- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.521
selamlar, bugun doktora gıdıcez bakalım minnoş ne alemde
Cok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmuevet onlarn cok dertli olanlari var vallaha,dedign gbi este bitiyo zaten. benmki misal bana soyletmez cnku kendi gerektigi kdar rezil edio onlari yeri gelince. sen kotu olma hic girme araya diyo.. milletn umrunda dgliz ama islerne gelince ay soyle boyle diyip eslerimizi kafalamaya calisyolar. diyorum keske herkes eskiden de anlayisli olsaymisz hamilelere karsi,keske onlar da simdiki zamanin olanaklarndan yararlanabilselermis. napalim simdi gidip tarlaya calisalim mi hah tovbe yarabbi
Istege bagli sezaryen mi olcekinşallah öyledır. allah hepımızın yardımcısı olsun. kolaylık versin inşallah.
eğer bişi demezse sorucam
sormak zorundayım
Cok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmubilemedim..
O varya o kasla goz arasinda hallediverir vallahihemsireler fln gorurse belki izin vermezler,ya da yok de yapmayalim. ins diretmez. senin istemedgn biseyi vermesinler yaabnm kv de bebegi ballamadan bahsetti o ne yaaa dedm tovbe tovbe ne sacma. seni de yapmislar ondan bu kdr ballisin dmi dedm icimden
bende ilk prima alıyım demiştim. ikinci pakette direk kaliteyi düşürücemoff be paraya bak
canım tez zamanda yavrunu alıp evinize gidersiniz.biran önce sağlığına kavuşsun fıstıkDaha koklayamıyorum kisağ salim çıksın da allahın izniyle o zaman koklarım bol bol yoo pek hatırlamıyorum. Normalde kalçadan ne kadar acıyosa öyle bi acı hissettiğimi hatırlıyorum.. Soğukta titremekten acı fln hissetmedim
Sagol canim, trafikte ondeki araba durunca biz durduk ama arkamizdaki araba duramayip cok siddetli carpti. 11. Haftamda olmustu bu olay ama acisini 4 gun hastanede 2 ayda evde yatarak cektim, simdide erken dogum tehdidinden yatiyorumhayirlisiyla, saglikla dogar insallah.
Valla yaaa ne kadar bunaldım iyice... Girer bi tane alır çıkarım marketten yaaaaaCanım bnm arkadaşım evolvia almıştı o çok iimiş gazda yapmamıştı ama şimdi sma kullanıo bende ne alcağımı bilmiorum
Ben diğerleri derken sleepy nin büyük boylarını kastetmiştim ama sende haklısın diğer markalarda daha az var.. Molfix in prematüresinde 50, primanın sıfır no prematüresinde 30 tane var.. Bunlar ikisi de 2,5 kg altı için.. Sleepynin yenidoğan 1 numarasında da 70 tane var. Oda 0-3 kg arası için.Canım diğerlerinde daha az var sanki yenidoğanlarda 40-50 arası diye hatırlıyorum o kadar çok baktım ki kafam karıştı :)
Amin canım allah razı olsuncanım tez zamanda yavrunu alıp evinize gidersiniz.biran önce sağlığına kavuşsun fıstık
CANIM BİŞEY SORUCAM SENİNLE AYNI HAFTADAYIZ günümüz de aynı sen çalışamaz raporunu 36 da mı alacaksın benim hesabıma göre aralık 18 doluyo 37 hafta ben mi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı:)Bende sabredıyorum 11 aralık sooonn inş.
Ohh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)
haftada ortalama 1 kg alıyorsun demek oluyor bu.Aslında iş akşamlarda bıtıyor, ıkı aksam sebze yedim sadece yattım sabah baya fark edıyor bnde.Ama gel görki tatlı benımde en buyuk zaafım bısıler yemeden yatamıyor ınsan,sankı içimde koca bı boşluk,haftalardır bısey yememısım gıbı olup gözüm dönüyor bazen.Ben sabahları hariç ekmeği kestim.11 kg aldım normal ama karnım falan çatladı mesela,ne kadar az alırsam o kadar iyi.
Sağol canım bilgilendirdigin icinben ikisini de aldım hem kelebek koruyucu hem kalkan.çünkü koruyucu böyle göğse yapışan silikon bişey sadece.emzirirken göğüs tahriş olmasın diye ya da tahriş olursa onla emziriyosun.kalkan ise emzirmediğin zamanda sütünü biriktiriyo içinde.hem göğsü nemli de tutuyo tahriş olmuo.göğüs pedinin yerine kullanılıo desem daha iyi anlarsın.pedde süt boşa gitmiş oluo.kalkanda depolanıo.
şampuan da yenidoğanlar için konak önleyici aldım
benden de bi Buca gelsin hadi:)İzmirliler basmış burayı bende kskdeyim :)))
Heee anladım canım... Sabahtan beri bez ve mama bakıyorum yaaa :)))Ben diğerleri derken sleepy nin büyük boylarını kastetmiştim ama sende haklısın diğer markalarda daha az var.. Molfix in prematüresinde 50, primanın sıfır no prematüresinde 30 tane var.. Bunlar ikisi de 2,5 kg altı için.. Sleepynin yenidoğan 1 numarasında da 70 tane var. Oda 0-3 kg arası için.
ivet aynennO varya o kasla goz arasinda hallediverir vallahiballama mi tuzlamayi duydumda ballama da iyiymis
benim de derdim o zaten. bi de alınca ucuzunu da alamıyorum ilk bebek malum :) takıntılıyımdır da zaten. ya hep ya hiç yani. bence de almayım yaBir tane daha besik almana gerek yok ki.... temiz battaniyesinin ustunde koltuga yatirirsin. Yani ben bebek gormeye gittigimde genellikle.koltuklarin.uatunde bebekler.zaten.donemiyor edemiyorlar. Sallanma sikintisida olursa anakucagini kullanirsin. Tabi bu benim nacizane fikrim bosuna masraf etme diye soylemek istedim
annem yün yorgan yaptı aslında. bebek küçükken yorganı üstüne kullanamayacağıma göre altına döşek gibi serebilirim salonda. hem düştü etti derdi de olmaz:)Bence ikinci bir beşiğe gerek yok. Zaten alsanda çok kısa kullanılır. Çünkü 1-2 aynaonra slonda sizin gürültünüzde uyutmak zor olur. Anakucağını kullanabilirsin onun yerine yada koltuğa temiz bi öarşaf yada şilte serip yatırırsın
kızlar kış bebekleri için hastane çıkışı nasıl olmalı, hastaneler sıcak oluyor gerçi ama çok kalın almaya gerek var mı? battaniyeye sarılı çıkacak nasıl olsa değil mi, ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?