- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.481
Yok canım sen şimdi alma 6 paket Benim minnoş anca kilo alır diye aldım ben :) 70 tane var en küçük boyda. Diğerlerinde kaç tane var tam bilmiyorumteklisinde kaç tane var ki? şimdi 6 paket birden almayım birde poposuna uygun olmaz falan elimde patlamasın :)
Cok guzel soru, banada cantaya koy dediler ama marka soylemedi kimse? Ne alsakki?Kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı, oradaki ebe hastane çantama mama da koymamı söyledi, eğer süt gelmezse verirsin, yoksa bebeğin şekeri düşüyor sonra emdiğinde birden şekeri yükseliyor ve sarılığı tetikliyor dedi... Mama alanlar hangi markaları tercih ettiniz ne aldınız önerileri olan var mıdır?
Ben ufak çapta yaptımBaby shower yapacak var mı bunu arkadaşların planlaması gerekiyormuş normalde
Biz de normal doğum beklıoruz onun için hareket etmek iyi oluo ama sonuna kadar dayanamam gibi geliyor bakalm kısmet artk sende 35 e kadar çalışmıssın o da iyi maşallah yaniBen valla 35e kadar dayanabildim ayrıldım artık cnmm ztn 38de alcak son dkya kadar çalışmıyom dinleneim azıcıkta dedimbakarsın sende duruma göre
Ay aynı benimki kızıo şaşı olacaksın telefona bakmaktan diyo bende o yokken giriyorumMerhaba merhabaesim artik cok kiziyo, butun gunun kk'de geciyo ondan boynun omzun agriyo telefona bakmakdan diyo yasak getirdi o varken bakamiyorum ya ama ise gitmisken hepsini okudum gecede uyuyamiyorum zaten, kiz bi yandan legen kemiklerimle oynuyo, ikide bi cis, su icme derken bi bakmissin sabah olmus. Ama yinede gunler gecmiyor 7.aya kadar cabuk gectide ondan sonrasi gun sayiyorum resmen
canım cok geçmiş olsun şimdilerde daha çok dikkat aman son zamanlar kazasız belasız geçsin inşallahSagol canim, trafikte ondeki araba durunca biz durduk ama arkamizdaki araba duramayip cok siddetli carpti. 11. Haftamda olmustu bu olay ama acisini 4 gun hastanede 2 ayda evde yatarak cektim, simdide erken dogum tehdidinden yatiyorumhayirlisiyla, saglikla dogar insallah.
Benimde basasagi duruyor bebek, ama ben hep asagida tekme hissediyorum gibi sanip dondumu diye soruyorum ultrasonda. Doktorda hayir diyor. Meger onlar bicirigin elleriymis. Elini kafasina koyuyormus. Sonradan farkettim, gercekten oyle iki taraftan minik minik eseliyor :)Canımcım hiç belli olmaz bende aşağıya baskı hissediorum sürekli oraya tekme atıo gbi ama benim 32.haftadan beri dönük duruo kanala girmiş kızım ama bende normal yapamıorum maalesef(
Niye uzuyor seni bu kadar ya, ayip gercekten, hamile insana yapilirmi, hamile haksiz bile olsa karsi taraf susup oturcak. Can tasiyoruz icimizde kolaymi? Psikolojimiz normal degil bi kere. Sen de uzmeyeye calis kendini, gozyaslarina ve bebisine yazik annesi.Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kalbim ensemde agzimda atiyo artik. Nefes alamiyorum bayilicak gibiyim. Dun aksam kaynanama sinir oldum yine butun gece taktim agladim. Bi ara kendimden gectim aglamaktan. Dayanamiyorum artik kizimi alip gitmek istiyorum cok uzaklara.
amin cnm bn de hep boyle dua ediyorum kendim ve esim icin. oglumuz ins evlenip yuva kurar,oncelik gelinin ve ailesinin olsun..arkds gbi olalim hr seyini sorup alayim,cok iyi bakayim diyorum dua ediyorum. ne diyim Allahm sasirtmasn kotuyle de karsilastirmasn bizi. gelinlermz de bizm gbi iyi huylu olsun daha nedir yani..yahu ben şu kaynanaları anlayamıyorum.
neden biz gelinleri evlat gibi görmezler
erkek bebek anneleri ne olur sizler bunu oğullarınız evlendiğinde unutmayın.
Önerileri bekliyoruz..... :)Cok guzel soru, banada cantaya koy dediler ama marka soylemedi kimse? Ne alsakki?
Niye uzuyor seni bu kadar ya, ayip gercekten, hamile insana yapilirmi, hamile haksiz bile olsa karsi taraf susup oturcak. Can tasiyoruz icimizde kolaymi? Psikolojimiz normal degil bi kere. Sen de uzmeyeye calis kendini, gozyaslarina ve bebisine yazik annesi.
Canım diğerlerinde daha az var sanki yenidoğanlarda 40-50 arası diye hatırlıyorum o kadar çok baktım ki kafam karıştı :)Yok canım sen şimdi alma 6 paket Benim minnoş anca kilo alır diye aldım ben :) 70 tane var en küçük boyda. Diğerlerinde kaç tane var tam bilmiyorum
Evet canim dogru diyon, basindan gecmis insanlar bile anlamiyor. Zaten yaslilarin bizim zamanimizda boyle degildi laflari beni benden aliyor. Ne yapalim yani sartlar degisti. Bi de herkesin hamileligide farkli rahat gecirende var cok zor gecirende. Anlayis ve saygi ne olursa olsun sartda anlayana. Sonucta annenin herseyinden etkilenen minicik bir canli var icerde. Dogmus olmasindan ne farki var ki, disarda oldugu gibi icerdede etkiliniyor biciriklar. En azindan o bebege saygi ama nerde iste... Allah tum hamileleri korusun kotu kalpli insanlardan.kimse hamile psikolojisinden anlamiyor vallaha. bnm ablam bile 2 cocugu olmus-o bile kirici olabiliyor.. halden ceken anlar derler de nafile. kaynanalar da laf cakiyor,biz boyle yaotik soyle dogurduk sunu soyle yasadik... bana dio bzmki,yanlis anlama daaaa sen bise de ypmiyon evdesin.. ben boyle boyle.... bu mesele uzaaar gider yani malesef. bi biz anliyoz birbirmizin halinden
Selam kizlar gunaydin hepinize. Gecmisi okuyamadim. InsaAllah hepiniz iyisinuzdir. Biz dun doktora gittik 32+1olarak bebgim 1750 gr cikti doktor bir hafta geride dedi kilosu. Ayrica suyu azalmis dedi sizma mi var dedi ben hic fark etmedim oyle birsey. Bir hafta once hersey yolundaydi. Nst ye bagladi o gayet iyi dedi. Yoruldun mu dedi. Haftaya bi daha gorelim. Kendini yormayacaksin tam istirahat dedi. 3 lt suyu mutlaka iceceksin. Bol bol besleneceksin dedi. Her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi dun birini vuruldum bu aksam ikinciyi vurulucam 24 saat arayla oluyormus. Kizlar dua edin ne olur hersey normale dönsün.
Bebekleriniz hissediyor bunları ve hep pıskolojilerini etkiliyor. O yüzdem hanımlar umursamamaya çalışın.
Bebek çantasını ne zaman hazırlamak gerekiyor. Kontrollerimize göre mi?
Gelmiş geçmiş olsun canımSagol canim, trafikte ondeki araba durunca biz durduk ama arkamizdaki araba duramayip cok siddetli carpti. 11. Haftamda olmustu bu olay ama acisini 4 gun hastanede 2 ayda evde yatarak cektim, simdide erken dogum tehdidinden yatiyorumhayirlisiyla, saglikla dogar insallah.
Evt benim de bilmediğim konu bebek bezi. Kaç numara almak gerekiyor önce ve ne kadar almak lazım. Son aya hatta son günlere mi bırakmak lazım kilosuna göre?
1 numara olanlar cogu markada 2-5 kg arası bebekler icin. O yüzden ıstedigin markanın 1 numara olanından alabilirsin 1, 2 paket.Evt benim de bilmediğim konu bebek bezi. Kaç numara almak gerekiyor önce ve ne kadar almak lazım. Son aya hatta son günlere mi bırakmak lazım kilosuna göre?
Ay yazmiyim diyorum tutamiyorum kendimi ya. Gecen otururken biz soyle calistik boyle calistik diye mirildaniyodu yine (ben 4.ayimda dayanamayarak ayrildim isten) bende cok calistim simdi sefasini suruyorum.. Dedim, azini acamadi.kimse hamile psikolojisinden anlamiyor vallaha. bnm ablam bile 2 cocugu olmus-o bile kirici olabiliyor.. halden ceken anlar derler de nafile. kaynanalar da laf cakiyor,biz boyle yaotik soyle dogurduk sunu soyle yasadik... bana dio bzmki,yanlis anlama daaaa sen bise de ypmiyon evdesin.. ben boyle boyle.... bu mesele uzaaar gider yani malesef. bi biz anliyoz birbirmizin halinden
Yani dimi kilosuna göre değiştiririz numarasını. Sağol cnm.1 numara olanlar cogu markada 2-5 kg arası bebekler icin. O yüzden ıstedigin markanın 1 numara olanından alabilirsin 1, 2 paket.
Ben prima aktif baby 1 numara aldım icinde 50 tane var.
Daha almayacam, doğduktan sonra bakacam bebek severse o markayla devam ederim olamzsa degistirim o yüzden bence cok fazla stok yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?