2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi yaa benimkiler o kadar büyük değil tek seferde yıkar gibime geliyor, hadi bakalım inşAllah deforme olmadan çıkar daha ilk seferden 400 devirde artık 2-3 günde anca kurur benimkiler [/QUOTE]
Ben astim kurumaya basladi bile hem ruzgar hem gunes olunca iyi oluyor yarindan itibaren yagmur varmis burada bigun yikayip kurutayim dedim onlari benimki buyuyen besiklerden besikle birlikte verdiler uyku setini yan korumalik bile tek tek sigiyor makinaya[/QUOTE]
Canım 70*130 değil mi yinede ölçüleri belki kalitesi iyidir o yüzden de anca sığıyor olabilir. gerçi bende hiç denemedim bizede beşikle beraber verdiler ama bakalım benimki sığacak mı :))) Bizim burda güneş yok mecburen evin için kurutucam birde zaten çalışıyorum akşama anca gidiyorum başında nöbet tutmam lazım

Beni 32+0 da çağırdı haftaya çarşambaya geliyor dersler boş geçmesin diye cuma gitmek istiyorum olurmuki

ne güzel şeyler düşünmüssün ben de 50 lavanta kesesi, 30 kavanozda krem, 10 tane kolonya yapıcam, birazını hastaneye götürürüm kalanı evde durur, gelenlere veririm zaten büyük olasılık annemlern arkadaşları daha fazla hep onlar gelecek, bir de hastane süslemesi için bebek beşik ve anne yatağına kurdele, bebek beşiğine tül, kapı süsü, takı yastığı, anı defteri yapılacak annem sagolsun ondan bekliyorum bunları

sen geç başlamışsın yine ben 20 den beri kullanıyorum

cnm benm degerlerm 25yildan beri ilk defa cok iyi cikmisti ya hamileligin basinda ondan vitamin bile almadim ben ama artik azalmis biseler gittikce geriye gidior daha bugun aldim ilac. hep diyodum masallah bn bise kullanmadim die ama artik kullaniyoz bakim

canım bu yaptıkların fazlasıyla yeter gibi.
ben hastane odası süslemeyeceğim.
güzel bir paket çikolata almayı düşünüyorum gelen giden, doktor, hemşire, ve diğer ziyaretcilere ikram etmek için.
kendi doktoruma doğumdan bir hafta sonra güzel bir saat hediye etmeyi düşünüyorum.
sonra eve gelen misafirlere bu gümüş lokumluk içinde şekerler hazırlayıp hatıra olması adına vermeyi düşünüyorum.

bu günlerce planladığımız, hazırlandığımız, heyecanla beklediğimiz yavrularımızın doğum günü, güzel hatıralarımız olsun hepimizin.

Merhaba canım, senin durumunu ben de yaşıyorum ve bende şeker var. Doktorum normalde pimpirikli olmasına rağmen bu konuya çok takılmadı açıkçası. Ben zaten diyet yapıyordum ama arada kaçamaklarım oluyordu, şimdi daha sıkı sarıldım diyete. Doktor diyetin de çok etkili olmayacağını söyledi. Aynen senin gibi ben de çok tedirginim Cumartesi'den beri. Ne yapacağımı şaşırdım, karbonhidratı tamamen kestim ve 1 kilo verdim 4 günde.

Şunu demek istedim; mesela 33 te rapor olursa eğer, çalışabilir raporu almadan çalıştığı bir haftayı sonrasına aktaramıyorsun

dimi ya hakettim artık :) bana kalsa daha geleim diorumda ama artık cidden zorluo ya yeter daha fazla çalışmak istemiorum.. zaten artık bana pek bi işte vermiolar takılıom öle :)
ee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnm

lokumlukların resmini paylaşır mısın bende öyle kalıcı birşey yapmak istiyorum

Ufff kızlar yaaa doktor iki günde bir gel dedi. Kilosu 1420 gr hala riskli demekki gel dediğine göre

çok Üzgünüm yaaa
Çizgilerin daha yüksekte olması gerekiyormuş o kadar yukarıda değil. Bakalım bnm nasıl çıkacak hem rahme çok yakın hem de çok kasılma oluyor

Benim malesef sezaryan olucak dikiş var serklaj olmuştum. Diyorum en kötü ihtimal geç saate kadar kalır eşim annem gece devam eder bakalım hayırlısı sağlıkla hayirla alalım inşallah kucağımiza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…