- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.781
Valla açıkcası daha ıslak mendil almadım pek.. E bebek'in kendi markası varmış baby me diye. Tanıtım için hediye göndermiş bi kutu..onları harcıyoruz şuan. Eşim 3-4 paket prima almış sadece ama 3-4 tl galiba bi paketi. Şimdiye kadar kaç paket götürdük bilmiyorum. Para versek ona da giderdi baya..Uni baby nin yenidoganini aldim.pahaliydi evet.sen ne aliyorsun peki :)
32. Haftadan 37 ye kdr istersen calisabilir raporu aliosun. Bu daha sonra dogm sonrasina aktarilio. Ama 37 den snra istesende calisamiosn ve calisamaz raporu aliosun. Bende yarin 37 olacagm icin dr um bana calisamaz raporu verecek.dogum oncesi ve dogum sonrasi 8 er hafta iznimiz oldgndan bu 5 haftayi dogum sonrasina aktariosun. Bu arada istedgn zaman calisamaza cevirirsn nekdr sacma bisi yapmışlar oleDoktorum çalışamaz raporu verilmesini söylemesine rağmen hastahanenin danışmanı çalışabilir raporu vermiş. Tekrar düzeltilebilir mi diye arayıp soracağım. Ben kontrole gittiğimde daha doktora raporu sormadan o bana dedi zaten çalışsmazlık raporu alacaksın diye.
Yok canim ben takilmam oyleSenin kız kolye yapmış kendine yakında anlar onun kolye olmadığını yanlış anlama dalga geçmek gibi düşünme seni rahatlatmak amacım kadın kız milletiyiz ya kokoşluk kanımızda var
Genel anestezi mi yaptılar smear testi için ben yanlış mı anladım kusura bakma cnm bu ara okuduğumu düzgün anlayamama gibi ilginç yeteneklere sahip olduğumu farkettimAnestezi veren hemşire söylememiz lazım narkoz erken doğuma sebep olabiliyor dedi operasyondan sonra nstye bağladılar sancılarım çıktı iğne vurdular bugün geldim eve inşallah erken doğmaz daha minnacık anestezi verirlerken çok vermeyin bebeğime bir şey olmasın diye diye uyudum ağlayarak uyandım
Benim ilki erkekti bu da erkek rabbim sağlık versin ama kız olmasını çok istemiştim kokoş kokoş giydirecektim rengarenk tokalar takacaktım nasip değilmiş 3.yede cesaretim yok o yüzden bende dişi kedi aldım onu süslüyorum çok şanslısın kız evlat başkaYok canim ben takilmam oylesuslu olcak demekki hatun
Genel anestezi yaptılar lokal anestezi ilaçları Bebek için toksikmiş tamamen uyuttular sadece smear için değil rahim ağzındaki şeyleri de aldılarGenel anestezi mi yaptılar smear testi için ben yanlış mı anladım kusura bakma cnm bu ara okuduğumu düzgün anlayamama gibi ilginç yeteneklere sahip olduğumu farkettim
Gordum cok ucuz o cidden.ben dedim keske bundan alsaydim diye ama uni babyi islak pamuk benim aldgm.bidahakine onu alcamValla açıkcası daha ıslak mendil almadım pek.. E bebek'in kendi markası varmış baby me diye. Tanıtım için hediye göndermiş bi kutu..onları harcıyoruz şuan. Eşim 3-4 paket prima almış sadece ama 3-4 tl galiba bi paketi. Şimdiye kadar kaç paket götürdük bilmiyorum. Para versek ona da giderdi baya..
Bende erkek istedim ama allah kiz nasip etti. Allah hayirli olmalarini nasip eylesin. Bahtlari guzel olsun. Sende guzel guzel kizlar alirsin erkeklerine buyuyunce annesiBenim ilki erkekti bu da erkek rabbim sağlık versin ama kız olmasını çok istemiştim kokoş kokoş giydirecektim rengarenk tokalar takacaktım nasip değilmiş 3.yede cesaretim yok o yüzden bende dişi kedi aldım onu süslüyorum çok şanslısın kız evlat başka
Değişek mi sen kızı bana ver ben sana benim oğlanı vereyimBende erkek istedim ama allah kiz nasip etti. Allah hayirli olmalarini nasip eylesin. Bahtlari guzel olsun. Sende guzel guzel kizlar alirsin erkeklerine buyuyunce annesibizde babamiz vermeyecek kizimi damat alicaz eve
Şimdi nasıl bi tedavi uygulayacaklarmış söylediler miGenel anestezi yaptılar lokal anestezi ilaçları Bebek için toksikmiş tamamen uyuttular sadece smear için değil rahim ağzındaki şeyleri de aldılar
Siz siz olun rahim ağzı kanseri aşısı olun ben çok pişman oldum keşke bu illet bana bulaşmadan önce yaptırsaydım
Babasi vermez kiiiiDeğişek mi sen kızı bana ver ben sana benim oğlanı vereyim
Doğumdan sonra tekrar smear yapılacak ilaç tedavisi var çeşitli cerrahi işlemler var tekrar ettikçe yakma dondurma gibi aöa kesin bir tedavisi yok altı ayda bir smear testi yaptırmak gerekiyor kansere dönüşmesini önlemek için belli türleri kanser yapıyor bazıları yapmasa daŞimdi nasıl bi tedavi uygulayacaklarmış söylediler mi
Ben de 10 kilo aldım işte. Ben değil de bebiş alsın sağlıklı olsun istiyorum inşallah hepimizinkiler de tabii ki HayırlısıylaEvet bende 20 kilo aldim sadece 2300u bebek suyu falan tas catlasin 5 kilo iste
Illa sanci cekmen gerekmiyor. Ornegin 36. Haftada cati muayenesinde doktorun normal doguma uygun olmadigina karar verirse bu da zorunlu sezeryan oluyor. Ya da buna benzer doktor kararlari.Evet extra ucret talep ediyolarmis hastaneden oyle soylediler, o yuzden suni zorunlulukmu acaba diye merak ediyorum bende. canim benim bebegin boynunda kordonu var 2 tur.. taaa 23. Haftadan beri.. Bu zamana kadar cozmedi bu saatten sonrada cozmez gibime geliyo, doktor son anda bile cozebilir beklicem sancini dedi, eger dogumda bebegin kalp atislari duserse alirim sezaryene dedi. O yuzden sancim olmazsa diye 3,5 atiyorum simdi.
10 bisey degil yaBen de 10 kilo aldım işte. Ben değil de bebiş alsın sağlıklı olsun istiyorum inşallah hepimizinkiler de tabii ki Hayırlısıyla
Doğumdan sonra tekrar smear yapılacak ilaç tedavisi var çeşitli cerrahi işlemler var tekrar ettikçe yakma dondurma gibi aöa kesin bir tedavisi yok altı ayda bir smear testi yaptırmak gerekiyor kansere dönüşmesini önlemek için belli türleri kanser yapıyor bazıları yapmasa da
Şaka bi yana verilir mi kız benim ikinci ama ben bile kız olmasını istediğim halde nasıl merakla heyecanla bekliyorum neyse beşiklerini kerteriz bizde senin küçük kokoşlaBabasi vermez kiiiiilk bebekya nasil bekliyo 4 gozle
Benim doktor biraz normalcide... Kordonu var boynunda 2 tur. Onuda pek sorun etmiyo hemde. Oyleseyse bi dahaki kontrole cati muayenesi yapmasi lazim bakalim yapacakmi sanmiyorum ama bakalim... Hayirlisi olsun..Illa sanci cekmen gerekmiyor. Ornegin 36. Haftada cati muayenesinde doktorun normal doguma uygun olmadigina karar verirse bu da zorunlu sezeryan oluyor. Ya da buna benzer doktor kararlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?