- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.801
E tabiki canim bende farkindayim yani takildigininŞaka bi yana verilir mi kız benim ikinci ama ben bile kız olmasını istediğim halde nasıl merakla heyecanla bekliyorum neyse beşiklerini kerteriz bizde senin küçük kokoşla
Kusura bakma çok soruyorum ama bu konuda pek bilgim yok sende direk doktorla bu konuları görüştüğün için edindiğin bilgiler sağlam kaynak olduğu için merakım neden olurmuş başka ne türlü kendini gösterirmiş bu konulardada bilgi verdiler mi ben en son smear testini 5 yıl önce yaptırmıştım ilk gebelikte açıklık muayenesi ve spekulum korkusu olduğu için alttan muayeneye hiç cesaret edemedim hatta öyle ki uzun bi süre kendim bile çok afedersin dokunamadım nasıl bi ruh hali oluştuysa artık şimdi sen yazınca endişelendim açıkçası 31 yaşındayım ve doğumdan sonra yaptırmaya kendimi hazırlamam lazımDoğumdan sonra tekrar smear yapılacak ilaç tedavisi var çeşitli cerrahi işlemler var tekrar ettikçe yakma dondurma gibi aöa kesin bir tedavisi yok altı ayda bir smear testi yaptırmak gerekiyor kansere dönüşmesini önlemek için belli türleri kanser yapıyor bazıları yapmasa da
Her kadın güzeldir şekerim allah bi mucize veriyo biz ambalajımı beğenmeyecez çirkin doğan güzel olurmuş büyüdüğünde kendine haksızlık etmeE tabiki canim bende farkindayim yani takildigininnasil bisey dogurucam cok merak ediyorum zaten cok cirkin dogmusum ben sonradan duzelmisim yavas yavas resmen benim gibi cirkin olursa begenmeyebilirsin ama
Tabiki oyle benimki merak isteHer kadın güzeldir şekerim allah bi mucize veriyo biz ambalajımı beğenmeyecez çirkin doğan güzel olurmuş büyüdüğünde kendine haksızlık etme
Senin kordon meselesi ve çatı muayenesine gelince ilk gebelik olduğu için çatı muayeneni yapacak illa ki bi de 2 tur kordonla iyi cesaretliymiş senin doktor bildiği bişey vardır elbet ama duyduğum kordon dolanma doğum hikayelerinden bildiğim kadarıyla normal doğum yaptırmıyolar
Canımm hayırlı olsunnn rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin tez zamanda toparlar inşallahh:)Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Oyy kıyamamm ben onlara çıkmak istiolar artık annesi :)) biz iiz cnm çok şükür yolunda herşey , habersnz bırakma bizleriCanimmmm yok dogurmadimm kontrolumuz vardi bugun.alttaki kizim iyice kanal yolunda cok baski yapiyo iyice agirlastimm.11 gunum kaldi doguma insallah beklerlerrr.cok giremiyorum annemde geldiya gelen giden oluyo.sen nasilsin canim iyisin dimi
Aaa bilmiodummm bakiim oraya bi :) nerde tam yeri.?Canım bu arada duru yazını karşıyakada gökkuşağı parti evindr yazdırdım.etiket de basıyolar.biliyorsundur belji ama yine de paylalayım dedim
Bnde yapmayı düşünmüodum arkadaşlar gaza getrdi :))Ben nırmalde baby shower a da karşıydım ama internette öyle güzel şeyler gördğm ki dayanamadım
Şimdi iyi ki yaptım diyorum güzel bi hatıra oldu :)
Benim de vedat bey ama bizim yol biraz uzak gece fln doğum yaparsam telaşı var içimde..bi de doğum fiyatları çok arttı birden ordabn de medical park canm vdt bey dr um.
Evet canim ya alttaki ozellikle cok sıkıldı heralde ezilmekten.habersiz birakmam canimm.kadinlar klubune 2 gun giremedim.kendi kendime diyorum dogurursam nasil haber verecem kizlara.aman iyi ol canim sende.basladi dogumlarrOyy kıyamamm ben onlara çıkmak istiolar artık annesi :)) biz iiz cnm çok şükür yolunda herşey , habersnz bırakma bizleri
Bende zamani geciremiyorumSlm kizlar son haftalar gecmiyorr son gunler nasl gecicek bilmiyorum arada aralik annelerini okuyorum moralim bozuluyo
Aranızda genital siğil problemi yaşamış olan var mı ?
Pazartesi kendimde daha önce görmediğim bir şey fark ettim zaten muhtemelen yoktu genital bölgemde bir et parçası gibi bir şey telaşlandım doktora gittim doktor bunun genital siğil olduğunu ve rahim içinde de aktif halde olabileceğini söyledi normal doğumla bebeğe geçiyormuş bu virüs ve bebeğin ses tellerinde ve boğazında bunlardan çıkıyormuş sezeryanle doğum yapacaksın deri ve bunların hemen alınması lazım dedi dün anestezi verip aldılar smear testi de aldılar salı gelecek sonuçlar..
ben doğumu orda yapmıcam canım sorduk medicalde 2,5 muş doğum. ailemin yanına gdicem doğuma orda da dr ayarladım burdaki kontrollerdeki duruma göre oraya gidicem sezeryansa gününden bi kaç gün önce,normalse de sancılanmaya başlayınca gitçez buraya bi saat bnm de gideceğim hastneBenim de vedat bey ama bizim yol biraz uzak gece fln doğum yaparsam telaşı var içimde..bi de doğum fiyatları çok arttı birden orda
Hep diyorum okumucam ama dayanamiyorum yine okuyorumBende zamani geciremiyorumonlarin kv fena ya benimde moralim bozuluyo vallahi.
ben de oyle diyorum ama bakiyorum yine de.. bi de baktkca dogurasm geliyo hem de tirsiyom.. gece zorla bi dalmisim onda da suni sanci veriolardi uyandim kabustu resmen! sanci olayini da orda okudum ondan girdi ruyama.. : (Hep diyorum okumucam ama dayanamiyorum yine okuyorum
Sizdemi ayaktasiniz benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?