- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.361
kızlar, benımkı '' günlük yazalım' dedi
ne işim olur günlükle
çok istiyorsan .'' sen yaz'' dedim
allamm inşallah ben normalde süslüyümdür bakalım çocuklu kadın olunca da süslü olabilcem miAynen...ee koca bir göbüşümüzde olmicikkendimizi ihmalde etmez isek yakarız herifleri...
bende kitap almistim cift cizgi cikinca dr bos keseyi gösterdi bos kesenin fotosunu verdi ...bi o gun eve gelip cok heyecanliyim yazdi daha da o ah bizim heriff yazdir yazdir
uyku maalesef stoklanmıyorben çok acıkıyom sabah kahvaltımı ediyorum sonra bi yatıyom bi kaç saat daha uyuyup işte öğlen biri ikiyi buluyo güne başlamam. annem uyu uyu çok ararsın bu uykuları diyo hep
Olursun ne var ki bunda ... Daha da cekici olur hemallamm inşallah ben normalde süslüyümdür bakalım çocuklu kadın olunca da süslü olabilcem mi
Harika birşeyyy...kesinlikle babasından böyle birşey kaldığı için çok mutludur ... Umarım o da yazarolsun o da bişi
o zaten bişiler yazmayı etmeyı cok sever.
babası öldüğü zaman günlükleri çıktı ortaya adamın. demek kı babadan ogula gecen bişi bu
inşallah bakalım bi de o zmnlar gelince konuşrz bunlarıOlursun ne var ki bunda ... Daha da cekici olur hem
Harika birşeyyy...kesinlikle babasından böyle birşey kaldığı için çok mutludur ... Umarım o da yazarbizimkinde safi laf söz ucar diyom amaa nerdeee ....el karnımda güya hissedecek hepte boş yerleri tutar bebek orda bile değil derim oğluş baban geldi bak seni seviyor çook işim var çokkkk
'' senin sesini duyunca hareketlendı bak'' dıyorum
mutluluktan uçuyor
sevınsın garıp
bır de benımkı cok duygusal bır tiptiray altıma işicem kocanın tioini biliyom bende yapıyom
Ay güldürme yabır de benımkı cok duygusal bır tiptir
aman yapalım tabii sevınsınler
sonucta onlarda babiş olacaklar
uyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmenAy güldürme yabak iki dakika aralık analarına girdim...farkımızı dim mi analar ve anneler gibiyiz uyuyamamaktan yakınıyolar zombi olduk diiirler sen burda benim altıma çiş yaptırtıyon ocak anası
Bakma bakmaaaauyumak zorlaştı artık. ayyy o sağa sola dönüşler yok mu kavimler göçü yaaa resmen
az kaldı dayanalım
aralık analarına bakmadım konuyu bulamadım çünkü
allah rahatlık versinŞarjım tükendi yineiyi sabahlamalar diliyorum surrender ve ocak anneleri ( aralık daha uugun )
ayyy hiç o kadarıyla uğraşamıycamBakma bakmaaaabebeğin altını pamık ve su ile temizleme önerilmiş..ben zaten öyle yapıcam ıslak mendil ne plursa olsun asla sıcak su pamuk mu yok en sağlıklısı
Annesi pişik olmasın totosuayyy hiç o kadarıyla uğraşamıycam
nasıl alıstırırsan öyle gıder. unı baby aldım daha da bişi yapamam,
yerım onun popişini
sırtına uzun bı yastık al gerısı önemsızAnnesi pişik olmasın totosurahatlık mı ? Bacak aramdaki yastıkla döne döne
ben yazdım çok güzel anılar yazmışım... Güzel olur aslında...kızlar, benımkı '' günlük yazalım' dedi
ne işim olur günlükle
çok istiyorsan .'' sen yaz'' dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?