- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.641
Beni 32+0 da çağırdı haftaya çarşambaya geliyor dersler boş geçmesin diye cuma gitmek istiyorum olurmukiKızlar 32. hafta çalışabilir raporu için doktorum tam 32+0 ken gününde çağırdı, bende öğretmenim ama sisteme giriş yapmamız lazım diye özellikle o gün istedi, hastane sgk nın sistemine direk giriş yapıyormuş. Hatta benim hastanemde parmak iziyle giriş yapılıyor, eşim ben gelsem alsam olmaz mı dedi, doktor eşinizin parmak izi gerekiyor diyerek uyarmıştı.
Artık ders çıkışı koştur koştur yetişmeye çalışacağız.
Birde hastanede ilk gün kim kalacak demişsiniz, ben eşlerin kalmasından yanayım. Annemlerde gelecekler şehir dışından ama ben onları eve gönderip dinlendirmeyi düşünüyorum, özellikle hastaneden eve çıkıldığında asıl iş başlıyor, annemi o zaman devreye sokacağım. Hastanede zaten hemşireler falan yardımcı oluyorlar
ne güzel şeyler düşünmüssün ben de 50 lavanta kesesi, 30 kavanozda krem, 10 tane kolonya yapıcam, birazını hastaneye götürürüm kalanı evde durur, gelenlere veririm zaten büyük olasılık annemlern arkadaşları daha fazla hep onlar gelecek, bir de hastane süslemesi için bebek beşik ve anne yatağına kurdele, bebek beşiğine tül, kapı süsü, takı yastığı, anı defteri yapılacak annem sagolsun ondan bekliyorum bunlarıben hediyelik osmanlı lokumluk aldım, gümüş rengi, gümüş rengi parlak pullu tül, nazar boncuk ve kız bebek figürü.
bir gecede 20 tane yaptım.
çok yer kaplıyor.
daha ihtiyaç olursa doğumdan sonra yaparım diye düşünüyorum.
zaten ilk 20 gün eve kimse gelsin istemiyorum, biz düzenimizi kuralım istiyorum.
artık bakalım nasıl olacak.
korkma canım ya... sen sağlıklı ol, bebeğin sağlıklı olsun, diğerleri teferruat...
sen geç başlamışsın yine ben 20 den beri kullanıyorumgittim bi suru kan verdimfolik asit,kan hapi demir hapi falan verdiler basladim kullanmaya. bebiskoya kan gerekmis bi de espri yapiolar
haftaya bugün evimde olcam artıkk
sen geç başlamışsın yine ben 20 den beri kullanıyorum
dimi ya hakettim artık :) bana kalsa daha geleim diorumda ama artık cidden zorluo ya yeter daha fazla çalışmak istemiorum.. zaten artık bana pek bi işte vermiolar takılıom öle :)sonunda hii,ne guzelll35.haftadasin artik masallah,dinlenme vaktidir
Ufff kızlar yaaa doktor iki günde bir gel dedi. Kilosu 1420 gr hala riskli demekki gel dediğine göre
canım bu yaptıkların fazlasıyla yeter gibi.ne güzel şeyler düşünmüssün ben de 50 lavanta kesesi, 30 kavanozda krem, 10 tane kolonya yapıcam, birazını hastaneye götürürüm kalanı evde durur, gelenlere veririm zaten büyük olasılık annemlern arkadaşları daha fazla hep onlar gelecek, bir de hastane süslemesi için bebek beşik ve anne yatağına kurdele, bebek beşiğine tül, kapı süsü, takı yastığı, anı defteri yapılacak annem sagolsun ondan bekliyorum bunları
Arkadaslar merhaba benim bebegin gelisimi hep ondeydi bu zamana kadar dun farkli bi doktora gittim 3 hafta onde dedi..onemli olan altinda bi sıkınti var mi yok mu onu bilmeliyiz dedi..sekerim yok bu uyi bisey dedi ama ben tedirgin oldum onemli bisey olabilirmi sizce
canım korkma, iki günde bir takip, bebeğine sağ salim kavuşman için.Ufff kızlar yaaa doktor iki günde bir gel dedi. Kilosu 1420 gr hala riskli demekki gel dediğine göre
çok Üzgünüm yaaa
Şunu demek istedim; mesela 33 te rapor olursa eğer, çalışabilir raporu almadan çalıştığı bir haftayı sonrasına aktaramıyorsuntam tersi değil mi bence geç alırsan aktarılacak iznin daha çok olur.örneğin şimdiden aldın çalışabilir raporunu diyelim ama 38 de zorunlu izne çıktın ve çıktığın hafta doğum yaptın.16 hafta iznin yeni başlamış sayılır ama erken almış isen doğumdan sonrasına az günün kalır
ee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnmdimi ya hakettim artık :) bana kalsa daha geleim diorumda ama artık cidden zorluo ya yeter daha fazla çalışmak istemiorum.. zaten artık bana pek bi işte vermiolar takılıom öle :)
lokumlukların resmini paylaşır mısın bende öyle kalıcı birşey yapmak istiyorumcanım bu yaptıkların fazlasıyla yeter gibi.
ben hastane odası süslemeyeceğim.
güzel bir paket çikolata almayı düşünüyorum gelen giden, doktor, hemşire, ve diğer ziyaretcilere ikram etmek için.
kendi doktoruma doğumdan bir hafta sonra güzel bir saat hediye etmeyi düşünüyorum.
sonra eve gelen misafirlere bu gümüş lokumluk içinde şekerler hazırlayıp hatıra olması adına vermeyi düşünüyorum.
bu günlerce planladığımız, hazırlandığımız, heyecanla beklediğimiz yavrularımızın doğum günü, güzel hatıralarımız olsun hepimizin.
Çizgilerin daha yüksekte olması gerekiyormuş o kadar yukarıda değil. Bakalım bnm nasıl çıkacak hem rahme çok yakın hem de çok kasılma oluyorUfff kızlar yaaa doktor iki günde bir gel dedi. Kilosu 1420 gr hala riskli demekki gel dediğine göre
çok Üzgünüm yaaa
sancın hiiççç yok canımm rahat ol
benim ilk doğumumda eşim kaldı yanımda.
annem yaşlı, onu hastanede bekletmek istemedim.
doğumdan sonra iyi olduğumuzu haber vermesini eşime tembihledim.
eşim de hiçbir yeni doğan bebeği tutmadığını ve tutamayacağını söylüyordu.
benden önce onun kucağına vermişler kızımızı :)
biz eşimle ikimiz baktık bebeğimize.
zaten o kucağınıza veriyor, sizin yataktan kalkmanıza, doğrulmanıza yardım ediyor, bebeğin altını siz değiştiriyorsunuz, sizinkini de eşinizle beraber hemşire :)
eğer normal doğumu başarabilirseniz, tüm bunlar daha kolay olur tabii...
ben sezeryan olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?