2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende kitap almistim cift cizgi cikinca dr bos keseyi gösterdi bos kesenin fotosunu verdi ...bi o gun eve gelip cok heyecanliyim yazdi daha da o ah bizim heriff yazdir yazdir
olsun o da bişi
o zaten bişiler yazmayı etmeyı cok sever.
babası öldüğü zaman günlükleri çıktı ortaya adamın. demek kı babadan ogula gecen bişi bu

ben çok acıkıyom sabah kahvaltımı ediyorum sonra bi yatıyom bi kaç saat daha uyuyup işte öğlen biri ikiyi buluyo güne başlamam. annem uyu uyu çok ararsın bu uykuları diyo hep
uyku maalesef stoklanmıyor
bu saatten sonra da pek uyunmuyor zaten. o kalıtelı uyku zamanlarımız geçti.
ben uykuda acıkınca bişiler içiyorum, ya da muz falan yıyorum.

olsun o da bişi
o zaten bişiler yazmayı etmeyı cok sever.
babası öldüğü zaman günlükleri çıktı ortaya adamın. demek kı babadan ogula gecen bişi bu
Harika birşeyyy...kesinlikle babasından böyle birşey kaldığı için çok mutludur ... Umarım o da yazar bizimkinde safi laf söz ucar diyom amaa nerdeee ....el karnımda güya hissedecek hepte boş yerleri tutar bebek orda bile değil derim oğluş baban geldi bak seni seviyor çook işim var çokkkk

'' senin sesini duyunca hareketlendı bak'' dıyorum
mutluluktan uçuyor
sevınsın garıp

bır de benımkı cok duygusal bır tiptir

aman yapalım tabii sevınsınler
sonucta onlarda babiş olacaklar
Ay güldürme ya bak iki dakika aralık analarına girdim...farkımızı dim mi analar ve anneler gibiyiz uyuyamamaktan yakınıyolar zombi olduk diiirler sen burda benim altıma çiş yaptırtıyon ocak anası

Ay güldürme ya bak iki dakika aralık analarına girdim...farkımızı dim mi analar ve anneler gibiyiz uyuyamamaktan yakınıyolar zombi olduk diiirler sen burda benim altıma çiş yaptırtıyon ocak anası
uyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmen
az kaldı dayanalım
aralık analarına bakmadım konuyu bulamadım çünkü

uyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmen
az kaldı dayanalım
aralık analarına bakmadım konuyu bulamadım çünkü
Bakma bakmaaaa bebeğin altını pamık ve su ile temizleme önerilmiş..ben zaten öyle yapıcam ıslak mendil ne plursa olsun asla sıcak su pamuk mu yok en sağlıklısı

Bakma bakmaaaa bebeğin altını pamık ve su ile temizleme önerilmiş..ben zaten öyle yapıcam ıslak mendil ne plursa olsun asla sıcak su pamuk mu yok en sağlıklısı
ayyy hiç o kadarıyla uğraşamıycam
nasıl alıstırırsan öyle gıder. unı baby aldım daha da bişi yapamam ,
yerım onun popişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…