama ben h. sonu alıcam raporu öyle olunca çalışamaz rapaoru 38. haftam 4 ocaktan itibaren başlamış oluyor.30 aralıkta başlamış olsa sonraki 4 gün tatil olduğu için boşuna benim iznime dahil olmasın diye bu şekilde düşündm böylece 4 ocaktan itibaren 16 haftalık iznim başlayacak.yanlış mı düşünüyorum acaba?

amin cnm alnımızın akıyla çıkalım insallah bu süreçten,

masallah masallah annesi dikkat et kendine

38 değil 37. haftada alman lazım

Bebeğin hareketi mesele benim.. ondan. O da burada göstermiyor sanırım sadece kalp atışi var
eet canım sadece kalp atışı var.. hareketlerinde ne sorun var tatlım hareket mi etmiyor_? tatlı bişiler ye soluna yat , yanlardan falan hafiften sıkıştır onu denedinmi hepsini.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…