2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yemin edrm aglicam artik. sadece uyuyamasam yine bisi,ama rahatsizm ya her gece aynisi olur mu..uzanirken dahi zorlaniyorum,diger tarafa donmek mii oo zor geçiyor Allah yardmcimiz olsun
Aynı beni anlatiyosn bagiriyomsm inliomsm gece olmasn istyrm valla noluyo bu geceleri anlamiorm doguruymda ben mi anlamiom acaba diyorum bi karın ağrısı bi karın agrisi

Yok canım sancım aynı duzeyde devam ama artmiyor azalmıyor.
Gelmesin diye ugraştık durduk şimdi gelsin diyoruz gelmiyor. Ptesiye kadar böyle giderse ya sancimı kes ya da al bebeği dicem ya.
Bebek kanalda niye gelmiyo acaba ole düşünme kuzum sancin gelmezse alırlar zaten ama nekadar dursa iyi olur bende bugün gitcen bakalm yatrcak mi

aynen ağrım olunca kasılınca falan diyorum bu miyomdan mı yoksa doğurcammı artık görcez bakalım neler yaşıyacağımızı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım valla gece çok kotuydum karın ağrısı fenaydi eşime bağırıp durdum bide deprem oldu şuan psikolojim alt ust

Amin canım valla gece çok kotuydum karın ağrısı fenaydi eşime bağırıp durdum bide deprem oldu şuan psikolojim alt ust

ins bugun guzel haberlerle gelirsin bebegin donmustur sen de rahat edersn ama tabi hayırlısı canim..ben de resmen uyanik halde inliyorum gece olsun istemiyorum aynen :/ gunduz de fenaym ama gece acayip oluyor. deprem icin de gecms olsn ins ciddi degildir.hangi ildesin cnm.sen?

Amin canım..aynı beni anlatiyosn gunduzde kotuyum ama gece fena oluyorum gece mi dogurcaz acaba biz:))sağol canım yoo ciddi değildi ama sallandik biz elazigdayiz gecen gunde malatya depreminde sallandik bu seferde bingolde olmuş

Malesef canım rapor alırsan doğum sonrasına aktaramazsın

Amin canım..aynı beni anlatiyosn gunduzde kotuyum ama gece fena oluyorum gece mi dogurcaz acaba biz:))sağol canım yoo ciddi değildi ama sallandik biz elazigdayiz gecen gunde malatya depreminde sallandik bu seferde bingolde olmuş

depremin de siddeti nasil olursa olsun korkutuyor vallahi.. :/ yaaa dimi gece olur belki bzm canavarlar ztn artk direnmicem uykuya, oturcam.. az kaldi yani cocuklar gbi kusecem yakinda

Bebek kanalda niye gelmiyo acaba ole düşünme kuzum sancin gelmezse alırlar zaten ama nekadar dursa iyi olur bende bugün gitcen bakalm yatrcak mi
Ben de anlamadım şeyim şişmiş afedersin o kadar baskı var ki alttan. kanalda gösterdi dr bize kafasını da.
Gerçi ablamın da kanaldaydi 41.haftaya kadar bekledi gecti de gelmedi sezeryana aldilardi genetik değildir umarım.

Gunaydinnn kızlar bugün doktora gidicen diye heyacanliydm ama artık hiç değilim gece karnım çooookkk AĞRIDI doguruyom sandim ağlamaktan gözlerim AĞRIDI bide deprem oldu nasi sallandik kendimi hiç iyi hissetmiom(
Günaydın canım hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin... Bebişinde dönmüştür inşAllah.. NST ye bağlarlar büyük ihtimal sancın var mı diye hemen bırakma kendini toparlan canım bebeğini görceksin işte ne güzel öyle düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…