- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #52.721
Uni baby nin yenidoganini aldim.pahaliydi evet.sen ne aliyorsun peki :)Valla böyle yanii.. Islak mendil kullanacaksanız bide o var onları saymıyorım hiç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uni baby nin yenidoganini aldim.pahaliydi evet.sen ne aliyorsun peki :)Valla böyle yanii.. Islak mendil kullanacaksanız bide o var onları saymıyorım hiç![]()
Son haftalar 10-12 den bahsediyorlarValla herkes korkutuo asıl son haftalarda alınıo falan die :)
nts de 2 kere kımıldadı gerisi yok
inat ettı
ama öyle sinir oldum ki velete anlatamam
zaten doktor muaamma muamma konustu
evet baya rahat hemde.senin doktor zaten benm oglanin ebeleri gibi rahatozel bi de nasil bu kdar rahat anlamadik :) bebisine masallah cnm hayrlsi olsn sezeryan tarihinin de..
Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok
Kilo mu o 10-12Son haftalar 10-12 den bahsediyorlarson uc hafta odem olur bence en fazla
![]()
Bence gerek yok balik yiyosan, zaten yeterince kilo aldik( aralık annelerıne yazmısım )
doktorum omega3 yazdı ama almadım. zaten balık yıyorum. hiç sormadan yazdı
gerek varmıydı acaba?
bır de onunla ugrasamayacagım zaten.Bence gerek yok balik yiyosan, zaten yeterince kilo aldik![]()
Kilo mu o 10-12benimde zaten simdiden 20
![]()
Bizimki yediklerinden al diye vermedi. demir kullaniyorum sadece. bide verseymis 30 kilo olurdu herhaldebır de onunla ugrasamayacagım zaten.
verdiği calsıyumu da kullanmadım.
magnezyum, kan, tsh kullandım
Korktum birden son haftalardami 10 kilo diyeYok cnm yokson 10 haftadir o demek istedim.uc dort hafta degildir
22 23 ile tamamlarsin bence en fazla
Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok
Evet canim muhtemelen sancilarin çıkar. Ben hafif bel agrisiyla gittim bebegimin hareketleri yavasti diye 40 larda duzenli sancim cikti iki gun hastanede kaldim biraz dustu arada 60 lara çıktı. Ama imza atip hastaneden çıktım hastanede kalmak daha stresli gelmistiKizlar bikac haftadir kasilmam ve karnimda sertlesme var suan baya artti surekli sertlesiyo..gecen hafta muayene olmustum herhangi bir sıkıntı yoktu ama simdi ne yapmam gerekiyi bilmiyorum adet ve gaz sancisi gibide..sizce acile gitmelimiyim hemen
Ay dis ağrısı kotu canim Rabbim yardimcin olsun annemde kardesime hamileykencok. Cekmisti biraz hatirliyorumda zordu baya neyseki az kaldi canim kurtulursun b utun sıkıntılardan insallah muz ye sen gunde 1 taneCanım bende senin gibiydim hatta atmıştım buraya küçük demişlerdi ama 2hafta sonra bianda sisecek
Yok canım onlar turkuaz ismini değiştirmişti turkuaz nerdesn doğum yapan 2 kişi var cupcake ve zipircik..sağol kuzum yiyom ama ceviz fln yiyemiom 4diaim curudu zaten isiramiyom bise doğumdan sonra cektircem hepsini