2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmu bilemedim..

Cok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmu bilemedim..

hemsireler fln gorurse belki izin vermezler,ya da yok de yapmayalim. ins diretmez. senin istemedgn biseyi vermesinler yaa bnm kv de bebegi ballamadan bahsetti o ne yaaa dedm tovbe tovbe ne sacma. seni de yapmislar ondan bu kdr ballisin dmi dedm icimden

O varya o kasla goz arasinda hallediverir vallahi ballama mi tuzlamayi duydumda ballama da iyiymis

canım tez zamanda yavrunu alıp evinize gidersiniz.biran önce sağlığına kavuşsun fıstık

Geçmiş olsun canım.. Allahım korusun sizi de yavruyu da.

Bende doğumdan 1 hafta önce düdüklüde kolumu yaktım. Annemler korkudan bişey olur diye kadın doğuma da götürdüler beni. Kolumdan çok bebek için korkmuşlar. 1 hafta sonra erken doğum olunca korkudan olmuştur dediler. Babannem korkunca çocuk memeden ayrılır gidin doktora falan demişti anlam verememiştim ama demekki bi dayanağı varmış. Meme değiilde plesanta ayrılabiliyomuş.. Vay bee..

Canım diğerlerinde daha az var sanki yenidoğanlarda 40-50 arası diye hatırlıyorum o kadar çok baktım ki kafam karıştı :)
Ben diğerleri derken sleepy nin büyük boylarını kastetmiştim ama sende haklısın diğer markalarda daha az var.. Molfix in prematüresinde 50, primanın sıfır no prematüresinde 30 tane var.. Bunlar ikisi de 2,5 kg altı için.. Sleepynin yenidoğan 1 numarasında da 70 tane var. Oda 0-3 kg arası için.

CANIM BİŞEY SORUCAM SENİNLE AYNI HAFTADAYIZ günümüz de aynı sen çalışamaz raporunu 36 da mı alacaksın benim hesabıma göre aralık 18 doluyo 37 hafta ben mi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı:)

Sağol canım bilgilendirdigin icin

kızlar kış bebekleri için hastane çıkışı nasıl olmalı, hastaneler sıcak oluyor gerçi ama çok kalın almaya gerek var mı? battaniyeye sarılı çıkacak nasıl olsa değil mi, ne dersiniz???

Heee anladım canım... Sabahtan beri bez ve mama bakıyorum yaaa :)))

benim de derdim o zaten. bi de alınca ucuzunu da alamıyorum ilk bebek malum :) takıntılıyımdır da zaten. ya hep ya hiç yani. bence de almayım ya

annem yün yorgan yaptı aslında. bebek küçükken yorganı üstüne kullanamayacağıma göre altına döşek gibi serebilirim salonda. hem düştü etti derdi de olmaz:)
çok sağolun . iyi ki varsın KK :))

kızlar kış bebekleri için hastane çıkışı nasıl olmalı, hastaneler sıcak oluyor gerçi ama çok kalın almaya gerek var mı? battaniyeye sarılı çıkacak nasıl olsa değil mi, ne dersiniz???

hastanede cok kalin giydirilmesine gerek yok sanirm dedigin gbi,boyle ayicik gbi seyler varya yunlu onlarin adini bilmiorum :) en fazla onu da giydirip battaniyeye sardik mi tmmdir bnce.. ztn maxi cosi ye katariz oyle direk eve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…