- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.561
Ah sorma canım ikide bir ben 16yasinda dogurdum deyip duruyo kafayı yiycemevet onlarn cok dertli olanlari var vallaha,dedign gbi este bitiyo zaten. benmki misal bana soyletmez cnku kendi gerektigi kdar rezil edio onlari yeri gelince. sen kotu olma hic girme araya diyo.. milletn umrunda dgliz ama islerne gelince ay soyle boyle diyip eslerimizi kafalamaya calisyolar. diyorum keske herkes eskiden de anlayisli olsaymisz hamilelere karsi,keske onlar da simdiki zamanin olanaklarndan yararlanabilselermis. napalim simdi gidip tarlaya calisalim mi hah tovbe yarabbi
1.doğumum sezeryan oldugu için mecburen sezeryan olacak. kilosu 2400 boyuda 46 cm olmuş oğluşumun Maşallah.Maşallah canım benim nasi kilosu boyu sezaryana mi karar verdin
Canım sıcak su olayını anlamadım yaaa, benim bugün jeton düşmüyor...Yanıma biberonda aldım canım ne olur ne olmaz diye ama kaşık ve bardakta aldim bide kahve makinami aldm sıcak su için hazır suda aldim aslında bende almamistun canım ama eşimin arkadaslari solemisler erkekler bizden daha ilgili)
kasimayi abarttigm zamanalrda masaj seklinde yapiyorum dedigin gbi ama fayda etmiyo vallahiCanım kaşıma ben parmaklarımla massaj yspıyorum çatlamasın diye
Valla bende anlamadım canım sanırım mama sudan yapiliyo cunku esimin arkadasi hastahanede kavga etmis bakmis suyu cesmeden dolduruyolar kavga etmis biz icmiyoruz kucucuk cocuga nasi yaparsin diye baya olay cikmis bide şekerli su icircekmis kaynanam kizaCanım sıcak su olayını anlamadım yaaa, benim bugün jeton düşmüyor...
Maşallah maşallah canım benim aa bi çocuğun daha mi var Allah bagislasin kız mi erkek mi1.doğumum sezeryan oldugu için mecburen sezeryan olacak. kilosu 2400 boyuda 46 cm olmuş oğluşumun Maşallah.
Ayyy şimdi anladım yaaaaa, kıza dediğin bebişe diyorsun değil mi şekerli suyu? banada bugün ebe hurma suyu dedi, eğer sütün gelmezse azcık verebilirsin dedi...Valla bende anlamadım canım sanırım mama sudan yapiliyo cunku esimin arkadasi hastahanede kavga etmis bakmis suyu cesmeden dolduruyolar kavga etmis biz icmiyoruz kucucuk cocuga nasi yaparsin diye baya olay cikmis bide şekerli su icircekmis kaynanam kiza
Süper olmuştur eminim canım resimde varsa isterimmm :)Canım evi süsledim
Pasta yaptırdım duru geliyor yazdırdım üstüne
Kendim fuşya pembe bi elbise giydim.saçıma da taç taktım çiçekli
Kavanoza marşmellov doldurdum
Külahlardan alıp lokum koydum içine
Yakama mummy to be rozeti astım
Cupcake yaptım kalpli kağıtlara pembe kalpli kürdan sapladım.iki katlı kurabiyeliklerw dizdim.açık büfw yzptım çok güzel oldu :)
1.side oğlan 2.side . Oğlanları çiftledim kızlara duyurulur.Resimdeki birinci oğlumMaşallah maşallah canım benim aa bi çocuğun daha mi var Allah bagislasin kız mi erkek mi
Çok saol bebeğimmmm..Evet canım biliyorum rahatsızlığından dolayiydi demi çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun canım benim su alttan uyuşturmalı mi olcan yoksa tamamen uyuşturmalı mi..
Hahah kafalar yanıcak valla bu bebelerin ihtiyaçlarına bakmaktan..Heee anladım canım... Sabahtan beri bez ve mama bakıyorum yaaa :)))
Beynim eror veriyorHahah kafalar yanıcak valla bu bebelerin ihtiyaçlarına bakmaktan..ben daha hiç mama araştırmadım doktor ne önerirse onu kullancam..
Bwn de internette bi blogta gördüm çok hoşuma gittiÇok şirin olmuş bende böle iple mandallayıp asıcam usg fotolarını :))
Canım çok ayrıntılı düşünmüşsün valla ne güzelSüper olmuştur eminim canım resimde varsa isterimmm :)
Bende pembeli beyazlı elbise aldım bide herkese taç aldım benimki farklo dierlerinden..
Çerçeve konuşma balonları falan aldık :)
Mum to be kuşağı aldım bende ama onu sadece foto çekilirken takarım güzellik yarışması şeysi gibi çünkü
Açık büfe yiyecekler olcak,şeker hamurları falan , keçeler vercem hediyelik..masaya pembeden tül kurdela yapıcam..Eylül geliyor diye pasta yaptırılcak bizimde :)
Birde marshmallowlardan balerin yamayı düşünüorum çok hoşuma gitmişti :)
Eskilere kizsakda bazi seyler de tutuyor gercekten. Allah tum yavrulari ve anneleri korusun. Senide tez zamanda saglikla evladina kavustursun. Ismini bilemesemde zipircik olarak dualarimda varsin. Bende 24. Haftada erken dogum tehdidiyle hastaneye yatmistim, dr ultrasondan bakip daha olgun degil dogarsa cok zor demisti. Yuregime inmisti o zaman, hastanede yatarken hep aglamistim, dua ede ede bugunlere geldik cok sukur, insallah vaktinide bekler. Erken dogum yapan annelere karsi cok hasssasim o yuzden. O korkuyu yasamak bile yettide artti bana. Sen cok guclusun, kizinda oyle masallah, bugunleri atlatip tez zamanda birbirinize kavuscaksiniz insallah.
Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorumBeynim eror veriyorBende gircem markete ne denk gelirse alıcam şimdilik bakalım... İnşAllah bol bol sütümüz olurda gerek duymayız...
Amin canim. Kizin cok daha iyi olacak ve bu gunleri sana unutturacak insallah annesi.Amin inşallah, Allah razı olsun.. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya gerçekten öyle. İnsan yaşamadan tam olarak anlayamıyor karşısındakini.. Ama rabbim kimseye de yaşatmasın yinede.. Zor bi süreç. Hem madden hem manen. Gidip gelmekden yoruluyorum. Ama çok şükür yavrucum iyi ya, hamdolsun bugünümüze..
24 haftalık bebiş bizim yanımıza da geldi bi tane. Ufacık yavrum bizim kızdan da küçük. Allahım bütün şifa bekleyenlere şafi ismiyle tecelli etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?