- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.821
alekta movik movik sen naptn canım doğdu mu?uç dogumumuz oldu şuan demikizlar zipircik cupcake çimcim
Aynı beni anlatiyosn bagiriyomsm inliomsm gece olmasn istyrm valla noluyo bu geceleri anlamiorm doguruymda ben mi anlamiom acaba diyorum bi karın ağrısı bi karın agrisiyemin edrm aglicam artik. sadece uyuyamasam yine bisi,ama rahatsizm ya her gece aynisi olur mu..uzanirken dahi zorlaniyorum,diger tarafa donmek mii oozor geçiyor Allah yardmcimiz olsun
Bebek kanalda niye gelmiyo acaba ole düşünme kuzum sancin gelmezse alırlar zaten ama nekadar dursa iyi olur bende bugün gitcen bakalm yatrcak miYok canım sancım aynı duzeyde devam ama artmiyor azalmıyor.
Gelmesin diye ugraştık durduk şimdi gelsin diyoruz gelmiyor. Ptesiye kadar böyle giderse ya sancimı kes ya da al bebeği dicem ya.
Ben sırf su bebek ters olayı için baktım canım çok kafama taktim çünkü hanı son andada dönen olur dediler diye okudum gerçektende olmusGecen haftalarda biri vardi ama hatirlayamadim canim yaa.ay ben hic onlara bakamiyorum buraya zor yetiyorum
Amin canım valla gece çok kotuydum karın ağrısı fenaydi eşime bağırıp durdum bide deprem oldu şuan psikolojim alt ustaynen ağrım olunca kasılınca falan diyorum bu miyomdan mı yoksa doğurcammıartık görcez bakalım neler yaşıyacağımızı Allah hepimizin yardımcısı olsun
26 haftalıkken bnm de baş aşağıydı geri dönmüş işte. bakalım haftya kontrolüm orda belli olur
Bende bugün gitcem canım ama dönmedi hissediom26 haftalıkken bnm de baş aşağıydı geri dönmüş işte. bakalım haftya kontrolüm orda belli olur
Amin canım valla gece çok kotuydum karın ağrısı fenaydi eşime bağırıp durdum bide deprem oldu şuan psikolojim alt ust
Amin canım..aynı beni anlatiyosn gunduzde kotuyum ama gece fena oluyorum gece mi dogurcaz acaba biz:))sağol canım yoo ciddi değildi ama sallandik biz elazigdayiz gecen gunde malatya depreminde sallandik bu seferde bingolde olmuşins bugun guzel haberlerle gelirsin bebegin donmustur sen de rahat edersn ama tabi hayırlısı canim..ben de resmen uyanik halde inliyorum gece olsun istemiyorum aynen :/ gunduz de fenaym ama gece acayip oluyor. deprem icin de gecms olsn ins ciddi degildir.hangi ildesin cnm.sen?
Geömiş olsun csnım nrrde oldu deprem?Amin canım valla gece çok kotuydum karın ağrısı fenaydi eşime bağırıp durdum bide deprem oldu şuan psikolojim alt ust
Malesef canım rapor alırsan doğum sonrasına aktaramazsınGünaydın,,, bana doktorum çalışabilir raporu verdi, her ne kadar her gittiğimde tamam ayıralım seni dese de, bu 3. Haftamdayim, 2 haftam kaldı, sadece 3 günü çalışıyorum ama ogretmenim nefesin kesiliyor bacaklarim çok sisiyor, kalan iki haftayı raporla gecistirebiliyormuyum, kalan iki haftayida aktarabilmek için,
Canım çok geçmiş olsunGunaydinnn kızlar bugün doktora gidicen diye heyacanliydm ama artık hiç değilim gece karnım çooookkk AĞRIDI doguruyom sandim ağlamaktan gözlerim AĞRIDI bide deprem oldu nasi sallandik kendimi hiç iyi hissetmiom(
Amin canım..aynı beni anlatiyosn gunduzde kotuyum ama gece fena oluyorum gece mi dogurcaz acaba biz:))sağol canım yoo ciddi değildi ama sallandik biz elazigdayiz gecen gunde malatya depreminde sallandik bu seferde bingolde olmuş
Ben de anlamadım şeyim şişmiş afedersin o kadar baskı var ki alttan. kanalda gösterdi dr bize kafasını da.Bebek kanalda niye gelmiyo acaba ole düşünme kuzum sancin gelmezse alırlar zaten ama nekadar dursa iyi olur bende bugün gitcen bakalm yatrcak mi
ben doğumu orda yapmıcam canım sorduk medicalde 2,5 muş doğum. ailemin yanına gdicem doğuma orda da dr ayarladım burdaki kontrollerdeki duruma göre oraya gidicem sezeryansa gününden bi kaç gün önce,normalse de sancılanmaya başlayınca gitçez buraya bi saat bnm de gideceğim hastne
depremin de siddeti nasil olursa olsun korkutuyor vallahi.. :/ yaaa dimi gece olur belki bzm canavarlar ztn artk direnmicem uykuya, oturcam.. az kaldi yani cocuklar gbi
Günaydın canım hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin... Bebişinde dönmüştür inşAllah.. NST ye bağlarlar büyük ihtimal sancın var mı diye hemen bırakma kendini toparlan canım bebeğini görceksin işte ne güzel öyle düşün...Gunaydinnn kızlar bugün doktora gidicen diye heyacanliydm ama artık hiç değilim gece karnım çooookkk AĞRIDI doguruyom sandim ağlamaktan gözlerim AĞRIDI bide deprem oldu nasi sallandik kendimi hiç iyi hissetmiom(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?