2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah sorma canım ikide bir ben 16yasinda dogurdum deyip duruyo kafayı yiycem

Canım sıcak su olayını anlamadım yaaa, benim bugün jeton düşmüyor...

Canım kaşıma ben parmaklarımla massaj yspıyorum çatlamasın diye
kasimayi abarttigm zamanalrda masaj seklinde yapiyorum dedigin gbi ama fayda etmiyo vallahi bakiyorum catliyo mu diye o da yok.. aradm ebe merkezini de ulasamiyorum sorcam artk nedir bu diye..

Canım sıcak su olayını anlamadım yaaa, benim bugün jeton düşmüyor...
Valla bende anlamadım canım sanırım mama sudan yapiliyo cunku esimin arkadasi hastahanede kavga etmis bakmis suyu cesmeden dolduruyolar kavga etmis biz icmiyoruz kucucuk cocuga nasi yaparsin diye baya olay cikmis bide şekerli su icircekmis kaynanam kiza

Ayyy şimdi anladım yaaaaa, kıza dediğin bebişe diyorsun değil mi şekerli suyu? banada bugün ebe hurma suyu dedi, eğer sütün gelmezse azcık verebilirsin dedi...

1.doğumumu da sezeryanla olan biri olarak .Epidurali tavsiye edrim. Ben ozaman çok araştırmıştım .hangisi daha avantajlı diye. Komple uyuşturulunca bebeği görmüyorsun o anı yaşamıyorsun ve anesteziden uyanmak çok ağrılı oluyormuş olan arkadaşlarım vardı. Spinalinde yan etkileri fazla. Ben migren hastasıyım mesela spinal çoğun lukla baş ağrısına ve bel ağrısına sebep oluyormuş. Epiduralde ne yaşadın derseniz ciddi bişey olmadı. Migrenim tutarsa diye çok korkmuştum ama olmadı şükür. İnş bundada olmaz. Bol bol kahve içmştim odaya çıkarttıklarında. Sadece uyuşukluk geçipte yürütmeye başladıkları zaman ciddi bir ağrı hissediliyor ama kısa süreli. Sonra bol bol yürüyün . Sezeryanın ilacı yürüyüş. Ben 2.gün evimi süpürmüştüm. Sadece oturup kalkarken hafif bir ğrı oluyor 10 gün kadar . Şimdi çektiğimiz ağrılar gibi. Çok konuştum kusura bakmayın

Süper olmuştur eminim canım resimde varsa isterimmm :)
Bende pembeli beyazlı elbise aldım bide herkese taç aldım benimki farklo dierlerinden..
Çerçeve konuşma balonları falan aldık :)
Mum to be kuşağı aldım bende ama onu sadece foto çekilirken takarım güzellik yarışması şeysi gibi çünkü
Açık büfe yiyecekler olcak,şeker hamurları falan , keçeler vercem hediyelik..masaya pembeden tül kurdela yapıcam..Eylül geliyor diye pasta yaptırılcak bizimde :)
Birde marshmallowlardan balerin yamayı düşünüorum çok hoşuma gitmişti :)

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 81
Evet canım biliyorum rahatsızlığından dolayiydi demi çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun canım benim su alttan uyuşturmalı mi olcan yoksa tamamen uyuşturmalı mi..
Çok saol bebeğimmmm..
Belden uyuşturmalı olcam canım daha bunu konuşmadık doktorumla ama öle olmak istiorumm..bakalım hayırlısı..

Canım çok ayrıntılı düşünmüşsün valla ne güzel
Bende yoktu bu kadar ayrıntı ama yine de güzel oldu :)

Amin inşallah, Allah razı olsun.. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya gerçekten öyle. İnsan yaşamadan tam olarak anlayamıyor karşısındakini.. Ama rabbim kimseye de yaşatmasın yinede.. Zor bi süreç. Hem madden hem manen. Gidip gelmekden yoruluyorum. Ama çok şükür yavrucum iyi ya, hamdolsun bugünümüze..
24 haftalık bebiş bizim yanımıza da geldi bi tane. Ufacık yavrum bizim kızdan da küçük. Allahım bütün şifa bekleyenlere şafi ismiyle tecelli etsin.

Beynim eror veriyor Bende gircem markete ne denk gelirse alıcam şimdilik bakalım... İnşAllah bol bol sütümüz olurda gerek duymayız...
Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorum

Amin canim. Kizin cok daha iyi olacak ve bu gunleri sana unutturacak insallah annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…