2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teklisinde kaç tane var ki? şimdi 6 paket birden almayım birde poposuna uygun olmaz falan elimde patlamasın :)
Yok canım sen şimdi alma 6 paket Benim minnoş anca kilo alır diye aldım ben :) 70 tane var en küçük boyda. Diğerlerinde kaç tane var tam bilmiyorum

Cok guzel soru, banada cantaya koy dediler ama marka soylemedi kimse? Ne alsakki?

Ben valla 35e kadar dayanabildim ayrıldım artık cnmm ztn 38de alcak son dkya kadar çalışmıyom dinleneim azıcıkta dedim bakarsın sende duruma göre
Biz de normal doğum beklıoruz onun için hareket etmek iyi oluo ama sonuna kadar dayanamam gibi geliyor bakalm kısmet artk sende 35 e kadar çalışmıssın o da iyi maşallah yani
Ay aynı benimki kızıo şaşı olacaksın telefona bakmaktan diyo bende o yokken giriyorum
canım cok geçmiş olsun şimdilerde daha çok dikkat aman son zamanlar kazasız belasız geçsin inşallah

Canımcım hiç belli olmaz bende aşağıya baskı hissediorum sürekli oraya tekme atıo gbi ama benim 32.haftadan beri dönük duruo kanala girmiş kızım ama bende normal yapamıorum maalesef (
Benimde basasagi duruyor bebek, ama ben hep asagida tekme hissediyorum gibi sanip dondumu diye soruyorum ultrasonda. Doktorda hayir diyor. Meger onlar bicirigin elleriymis. Elini kafasina koyuyormus. Sonradan farkettim, gercekten oyle iki taraftan minik minik eseliyor :)

Niye uzuyor seni bu kadar ya, ayip gercekten, hamile insana yapilirmi, hamile haksiz bile olsa karsi taraf susup oturcak. Can tasiyoruz icimizde kolaymi? Psikolojimiz normal degil bi kere. Sen de uzmeyeye calis kendini, gozyaslarina ve bebisine yazik annesi.

yahu ben şu kaynanaları anlayamıyorum.
neden biz gelinleri evlat gibi görmezler
erkek bebek anneleri ne olur sizler bunu oğullarınız evlendiğinde unutmayın.
amin cnm bn de hep boyle dua ediyorum kendim ve esim icin. oglumuz ins evlenip yuva kurar,oncelik gelinin ve ailesinin olsun..arkds gbi olalim hr seyini sorup alayim,cok iyi bakayim diyorum dua ediyorum. ne diyim Allahm sasirtmasn kotuyle de karsilastirmasn bizi. gelinlermz de bizm gbi iyi huylu olsun daha nedir yani..

kimse hamile psikolojisinden anlamiyor vallaha. bnm ablam bile 2 cocugu olmus-o bile kirici olabiliyor.. halden ceken anlar derler de nafile. kaynanalar da laf cakiyor,biz boyle yaotik soyle dogurduk sunu soyle yasadik... bana dio bzmki,yanlis anlama daaaa sen bise de ypmiyon evdesin.. ben boyle boyle.... bu mesele uzaaar gider yani malesef. bi biz anliyoz birbirmizin halinden

Bebekleriniz hissediyor bunları ve hep pıskolojilerini etkiliyor. O yüzdem hanımlar umursamamaya çalışın.

Bebek çantasını ne zaman hazırlamak gerekiyor. Kontrollerimize göre mi?

Yok canım sen şimdi alma 6 paket Benim minnoş anca kilo alır diye aldım ben :) 70 tane var en küçük boyda. Diğerlerinde kaç tane var tam bilmiyorum
Canım diğerlerinde daha az var sanki yenidoğanlarda 40-50 arası diye hatırlıyorum o kadar çok baktım ki kafam karıştı :)

Evet canim dogru diyon, basindan gecmis insanlar bile anlamiyor. Zaten yaslilarin bizim zamanimizda boyle degildi laflari beni benden aliyor. Ne yapalim yani sartlar degisti. Bi de herkesin hamileligide farkli rahat gecirende var cok zor gecirende. Anlayis ve saygi ne olursa olsun sartda anlayana. Sonucta annenin herseyinden etkilenen minicik bir canli var icerde. Dogmus olmasindan ne farki var ki, disarda oldugu gibi icerdede etkiliniyor biciriklar. En azindan o bebege saygi ama nerde iste... Allah tum hamileleri korusun kotu kalpli insanlardan.

Umarım herşey normale döner. Bebeğin kilosu neyse de suyun daha önemli canim doktor onun için tedbir almıştır.

Ben de o igneden vurundum. Malesef benim bebis de ıkı hafta geride. Seninkinin kilosu gene iyi benim 33 haftadayim 1550 gr. Ne yesem içsem de anca bu kadar aldı. Hattada iki gün kontrole gidiyorum. Herhangi bir durumda alacak doktor. Bebegin hareketlerini takip et hareketi zayiflarsa ya da olmazsa doktorunu bilgilendir. Benim doktorum sıkı sıkı tembihledi
Su icemiyorsan havuç ye o da iyiymiş. Ama en az iki litre icmen gerekiyor suyu sabahları sık icersen aksam seni rahatsizz etmez.

Evt benim de bilmediğim konu bebek bezi. Kaç numara almak gerekiyor önce ve ne kadar almak lazım. Son aya hatta son günlere mi bırakmak lazım kilosuna göre?

Bebekleriniz hissediyor bunları ve hep pıskolojilerini etkiliyor. O yüzdem hanımlar umursamamaya çalışın.

Bebek çantasını ne zaman hazırlamak gerekiyor. Kontrollerimize göre mi?

Canım bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı, oradaki ebe çantanı hazırlayabilirsin dedi daha ben sormadan ki burda da baya arkadaş hazırladı çantalarını... Sende ufaktan başlayabilirsin

Gelmiş geçmiş olsun canım

Evt benim de bilmediğim konu bebek bezi. Kaç numara almak gerekiyor önce ve ne kadar almak lazım. Son aya hatta son günlere mi bırakmak lazım kilosuna göre?
1 numara olanlar cogu markada 2-5 kg arası bebekler icin. O yüzden ıstedigin markanın 1 numara olanından alabilirsin 1, 2 paket.
Ben prima aktif baby 1 numara aldım icinde 50 tane var.
Daha almayacam, doğduktan sonra bakacam bebek severse o markayla devam ederim olamzsa degistirim o yüzden bence cok fazla stok yapma

Ay yazmiyim diyorum tutamiyorum kendimi ya. Gecen otururken biz soyle calistik boyle calistik diye mirildaniyodu yine (ben 4.ayimda dayanamayarak ayrildim isten) bende cok calistim simdi sefasini suruyorum.. Dedim, azini acamadi. Aralik annelerini okuyorumda bazen onlarda bu konuda cok muzdarip. Esler cok onemli, yeri geldigi zaman biz degil onlar laf soyletmemeli, ben benimkini egittim gozunun icine bakinca o lafa giriyo yoksa cok zor bu isler, allah hepimizin yardimcisi olsun

Yani dimi kilosuna göre değiştiririz numarasını. Sağol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…